ورود

View Full Version : ارتباط دو کامپیوتر

raha_20
چهارشنبه 01 اسفند 1386, 21:00 عصر
من یه برنامه دارم که توی آن باید دوکامپیوتر بتونند در سطح اینترنت ارتباط برقرار کنند با winsock ولی ارتباط برقرار نمی شه

چه چیزهایی غیر از firwall می تونه باعث بشه که این برنامه درست کار نکنه آیا ISP یه سری محدودیت هایی قرار میدند

soheil_programmer
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 00:09 صبح
من یه برنامه دارم که توی آن باید دوکامپیوتر بتونند در سطح اینترنت ارتباط برقرار کنند با winsock ولی ارتباط برقرار نمی شه

چه چیزهایی غیر از firwall می تونه باعث بشه که این برنامه درست کار نکنه آیا ISP یه سری محدودیت هایی قرار میدند

من فکر میکنم دلیل این نداشتن ارتباط وجود IPهای غیر حقیقی در اینترنت باشد؛ بدلیل اینکه هر ISP یک IP حقیقی را که وارد روتر خود میکند به چندین IP غیر حقیقی تبدیل میکند بنابراین آدرس دهی را نمیتوان بر مبنای این IP های غیر حقیقی به انجام رسانید!:افسرده:

raha_20
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 10:57 صبح
پس هکرها چطوری کار میکنند اگه ip ها اینطوری که میگین باشه یعنی اینطوری که هست پس اونها چطوری میتونند به فایلهای تروجان خود وصل شند و دیگران را هک کنند

raha_20
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 11:57 صبح
کسی نیست که تا حالا با winsock هابرنامه نوشته باشه

لطفا اگه کسی این را میدونه به من بگه

raha_20
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 17:12 عصر
از این مهندسین کسی نمی تونه مشکل من را حل کنه که چطوری من میتونم ارتباط دو کامپیوتر را از طریق winsock ها برقرار کنم و هیچ فایروال و ISP و انتی ویروسی هم جلو این کار را نگیره