View Full Version : تشخیص کاربران online
MSYNK
پنج شنبه 25 تیر 1383, 18:30 عصر
با سلام
برای مشخص کردن کاربران Online (وارد شده و مهمان و ... ) چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟
(دقیقا مثل همین کاری که این فروم انجام میده... )
MSYNK
یک شنبه 28 تیر 1383, 09:36 صبح
با سلامی دوباره...
آیا کسی تو این زمینه کار نکرده؟
خود آقای عریضی که تو فرومشون (http://abbas.europe.webmatrixhosting.net) این کار رو کردن که!
ایشون هم نمیتونن کمک کنن؟
با تشکر.
MSYNK
سه شنبه 30 تیر 1383, 08:36 صبح
کسی نیست به این سوال درپیت ما جواب بده؟
Abbas Arizi
سه شنبه 30 تیر 1383, 13:36 عصر
اگه توی این بخش جستجو کنید فکر میکنم قبلا در این مورد بحث شده. برای این کار ممکنه بشه از راههای متفاوتی استفاده کرد ولی به هر حال نمیشه توی یکی دو خط توضیح داد.
روشی که معمولا توصیه میشه استفاده از Session و فایل Global.asax هست و رویداد Session_Start. این کلمات رو توی وب سرچ کنید. بعد از آشنایی با این مواردی که گفتم میتونید یه الگوریتم برای تعیین کاربرهای آنلاین بنویسید.
MSYNK
سه شنبه 30 تیر 1383, 19:03 عصر
با سلامی دوباره
آقای عریضی من اینقدرها هم تازه کار نیستم! (حداقل پس از یک سال و نیم ASP.NET کار کردن)
من فقط میخواستم از الگوریتمی که تو ذهنمه اطمینان پیدا کنم. و ==> ارتقای مطالب سایت...
من تو این سایت جستجو کردم و چیزی هم پیدا نکردم.
....
کاربران مهمان که تو ایونت Session_Start تعیین میشن و کاربران وارد شده هم پس از ورود باید تعدادشون از تعداد کاربران مهمان کم بشه...
درسته؟
موضوع این کاربران مخفی که تو این سایت هستش چیچیه؟
با تشکر.
Abbas Arizi
سه شنبه 30 تیر 1383, 19:34 عصر
شرمنده از این که جسارت شد!!!
کاربر مخفی که توی این فوروم یا فورومهای دیگه هست به معنی کاربریه که اسمش توی هیچ جا به عنوان کاربر آنلاین نشون داده نمیشه و این رو با چک کردن یک فیلد در پروفایل اون کاربر تشخیص میدیم. همین.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.