ورود

View Full Version : سه پیشنهاد مهم که کار کلی واساسی برای بالابردن سطح علمی وکیفی اطلاعات اما...

hosseinhossein
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 16:49 عصر
با عرض سلام خدمت لورد(بزرگ) سایت پاچه خواری نیست ها بد نگیرید
من چند پیشنهاد دارم
1- استخدام افراد برای یافتن اطلاعات کاربردی تو منابع اصلی در مورد موضوعات سایت مثل=> زبانهای برنامه نویسی . شبکه و....
2-استخدام مترجمین برای ترجمه این اطلاعات تهیه شده بصورت تخصصی
3- در نهایت خروجی این اطلاعات فارسی به صورت pdf برای فروش به اعضای سایت سپس تحویل هر یک از این فایلها با پسوند مختلف مخصوص به یک کاربر یا بصوت حرفه ای تر که خودتون وارد ترید

انشا الله که بدردتون بخوره و استفاده کنید. حتما نظرتون رو عنایت بفرمائید.:تشویق::قلب:

hosseinhossein
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 17:09 عصر
البته یه چیز دیگه :
تعین کلاسهای آموزشی در ساعات مشخص شده.
اجازه ثبت نام و دریافت هزینه حداقل نا جائی که امکان داره کم تا به قشر کم درآمد یا بدون درآمد مثل من فشار نیاد چون بعضی ها برای دست رسی به اینترنت هم مشگل دارن.البته بی احترامی به دوستان نباشه به خودم میگم.چون من هم این مشگل رو داشتم برا همیم درک میکنم
با تشک نظر محترم شما مهم هست برام

hosseinhossein
یک شنبه 05 اسفند 1386, 09:40 صبح
ببخشید در اولین بخش که بالا توضیح دادم:پسوند رو با پسورد اشتباه گغتم منظور همون پسورد هست.:چشمک:

cybercoder
یک شنبه 05 اسفند 1386, 10:12 صبح
فکر کنم بهتره این forum رو هم مثل forum های دیگه به عنوان forum قبول کنید

hosseinhossein
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 14:00 عصر
حتما عزیزم جناب آقای cybercoder (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=8250)
من قبول داشتم که عضوش شدم . اینها همه پیشنهاد بودن و بسته به خود مدیران محترم که توانایی و امکانات لازم برای انجام پیشنهادم را داشته و یا نداشته باشند.
با تشکر

hosseinhossein
سه شنبه 14 اسفند 1386, 11:45 صبح
جنابان مدیریت ضمن عرض خسته نباشید .
یعنی بدرد کسی نخورد حد اقل یه نظری یه چیزی:متعجب::اشتباه: