View Full Version : درخواست : راهنمایی برای حرفه ای تر شدن در دلفی 7
arash_a
جمعه 03 اسفند 1386, 22:29 عصر
سلام دوستان
من دلفی 7 رو درحد برنامه نویسی متوسط ، خیلی خوب بلدم و برنامه نویسی پایگاه داده هم پارادوکس بلدم .
الان می خوام که دلفی 7 رو حرفه ای تر یاد بگیرم و بیشتر تو خط پایگاه داده ی SQL و برنامه نویسی شبکه و پشتیبان گیری و پرینت گیری خودم رو تقویت و حرفه ای بکنم .
در مورد SQL هم چندان اطلاعات خاصی ندارم .
از اساتید می خواستم کمک بگیرم تا برام منابع خوب و کاملی معرفی کنند .
منابع و کتاب ها اگه فارسی باشه که خیلی خوبه ولی اگه فارسیش نباشه انگلیسیش هم بد نیست .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
خیلی خیلی ممنون
SYNDROME
شنبه 04 اسفند 1386, 05:08 صبح
بهتر راه برای یادگیری فکر کنم نوشتن برنامه است.چون نکاتی که در زمان نوشتن برنامه انسان برخورد می کند شاید در کمتر مقاله ای نوشته شده باشد.
زمانی که شما اقدام به نوشتن برنامه می کنید به مرور زمان با مشکلات برخورد می کنید که این خود نیازمند یاد گیری یک یا چندین دستور و ترکیب آن با دستورهای قبلی است .
موفق باشید
behnam_dr
شنبه 04 اسفند 1386, 08:56 صبح
نظر دوستمون syndrome بسیار نظر درستیست . مثلا برای یک کاربر مبتدی نوشتن حتی یک برنامه دفترچه تلفن خیلی به شما در پیشرفتتون کمک میکنه اما اگر مایلید حتما مشکلاتتون رو خودتون حل کنید و از دیگران کمک نگیرید (کتاب دلفی 7 تالیف جعفر نژاد قمی ) خیلی مفید و ساده به شما کمک میکنه .
rmb_ali
شنبه 04 اسفند 1386, 09:53 صبح
ولی دوست عزیز فکر کنم یه مقدار دیر به فکر یاد گرفتن دلفی 7 افتادید و به نظر من بهتر وقت خودتون رو روی یه نرم افزار دیگه که با asp.net سازگاری داره پر کنید
Vahid_moghaddam
شنبه 04 اسفند 1386, 10:29 صبح
اگر می خواید واقعا وقت بذارید (دیر هم نشده!)، برید سراغ سایتهای انگلیسی و البته برنامه نویس که خب حسابش جداس!
سعی کنید تکه کد های مختلف رو پیدا کنید و با مراجعه به help فوق العاده دلفی، مسیر یادگیریتون رو مشخص کنید.
lord_viper
شنبه 04 اسفند 1386, 10:34 صبح
من از کتاب Teach Yourself SQL in 21 Days (2nd Edition) برای یاد گیری دستورات sql و استفاده از اونها در دلفی استفاده کردم چون همه دستورات رو به زبون ساده و با مثال توضیح داده
جنابrmb_aliاین دوستمون گفتن دلفی رو بلدن و میخوان کار با sql رو یاد بگیرن فکر نمیکنم سوالشون ربطی به asp.net داشته باشه
computer-mag
شنبه 04 اسفند 1386, 13:22 عصر
منم پیشنهاد می کم که تا می تونید برنامه بنویسید و از کتابهای الکترونیکی انگلیسی ساتفاده کنید چون واقعا توی اونها دلفی رو می تونید بشناسید که چه عجوبه ای هست!البته من نمی دونم چجوری باید اینجا فایل آپلود کرد که دانلودش کنید اگه بلدید بگید تا بیه چندتا E-book خوبو مفید و همه فن حریف براتون آپلود کنماین کتابهارو خود بورلند معرفی کرده!
arash_a
شنبه 04 اسفند 1386, 22:12 عصر
دوستان عزیز
اول از همه از نیتتاتون که می خواهید کمکم کنید ممنونم.
بعدا در این که باید برنامه بنویسم و تمرین کنم شکی نیست ولی من برای ادامه ی ترقی راهنما و یا منبع خوبی سراغ ندارم و می خوام اینجا از تجربیات و اطلاعات و راهنمایی های شما اساتید استفاده بکنم .
ممنون میشم منابع و یا مواردی رو که باعث پیشرفت شما در این موارد شده رو بگید .
دوست عزیز computer-mag
ممنون میشم ebook هاتونو تو یکی از سایت های آپلود فایل مثل 4shared.com بزارید .
بازم از همگی ممـــــــــــــــــــــنو نم .
مرسی
SYNDROME
یک شنبه 05 اسفند 1386, 07:42 صبح
خود من دلفی را در حد ابتدایی از روی یک کتاب یاد گرفته ام.
ولی در ادامه با نوشتن برنامه و هر جا به مشکل بر خوردم از همین سایت کمک گرفتم.
اگر بخواهید یک کتاب را کامل بخوانید شادی اکثر دستورات از ذهن شما خارج شود ولی زمانی که در به مرور زمان دستورات را یاد بگیرید راحتر در ذهن شما می مانند.
نکاتی که شاید خیلی از دوستان با نگاه کردن به یک خطا متوجه می شوند در هیچ کتابی وجود ندارد.
موفق باشید
arash_a
دوشنبه 06 اسفند 1386, 10:55 صبح
من که آخرش نفهمیدم چه کتاب و یا منبعی رو باید استفاده کنم !
شما همش میگید برو کار کن ، به نظر من باید مطلب رو خوند و بعدش برای کسب قدرت بیشتر تمرین و تمرین کرد .
اینجور نیست ؟
SYNDROME
دوشنبه 06 اسفند 1386, 15:13 عصر
من که آخرش نفهمیدم چه کتاب و یا منبعی رو باید استفاده کنم !
شما همش میگید برو کار کن ، به نظر من باید مطلب رو خوند و بعدش برای کسب قدرت بیشتر تمرین و تمرین کرد .
اینجور نیست ؟
شما همینکه بتوانید با دلفی برنامه های معمولی بنویسید کافی است.
اکثر کتابها فقط نکات ابتدایی را گقته اند و بحث را تمام کرده اند و به نکات کلیدی نپرداخته اند.
فکر نکنم کتابی در بازار باشد که در حد حرفه ای توضیح داده باشد.(البته من یکی از این کتابها را تهیه کردم که 1500 صفحه بود ولی هر چه خواندم کمتر فهمیدم)
موفق باشید
yashar666
دوشنبه 06 اسفند 1386, 23:49 عصر
تمام کتابای که در بالا گفته شده مفید هست
aserfg
سه شنبه 07 اسفند 1386, 07:22 صبح
اگه هنوز اول راهین کتاب برنامه نویسی دلفی آقای جعفرنژاد رو بخونین اگه هم حرفه ای تر هستین نیازی به کتاب خاصی نیست از همین سایت و ایبوکهای انگلیسی استفاده کنین.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.