ورود

View Full Version : مشکل در encoding محتوای سایت به زبان فارسی

msafvati
شنبه 04 اسفند 1386, 10:10 صبح
با سلام خدمت دوستان
من همراه با مشکل encoding محتوای سایتی که طراحی کردم با زبان فارسی مواجه میشم.از تگ متا هم مطابق زیر استفاده می کنم اما بازهم با مشکل روبه رو هستم:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">(1)
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Arabic(windows)">(2)

عرض شود وقتی از اولی استفده می کنم با کاراکترهای مربعی روبه رو میشم
زمانی که از دومی استفاده میکنم وقتی روی صفحه کلیک راست میکنم بعد arabic رو انتخاب می کنم مشکل حل میشه اما وقتی از کدش استفده میکنم مشکل همچنان باقی است.

ممنون میشم اگه بندرو راهنمایی کنید

Chabok
شنبه 04 اسفند 1386, 15:57 عصر
سلام

باید از همون اولی استفاده کنید .
و در ضمن خود صفحه رو هم بصورت Unicode ذخیره کنید .
برای مثال در NotePad ویندوز هنگام ذخیره کردن از قسمت Encoding باید UTF-8 رو انتخاب کنید .

متون فارسی در صفحه رو هم شاید مجبور بشید از نو تایپ کنید .

موفق باشید .

raspotineiran
شنبه 04 اسفند 1386, 16:01 عصر
من یه همچین مشکلی داشتم اما وقتی مثلا توی notpad هستیم و میخواهیم صفحه html بسازیم فکر کنم اگر موقع save کردن قسمت encoding را روی (unicode(UTF-8 بزاری مشکلت حل شه.
یا علی

msafvati
دوشنبه 06 اسفند 1386, 09:21 صبح
ممنون از شما اما میخواستم بدونم من که با نت پد کار نکردم از یک نرم افزار طراحی وب استفاده کردم برای این کار باید همرو ببرم تو نت پد از اول ....؟

Chabok
دوشنبه 06 اسفند 1386, 11:48 صبح
نه . اصلا . برای مثال بود
البته میتونید فایلتون رو Open With Notepad کنید و به این صورت ذخیره کنید .

ولی همه نرم افزارها این امکان رو دارند .
مثلا در Visual Studio این امکان رو در Save As می بینید (در تصاویر ضمیمه).

به هر حال باید در نرم افزار خود به دنبال Save With Encoding یا چنین چیزی باشید .

msafvati
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 17:01 عصر
با تشکر از راهنماییتون
من با
WYSIWYG Web Builder کار می کنم که توی اون فقط بک گزینه export to html برای دیدن فایل های html داره به هر حال از راهنماییتون سپاسگذارم

امید امرایی
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 19:01 عصر
سلام

بنده فکر نمی کنم نیاز به این باشه که همه فایل ها توی notepad دوباره ذخیره کنید . به هر حال هر برنامه ای چند متد برای تغییر encoding داره و فکر می کنم بهتره بیشتر با برنامتون کار کنید .

بنده با WYSIWYG Web Builder کار نکردم اما مثلا توی FrontPage اگه کل فایلتون رو یک بار با UTF-8 در اصطلاح Reload کنید مشکلتون حل میشه .

مهم تر اینکه بار کردن دو صفحه با دو Unicode متفاوت هم می تونه Encoding رو در هر دو صفحه دچار اختلال کنه شاید اگه احتمالا صفحات شما PHP هستن Include کرن یکی باعث اختلال در بقیه میشه .