ورود

View Full Version : ارث بری

tanhayetanha
شنبه 04 اسفند 1386, 18:13 عصر
با سلام .
من یک سوال برام پیش اومده کسی می تونه کمک کنه :
من توی یک برنامه دلفی از چند کلاس استفاده کردم که یکی از این کلاس ها thread است و در حقیقت جد یا پدر دو کلاس بعدی است .دو کلاس بعدی از فرزندان thread هستند که خودم توی برنامم create کردم .می دونم که فرزندان می تونند خصوصیات پدر را به ارث ببرند . اما ایا این امکان وجود داره که پدر هم بتونه به بعضی از خصوصیات فزند دسترسی داشته باشه.

ICEMAN
شنبه 04 اسفند 1386, 19:14 عصر
با سلام .
من یک سوال برام پیش اومده کسی می تونه کمک کنه :
من توی یک برنامه دلفی از چند کلاس استفاده کردم که یکی از این کلاس ها thread است و در حقیقت جد یا پدر دو کلاس بعدی است .دو کلاس بعدی از فرزندان thread هستند که خودم توی برنامم create کردم .می دونم که فرزندان می تونند خصوصیات پدر را به ارث ببرند . اما ایا این امکان وجود داره که پدر هم بتونه به بعضی از خصوصیات فزند دسترسی داشته باشه.

نه ..............

hamide_kh
شنبه 04 اسفند 1386, 21:12 عصر
سلام
آقا اصلا در مورد چگونگی ارث بری در دلفی توضیح میدید(مثلا یه فرم بخواد از یه فرم دیگه ارث بری کنه)

Hamid.Kad
یک شنبه 05 اسفند 1386, 00:42 صبح
پیاده سازی ارث بری هنگام تعریف کلاسی است که میخواهید نقش فرزند را بازی کند. مثلاً می نویسیم TForm1 = Class(TForm2) یعنی کلاس فرم یک از کلاس فرم 2 به ارث می برد.(برای تمام کلاسها همچین کاری میتوان انجام داد). البته دقت دارید که مثلاً در این مثال، کلاس فرم 2 در یونیت مربوطه قابل دسترسی است.

hamide_kh
یک شنبه 05 اسفند 1386, 10:56 صبح
سلام
من یه جا یه چیزایی شنیدم که می گفتند ارث بری 2 نوع هست یکی دینامیک و دیگری استاتیک .میشه در مورد توضیح دهید