ورود

View Full Version : بحث و گفتگو در رابطه با امتحان کارشناسی ارشد سال 1387

Mahdi.Kiani
شنبه 04 اسفند 1386, 20:38 عصر
با سلام خدمت همگی دوستان عزیز به ویژه کاربران همیشگی سایت
قبل از هرچیز عذر خواهی می کنم از مدیریت سایت به خاطر اینکه چنین تاپیکی زدم. چون ممکن است خیلی در راستای اهداف سایت نباشد. به هر حال چنانچه مدیران مدیران محترم مخالفتی با بودن چنین تاپیکی دارند، می توانند هر گونه که صلاح می دانند عمل کنند.
ممنونم
هدف از ایجاد این تاپیک، بحث و گفتگوی منطقی و علمی در مورد کنکور کارشناسی ارشد امسال و نحوه سوالات آن و خود سوالات (پرسش و پاسخ و نحوه راه حل و ..) می باشد

اما چندین نکته در مورد دوستانی که میخواهند در این تاپیک پست دهند.
خواهشمندم که قبل از هرگونه پستی حتما این نکات را ملاحظه فرمایید و پست هایتان را بر اساس مطابق با قوانین سایت و نکاتی که بیان می کنم، ارسال نمایید.
قبلا از همکاری همه دوستان سپاسگذارم

1) دوستانی در این تاپیک پست دهند که در کنکور کارشناسی ارشد امسال، در یکی از رشته های IT و یا مهندسی کامپیوتر (چهار گرایش) شرکت کرده اند.
2) از هرگونه بحث در مورد رشته های دیگر جدا خودداری فرمایید. همچنین از مقایسه کردن دو رشته مذکورد با سایر رشته ها
3) از ارسال هرگونه پستی که منجر به چالش کشیدن تاپیک و نهایتا قفل شدن و یا پاک شدن تاپیک گردد، خود داری فرمایید.
4) از هرگونه بحث سیاسی در این مورد خود داری فرمایید.
5) چنانچه قصد مقایسه نحوه برگزاری امتحان در دو رشته مذکور را با سال های پیش (همین دو رشته) دارید، را علمی و خارج از هرگونه غرض ورضی بیان نمایید.
6) چناچه در مورد سوال خاصی و جواب آن ها بحث و گفتگویی دارید در همین تاپیک مطرح کنید و از ایجاد تاپیک های مشابه این خودداری فرمایید.
7) از بحث های بدون نتیجه و فاقد محتوا شدیدا پرهیز نمایید.
8) چانچه مثل من امتحان خود را خو، ندادید و الان اعصابتون خورد شده (:چشمک:) ، این تاپیک محل آروم کردن اعصاب، نیست. پس از هر گونه پست در این زمینه نیز پر هیز نمایید.

طبیعتا چنانچه روند تاپیک، به بحث های متفرقه و ایجاد چالش و بحث و.... پیش رود، سریعا توسط یکی از مدیران محترم، اقدامات لازم به عمل خواهد آمد.
و در آخر ، با تشکر از همگی شما دوستان، هدف از این تاپیک و گذاشتن این قوانین در خصوص پست دادن، صرفا به این دلیل است تاپیک از مسیر اصلی آن خارج نشود.

و نکته آخر اینکه سعی شود، بیشتر در مورد سوالات بحث گردد تا حاشیه های امتحان

به مدیران سایت:
چنانچه وجود این تاپیک را بی محتوا و بر خلاف قوانین سایت می دانید، نسبت به حذف یا بستن آن (هر جور که صلاح است) عمل نمایید.
چنانچه محل مناسب تری برای این تاپیک سراغ دارید، آن را بدان جا منتقل نمایید.
ممنون از لطف دوستان و مدیریت سایت
ارادتمند همه شما عزیزان
کیانی

Mahdi.Kiani
شنبه 04 اسفند 1386, 22:34 عصر
اولین پست را هم خودم میدم. با این امید که دوستان در این بحث شرکت کنند.
در مورد امتحان IT به نظر من ، روند امتحان مانند سال های قبل بود. حتی میشه گفت که درصد قابل توجهی هم آسان تر از سال های قبل بود.
اما در مورد مهندسی، یه مقداری تغییراتی ایجاد شده بود.
البته بیش ازیک مقدار.
همونطور که اطلاع دارید، امتحان ارشد رشته مهندسی هر ساله در دو روز برگزار میشه.
روز اول که معمولا عصر جمعه هم می باشد، دو دفترچه توزیع میشه.
اولی دفترچه زبان هست.
و دومین دفترچه شامل دروس ریاضیات (که خود شامل چهار درس ، ریاضی مهندسی. آمار احتمال مهندسی. محاسات عددی و ساختمان گسسته می باشد.) و دروس تخصصی مشترک (چهار گرایش)، که خود شامل 5 درس، مدار منطقی، نظریه زبان، سیستم عامل، معماری و ساختمان داده ها است، می باشد.
این اطلاعات را حتما خودتون هم می دونستید. هدف از گفتن دوباره آن ها، مقایسه آن با سال های قبل است.
در سال های قبل ، درس زبان سامل 25 تست و تقریبا 40 دقیقه زمان داشت.
امسال درس زبان به 30 تست افزایش یافت و از طرفی 10 دقیقه هم زمان آن کاهش یافت.
یعنی هر سوال 1 دقیقه.
تغییر دیگه در ساختار خود امتحان این درس بود.
هر ساله درس زبان (البته برای مهندسی و نه آی تی) به این صورت بود که تعدای متن (معمولا 5 تا) داده میشد و بر اساس آن ها 25 سوال طرح میشد.
امسال ساختار آن تغییر کرد. در واقع مانند ساختار درس زبان در رشته آی تی بود. یعنی 10 تست لغت، 4 یا 5 تست (درست یادم نیست) گرامر و بقیه هم شامل چندین متن .
به نظر من زبان امسال فوق العاده ساده تر از سال ها قبل بود.
مخصوصا متن ها آن.
اما در مورد دفترچه دوم که فکر کنم تقریبا اکثر بچه ها را شکه کرده بود.
علاوه بر اینکه سوالات همگی در ه آمیخته شده بودند، طراحی سوالات فوق العاده غیر استاندارد بود.
(غیر استاندارد لزوما به معنای سخت بودن نیست)
حتی صورت بسیاری از مسائل گنگ بود. استفاده از کلمات نا مفهوم و نا متعارف. ایراد نگارسی در جمله بندی صورت سوال. و ... باعث شدکه تقریبا برای هر سوالی وقت زیادی صرف این موضوع بکنی که متوجه بشی که اصلا معنا و مفهوم سوال چیه و چی می خواد.
تقریبا اکثر داوطلبان از دفترچه دوم خیلی ناراضی بودند.
مشکل بعدی که در این دفترچه بود نیز، این بود که تعداد سوالات علی رغم سال های گذسته، برای دروس مختلف متفاوت بود.
هز ساله تقریبا تعداد سوالات برای دروس های مختلف (در یک زمینه) برابر بود و نهایتا تفاوت به 1 سوال بود. (در تعداد سوالات). اما امسال تغییرات زیادی کرده بود که اصلا (به نظر من) کار درستی نبود. درس منطقی شامل 9 سوال و درس سیستم عامل شامل 4 سوال.!!!
البته صحبت های بسیاری بود که سیاستی در پشت این قضیه هست که چرا امسال چهار چوب امتحان اینقدر تغییر کرده است. که ما کاری به اون قضیه نداریم (بحث سیاسی قرار شد نباشه.)

اما این مسئله (غیر استاندارد بودن امتحان روز اول) ضرر بسیار بدی به بعضی داوطلبان زد.
اون هم این که خیلی از داوطلبان ، به دلیل اینکه احتمالا امتحان روز بعد هم مثل روز اول خواهد بود، سر جلسه حاضر نشدند (حداقل در حوضه ای که من بودم که تعداد هم نسبتا زیاد بود)
اما از قضا امتحان روز دوم، که شامل دروس تخصصی گرایش های مختلف میشد، بسیار ساده و غیر قابل باور بود.

برای شروع فکر کنم کافی است.
منتظر نظر و صحبت های بقیه دوستان شرکت کننده هم هستم
موفق باشید

Fariba_NJ
یک شنبه 05 اسفند 1386, 00:10 صبح
در مورد مهندسی نرم افزار با 80 درصد مطالب بالا موافقم.
امتحان روز اول خیلی سخت بود و سوالها پیچیده بودند. و روز دوم از شدت ساده بودن خود من تعدادی از سوالات را جواب ندادم.
4 تا سوال پایگاه داده که فوق العاده راحت بودند ولی من 2 تای اونها را جواب ندادم فقط چون باورم نشد می تونه اینقدر راحت باشه!!
در مورد منطقی مطمئن هستید 9 تا سوال بود؟!! 7 تا بود نه 9 تا:افسرده: بقیش مربوط به معماری بود..به هر جهت چندان هم مهم نیست.
و طبق روال سالهای پیش باز هم سوالها اشتباه داشت برای مثال سوال طراحی و پیاده سازی که جواب یک قطعه برنامه را در در صورت ارجاع و مقدار خاسته بود، گزینه هاش اشتباه بود (اگر توی صورت سوال جای B را با متغیر کناریش تو دستور پرینت عوض می کرد صحیح می شد.)

روز دوم: کامپایلر نظری ندارم، طراحی و پیاده سازی نسبت به سالهای گذشته آسون تر بود. و پایگاه هم که فوق راحت بود.
روز اول: ریاضیات مهندسی(5 تا) و محاسبات(5 تا) اینجانب هنوز پاس نکردم پس نظری ندارم.
دوستان اگر در تعداد سوالات اشتباه کردم اصلاح کنید لطفاً
آمار(اگه اشتباه نکنم 4 تا) اونایی که خونده بودن می گفتند می شد جواب داد!!:چشمک:
گسسته(5 تا) به نظر من سخت بود!

نظریه 6 تا سوال، معمولی بود.
منطقی 7 تا سوال و
معماری 5تا سوال .. سخت بودند! مباحثVLSI داده بودند:متفکر:

ساختمان داده ها 7 تا سوال،وحشتناک بود....اووووووه:اشتباه:
سیستم عامل 4 تا سوال غول بود. (که البته طراح سوالات سیستم عامل(زمانی فر) گفته بودند از مباحث صفحه ها خیلی سوال میاد.)
خیلی ها هم وقت کم آورده بودند و اصلاً این 4 تا را نرسیدند بخونند پس نگران نشید!
اینم اضافه کنم که سوالات سخت هم مزیتی که داره اینه که برای همه سخته.. حالا:شیطان:

sinpin
یک شنبه 05 اسفند 1386, 10:15 صبح
سلام

+ یکی از دفترچه ها رو نداشتم (دفترچه 2 از روز اول) - اگه از دوستان کسی داشت، لطفا همینجا آپ کنه.
+ اگه کیفیت اسکن صفحات بد بود به بزرگی خودتون ببخشید چون خیلی مبتدی بودم تو این کار ! و از طرفی سعی داشتم که حجمش رو اونقدر پایین بیارم که همه ی دوستان بتونن دانلود کنند.

موفق باشید.

Mahdi.Kiani
یک شنبه 05 اسفند 1386, 10:48 صبح
سئوالات آزمون ورودی کارشناسی ارشد (مهندسی کامپیوتر سال 1387) (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=96160)

ممنون سینا جان (فقط کاش یه چند روز زودتر اسکن کرده بوده !!!)
از کلید خبری نداری؟
خود سنجش تا این لحظه که هیچ اطلا عیه ای نزده
اگر بتونی دفترچه 2 روز اول را هم گیر بیاری که نور علی نور میشه (آخه هر چی بدبختی امسال بود سر همین دفترچه شماره 2 در روز اول بود :لبخند:)

ممنون

roya1234
یک شنبه 05 اسفند 1386, 18:42 عصر
خیلی از مطالبی که فرمودین درسته اما به نظر من زبان زیاد هم ساده نبود

Mahdi.Kiani
یک شنبه 05 اسفند 1386, 18:58 عصر
خیلی از مطالبی که فرمودین درسته اما به نظر من زبان زیاد هم ساده نبود

زبان که خداییش متن هاش خیلی ساده بود
مهمتر از اون اینکه دو تا متن ها یکی بود و نیاز به دوبار خوندن متن نبود.
البته متن اخر که طولانی تر بود را من نخوندم
در مورد 10 سوال اول شاید یکمی حق با شما باشه
که البته این هم به این دلیل بود که ساختار زبان نسبت به سال های قبل عوض شده بود و یکمی آدم را شکه می کرد.
اما به نظر من در کل سوالات زبان نسبت به سال های قبل ساده تر بود.

haririan
یک شنبه 05 اسفند 1386, 20:03 عصر
سلام سوالات دفترچه تخصصی هوش امشب دستم میرسه ؛ اگه رسید اسکن می کنم میزارم همینجا.

Mahdi.Kiani
یک شنبه 05 اسفند 1386, 21:49 عصر
سلام سوالات دفترچه تخصصی هوش امشب دستم میرسه ؛ اگه رسید اسکن می کنم میزارم همینجا.

سوالات هوش که توی همون فایلی که آقای امیر شکاری فرستادن موجوده. (فولدری به نام 3)
از سوالت کامپیوتر تنها دفترچه شماره 2 از روز اول امتحان نیست. یعنی سوالات ریاضی و تخصصی مشترک
اگر اونا را دارین آپ کنید.
در ضمن هنوز خبری از کلید نیست؟
سوالات IT را هم اگر کسی پیدا کرد همین جا بذاره
ممنون از همگی
کیانی

Cave_Man
دوشنبه 06 اسفند 1386, 05:52 صبح
درسته ! :P لطفا سوالات IT رو هم اگر بدست اوردید بزارید

sinpin
دوشنبه 06 اسفند 1386, 07:55 صبح
ممنون سینا جان (فقط کاش یه چند روز زودتر اسکن کرده بوده !!!)
از کلید خبری نداری؟
اگر بتونی دفترچه 2 روز اول را هم گیر بیاری که نور علی نور میشه (آخه هر چی بدبختی امسال بود سر همین دفترچه شماره 2 در روز اول بود :لبخند:)
ممنون
خواهش میکنم
نه متاسفانه من کلید سئوالات رو ندارم
در ضمن من همون پست رو هم غیرقانونی ارسال کردم‌ (!) چون کنکور ندادم و طبق قانون #1 تاپیک، متهم شناخته میشم ! :‌دی :پی

1) دوستانی در این تاپیک پست دهند که در کنکور کارشناسی ارشد امسال، در یکی از رشته های IT و یا مهندسی کامپیوتر (چهار گرایش) شرکت کرده اند.

در مورد دفترچه شماره 2 از روز اول، قولهایی به من دادند که زیاد موثق نیست اما اگه هرزمان به دستم رسید؛ اسکن و همینجا آپ میکنم.

Behrouz_Rad
دوشنبه 06 اسفند 1386, 10:55 صبح
از کلید خبری نداری؟

کلید سوالات در روز 15 اسفند در سایت سازمان سنجش قرار می گیرند.

موفق باشید.

Mahdi.Kiani
دوشنبه 06 اسفند 1386, 11:37 صبح

موفق باشید.

خود سازمان سنجش این اطلاعیه را زده؟
البته هر ساله کلید سوالات روی سایت قرار می گیره
سایت پارسه هم به نقل ازمعاون سازمان سنجش اعلام کرده که 10 روز پس از امتحانات (یعنی تقریبا همان حدود پانزدهم ) کلید سوالات منتشر میشه
اما اینکه این خبر چه قدر موثق است را نمی دونم.

در ضمن من همون پست رو هم غیرقانونی ارسال کردم‌ (!) چون کنکور ندادم و طبق قانون #1 تاپیک، متهم شناخته میشم

درسته سینا جان ولی خوب پستت ارزش نقض کردن یک بند از مجموعه قوانین را داشت :چشمک:

موفق باشید

Mahdi.Kiani
دوشنبه 06 اسفند 1386, 12:44 عصر
نتایج اولیه کارشناسی ارشد نیمه اردیبهشت اعلام می‌شود

به گزارش ایسنا معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز رقابت 571 هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد گفت: کلید اولیه سوالات آزمون کارشناسی ارشد تا 10 روز بعد از برگزاری آزمون‌ها برروی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد. ابراهیم خدایی با بیان این که بیشترین شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد امسال با 294 هزار داوطلب به گروه علوم انسانی تعلق دارد، اظهار کرد: کمترین داوطلبان نیز با 9 هزار و300 داوطلب در گروه علوم پزشکی آزمون کارشناسی ارشد شرکت کرده‌اند. وی در مورد نحوه اعتراض داوطلبان اظهار کرد: بعد از انتشار کلید اولیه سوالات، داوطلبان تا پانزدهم فروردین فرصت دارند تا اعتراض‌های خود را به صورت مکتوب و با استدلال به سازمان سنجش ارسال کنند. خدایی در خاتمه همچنین با بیان این که نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد نیمه دوم اردیبشت ماه اعلام می‌شود، اظهار کرد: حدود 37 هزار داوطلب در این آزمون پذیرفته خواهند شد.

منبع (http://www.parsehportal.com/Site.aspx?ParTree=141311&LnkIdn=1944)

بمب منطقی
دوشنبه 06 اسفند 1386, 17:26 عصر
از این تعداد داوطلب (571 هزار) ، خبر دارین که چه تعداد داوطلبین IT و چه تعداد نرم افزار بودن؟

haririan
دوشنبه 06 اسفند 1386, 19:06 عصر
سوالات هوش که توی همون فایلی که آقای امیر شکاری فرستادن موجوده. (فولدری به نام 3)
از سوالت کامپیوتر تنها دفترچه شماره 2 از روز اول امتحان نیست. یعنی سوالات ریاضی و تخصصی مشترک
اگر اونا را دارین آپ کنید.
در ضمن هنوز خبری از کلید نیست؟
سوالات IT را هم اگر کسی پیدا کرد همین جا بذاره
ممنون از همگی
کیانی
سلام
سوالات دستم رسید ولی چون ازشون عکس گرفتم و حجمشون بالاست؛ اگه کسی خواست بگه لینک میدم.

Behrouz_Rad
دوشنبه 06 اسفند 1386, 19:28 عصر
سلام
سوالات دستم رسید ولی چون ازشون عکس گرفتم و حجمشون بالاست؛ اگه کسی خواست بگه لینک میدم.
لطفا این تاپیک رو به محلی برای ارسال پست های "واسه من هم بفرست" تبدیل نکنید و با پیغام خصوصی با دوستمون در ارتباط باشید.

متشکرم.

Mahdi.Kiani
دوشنبه 06 اسفند 1386, 22:40 عصر
لطفا این تاپیک رو به محلی برای ارسال پست های "واسه من هم بفرست" تبدیل نکنید و با پیغام خصوصی با دوستمون در ارتباط باشید.

متشکرم.
کاملاموافقم. چون من هم اصلا دوست ندارم که بعد از 2 روز تعداد صفحه های این تاپیک به M تا وتعدا پست های آن به N تا برسه که N-M تاش فقط شامل یک ایمیل هست که درخواست سوالات را کردند.

M is between 10 to 15
N is between 150 To .....

سلام

نمیشه لینک را همین جا بذارین که هر کس خواست استفاده کنه؟
البته دقت داشته باشین که فقط سوالات IT و دفترچه شماره 2 روز اول مهندسی کامپیوتر (یعنی سوالات ریاضیات و تخصصی مشترک) را بذارین. چون بقیه سوالات را آقای امیر شکاری لطف کردند و گذاشتند.
موفق باشید

choobin84
سه شنبه 07 اسفند 1386, 00:08 صبح
از این تعداد داوطلب (571 هزار) ، خبر دارین که چه تعداد داوطلبین IT و چه تعداد نرم افزار بودن؟

مهندسی کامپیوتر تمام گرایش ها

سال ------* - تعداد شرکت کننده *تعداد پذیرفته شده * درصد قبولی
81 ------- * ------- 5445 ------- * ------- 225-------* ------- 4.13
82------- * ------- 5554 ------- * ------- 297 ------*------- 5.34
83- -------*------- 6994 ------- -*------- 32 ------- -*------- -0.45
84- -------* -------7065 ------- -*------- 319 -------* ------- -4.51
85- -------* -------10982 ------- *------- 413-------*------- - 3.76

از 86 و 87 خبر ندارم.

دانشگاههای پذیرنده دانشجو:
اصفهان - صنعتی اصفهان - صنعتی شریف - تهران - امیرکبیر - پیام نور - تربیت مدرس - شیراز- فردوسی مشهد - علم و صنعت ایران و شهید بهشتی.

مهندسی آی تی تمام گرایش ها

سال * تعداد شرکت کننده * تعداد پذیرفته شده * درصد قبولی
81 --* ----------0 ---------*-------- 0 ---------*-------00
81 --* ----------0 ---------*-------- 0 ---------*-------0
83- * ---------6517 -------* -------86 --------* ------1.32
84- * ---------6062 -------* -------62 --------* ------1.02
85- * -------- 7889 -------* ------ 93 --------* -------1.17

در سال 86 بیش از صد نفر قبولی داشت.(با توجه به تکمیل ظرفیت اول و دوم). بدن تکمیل ظرفیت نزدیک 95 نفر قیولی داشت. البته به تعداد شرکت کننده پارسال داوطلب داشت.
متاسفانه شناور بودن این رشته باعث شده است که دانشجویان بسیاری از رشته های مختلف ثبت نام کنند. (یکی از رفقای خودم علوم انسانی می خوند و در این رشته به عنوان رشته دوم ثبت نام کرده بود)
و این باعث شده ترافیک مشتاقان ! این رشته قدری بالا بره. اغلب اونهایی که نرم افزار می خونن ، تمایل دارند همون نرم افزار ادامه بدن ، و کمتر سراغ آی تی میرن . این رشته لقمه خوبی برای صنایعی ها هم هست.
نبود دروس تخصصی در این رشته طمع خیلی ها رو بالا برده. احتمالا امسال (یعنی برا سال دیگه) دروس ریاضی رو هم اضافه می کنند.(امسال که شایعه اش داغ بود)

امسال مطمئنا رقم قبولی بیش از اینها و احتمالا تصاعدی خواهد بود. تکمیل ظرفیت که حتما سرجاش باقیه و البته دانشگاه امیر کبیر یکی دو تا گرایش در این رشته اضافه کرده و علاوه بر اون هم دانشگاه قم هم همراه با دانشگاههای صنعتی شریف ، تهران ، امیرکبیر ، تربیت مدرس‌، علم و صنعت ایران ، خواجه نصیر الدین طوسی و یزد در این رشته دانشجو می پذیرد.

منبع: مرکز مطالعات، تحقیقات و ارزشیابی آموزشی - سازمان سنجش

سایت برای چی ابزار جدول نداره ؟ بابای آدم صلواتی میشه تا بخواد یه چیزی رو جدول بندی کنه. اووووف

choobin84
سه شنبه 07 اسفند 1386, 00:16 صبح
سایت زیر ، مطالب خوبی در مورد آمار قبولیها ، درصد های داوطلبان ، منابع و .... داره.
مطالب داخلش جدا پر محتواست.
با برخی رتبه های برتر سال های گذشته و قبولیهای سال های گذشته مصاحبه هایی کرده که خوندنیه.
یکی از قبولیهای آی تی یکی دو سال قبل با رتبه یک که البته زن هم بوده ، در دانشگاه صنعتی شریف قبول میشه.
رشته اش نرم افزار نبوده. صنایع می خونده اینجا :http://www.nasir.ir/main/index.php?Page=definition&UID=119985

www.nasir.ir (http://www.nasir.ir) مال دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسیه ظاهرا.

مطالب مفیدش رو اینجا پیدا می کنید:

http://www.nasir.ir/main/index.php?Page=staticpage&UID=2391

http://www.nasir.ir/main/index.php?Page=archive&ID=1400&PageNo=1

http://www.nasir.ir/main/index.php?Page=archive&ID=1400&PageNo=2

http://www.nasir.ir/main/index.php?Page=archive&ID=1400&PageNo=3

Mahdi.Kiani
سه شنبه 07 اسفند 1386, 09:38 صبح

موفق باشید.

جناب راد حق با شماست
من بخش پرسش و پاسخ سایت سنجش را ندیده بودم
البته فکر می کردم که خودشون شعورشون برسه و این موضوع را به عنوان یه اطلاعیه بزنند ولی خوب ظاهرا نرسیده
به هرحال :

عنوان سوال : کلید سوالات ازمون کارشناسی ارشد سال 1387 در چه تاریخی از طریق سایت سازمان سنجش قابل مشاهده خواهد بود؟

پاسخ: کلید سوالات ازمون کارشناسی ارشد سال 1387 در تاریخ 15/12/86 از طریق سایت سازمان سنجش در دسترس داوطلبان قرار خواهد گرفت.

لینک مربوطه (http://82.99.202.139/e_answering/user/que_res3.php?code=8249)

عنوان سوال : نتایج اولیه ازمون کارشناسی ارشد سال 1387 در چه تاریخی از طریق سایت سازمان سنجش قابل مشاهده خواهد بود؟

پاسخ: نتایج اولیه ازمون کارشناسی ارشد سال 1387 اواخر اردیبهشت ماه سال 87 از طریق سایت سازمان سنجش قابل مشاهده خواهد بود؟

لینک مربوطه (http://82.99.202.139/e_answering/user/que_res3.php?code=8250)

موفق باشید

haririan
سه شنبه 07 اسفند 1386, 14:53 عصر
سلام
من دارم یه مقاله راجع به اشکالات آزمون ارشد کامپیوتر مینویسم اگه کسی مطلب مستند ویا اظهار نظری داره اعلام کنه تشکر

Cave_Man
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 06:37 صبح
سلام
من دارم یه مقاله راجع به اشکالات آزمون ارشد کامپیوتر مینویسم اگه کسی مطلب مستند ویا اظهار نظری داره اعلام کنه تشکر خیلی بهتره که این موضوع رو در یک تاپیک دیگه مطرح کنید:چشمک:

haririan
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 12:43 عصر
خیلی بهتره که این موضوع رو در یک تاپیک دیگه مطرح کنید:چشمک:

سلام
چرا توی این تاپیک نباشه ؟

در اهداف این تاپیک اعلام شده :
هدف از ایجاد این تاپیک، بحث و گفتگوی منطقی و علمی در مورد کنکور کارشناسی ارشد امسال و نحوه سوالات آن و خود سوالات (پرسش و پاسخ و نحوه راه حل و ..) می باشد

این کار خودش یه راه حله

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 15:22 عصر
سلام
چرا توی این تاپیک نباشه ؟

در اهداف این تاپیک اعلام شده :

این کار خودش یه راه حله

فقط مراقب جنگ و جدال و چوب و چماق و قداره کشی و ...باشین خواهشا.

راستی جناب حریریان پس این لینک سوالا چی شد؟ نه در این تاپیک لینک دادین.
نه به پیغام های خصوصی پاسخ!!!
موفق باشید

Goeezor
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 07:40 صبح
اگه تا دوشنبه کسی سوالهای IT و مشترک رو نگذاشت. من براتون میگذارم.(من فعلا تو روستا هستم و به اسکنر دسترسی ندارم).

Mahdi.Kiani
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 08:03 صبح
اگه تا دوشنبه کسی سوالهای IT و مشترک رو نگذاشت. من براتون میگذارم.(من فعلا تو روستا هستم و به اسکنر دسترسی ندارم).

تا اون موفع دیگه فکر کنم سازمان سنجش خودش همه سوالات تمام رشته ها را گذاشته رو سایت

کاربری به نام hariran قبلا گفتند که سوالات به دستشون رسیده ولی متاسفانه فکر کنم ......

haririan
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 23:31 عصر
تا اون موفع دیگه فکر کنم سازمان سنجش خودش همه سوالات تمام رشته ها را گذاشته رو سایت

کاربری به نام hariran قبلا گفتند که سوالات به دستشون رسیده ولی متاسفانه فکر کنم ......

سلام من سوالات دفترچه هوش را دارم که در همین تاپیک قبلا گذاشته شده بود.فقط کیفیت فایل های من خیلی بالاتره و دانلودش مشکله. و دوستان گفتند دیگه نذار.ما هم گفتیم چشم !!

mooole
شنبه 11 اسفند 1386, 11:01 صبح
سلام، من همین امروز دفترچه های بدون جواب رو از روبروی دانشگاه تهران خریدم. یکی از دکه‌های اونجا فقط دفترچه کنکور می‌فروشه، اون همه‌ی دفترچه‌ها رو آورده. فقط فروشنده‌هه یکمی قاطه، باهاش مدارا کنید.

Mahdi.Kiani
شنبه 11 اسفند 1386, 16:17 عصر
فکر کنم بد نباشه در مورد سوالات هم بحث کنیم و اگر از سوالات جوابی رو مطمئن هستید بگید.
اگر موافق هستید بگید من خودم از زبان شروع کنم...

نکته آخر اینکه سعی شود، بیشتر در مورد سوالات بحث گردد تا حاشیه های امتحان

موفق باشید

bikar_kgk
یک شنبه 12 اسفند 1386, 13:21 عصر
پس این دفترچه ریاضی و دروس مشترک کامپیوتر چی شد؟ :متفکر:

empoly
یک شنبه 12 اسفند 1386, 14:03 عصر
راست می گه من خیلی بحثم می آد ولی تا دفترچه نباشه که نمی شه!
دوستان اگر دارید آپلود کنید. (بی کیفیت هم باشه مهم نیست)

Mahdi.Kiani
یک شنبه 12 اسفند 1386, 16:39 عصر
راست می گه من خیلی بحثم می آد ولی تا دفترچه نباشه که نمی شه!
دوستان اگر دارید آپلود کنید. (بی کیفیت هم باشه مهم نیست)

دوست عزیز تنها یکی از 4 دفترچه موجود نیست
پس اگر می خواهید بحث کنید، بهانه الکی لطفا نیاورید.
دوستی نیز می خواستن در مورد زبان شروع کنند ولی....
می تونید از دفتر چه های زبان، و تخصصی های معماری، نرم افزار و هوش که توسط sinpin در پست شماره 4# (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=472794&postcount=4) در همین تاپیک آپلود گردیده، شروع کنید.

البته در مورد بحث ها سعی کنید که حتما قوانین تاپیک را رعایت کنید تا مشکلی پیش نیاد.
مطمئنا تا به بحث در مورد دفترچه های موجود رسیدگی کنید، دفترچه شماره 2 هم پیدا خواهد شد.

امیدوارم اگر کسی می خواد بحث را شروع کنه در مورد سوالات و... شروع کنه و کمتر پست های بیهوده در تاپیک ببینیم
موفق و سربلند باشید

bikar_kgk
دوشنبه 13 اسفند 1386, 00:02 صبح
22- تخصصی نرم افزار
گزینه 4(گرامر G1 باید درست باشه)
G2 :
فرست و فالو این قانون تداخل داره ( A -> aA | d)
G3 :
این هم مثل G2 است
G4 :
اشتراک فرست این دو تهی نیست ( S -> AB | Bd )

در ضمن اون دفترچه ای که هنوز کسی نداره خیلی از زبان مهمتره چون دو تا از ضرائب بالا ماله همون دفترچس (ریاضی 2 و دروس مشترک 4 ) اگه کسی بتونه آپلود کنه خیلی بهتره البته تا همین جا هم باید از خیلیا تشکر کرد.

سوال 21 را من گزینه 3 را زدم کسی هست که جوابشو بدونه.(با راه حل)
T = 20 ,T = I + J
T = 100 ,T = T * 5
T = 200 ,T = T + 100
پس L برابر 20 باید باشه

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 07:33 صبح
22- تخصصی نرم افزار
گزینه 4(گرامر G1 باید درست باشه)
G2 :
فرست و فالو این قانون تداخل داره ( A -> aA | d)
G3 :
این هم مثل G2 است
G4 :
اشتراک فرست این دو تهی نیست ( S -> AB | Bd )

خیر
گزینه صحیح گزینه شماره 2 می باشد. یعنی G3 یک گرامر LL1 است
G1 به این دلیل غلطه که
چون مجموعه First
S - >AB و S - > bd
تهی نیست.

اثبات:

مجموعه First قاونون دوم S یعنی S - >bd که مشخصه = {b}

حالا از قانون اول و اشقاق های زیر:

S - >AB , A -> Lambda ==> S ->B , B -> bB ==> S ->bB

یعنی b در مجموعه فرست S - > AB می باشد
نتیجه میشه که اشتراک First دو قاونون S تهی نیست
--------------------------------------------------------
G2 غلطه ولی نه به اون دلیلی که شما گفتین.. در واقع اصلا نیازی به محاسبه فرست و فالو قانون A نیست. به این دلیل که زمانی فرست و فالو یک متغیر را محاسبه مب کنند که آن متغیر در یکی از قوانین خود بتونه به نحوی لامبدا را تولید کنه... ولی A به هیچ طریقی لامبدا را تولید نمی کنه...
اما دلیل اینکه G2 غلطه اینه که اشتراک فرست وفالو متغیر B تهی نیست و دارای اشتراک هست.
اگه خواستی بگو تا اثباتش را بگم

------------------------------------------------
اما دلیل LL1 نبودن G4 را درست گفتید. در واقع d بین فرست و فالو S مشترک هست.

------------------------------------------------------------
اما G3 به این دلیل LL1 هست که فقط بایستی در مورد B در این گرامر صحبت کرد.
در واقع مجموعه فرست و فالو B دارای اشتراک نیستند.!!!
گرامر G3 خیلی شبیه به گرامر G2 است.. ولی قانون B -> d در آن حذف شده..در واقع تنها اشتراک بین مجموعه های فرست و فالو همین d بود.. ولی این قانون در گرامر G3 حذف شد.در نتیجه هیچ اشتراکی بین مجموعه های فرست و فالوی B وجود نداره
در نتیجه تنها گرامری که LL1 هست، گرامر G3 می باشد. و در نتیجه گزینه 2 جواب صحیح است...

---------------------------------------------------------------
البته امید وارم من هم اشتباه نکرده باشم.....

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 07:47 صبح
در مورد سوال 23 فکر کنم گزینه صحیح گزینه شماره 2 باشه
در واقع تنها قانونی که مغایر با LL1 است قوانین مربوط به A هستند.

ولی من با یک بی دقتی جواب ار اشتباه زدم:گریه::گریه::گریه::گریه:

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 07:53 صبح
زبان های برنامه سازی

جواب سوال 26 گزینه 1 می شود. یعنی جمله های الف و ب درست هستند.
در مورد سوال 27 جواب صحیح گزینه 3 می باشد. با قاعده حوزه پویا جواب ها 2و3و4 میشه که فقط در گزینه 3 این جواب اومیده
سوال 28، فکر کنم گزینه صحیح گزینه 2 هست
یعنی موارد Early Binding و Traslate به هم شبیه هستند
در مورد سوال 29 فکر می کنم که جواب گزینه 4 باشه.. (اینو مطمئن نیستم..اگر از دوستان جواب این سوال را مطمئنه بگه)

bikar_kgk
دوشنبه 13 اسفند 1386, 08:15 صبح
در مورد سوال 23 فکر کنم گزینه صحیح گزینه شماره 2 باشه
در واقع تنها قانونی که مغایر با LL1 است قوانین مربوط به A هستند.

ولی من با یک بی دقتی جواب ار اشتباه زدم:گریه::گریه::گریه::گریه:
در سوال نوشته چند جفت. آیا گزینه 1 درست نیست.

Fariba_NJ
دوشنبه 13 اسفند 1386, 09:09 صبح
سوالهای 31 تا 36 طراحی الگوریتم هستند که من جواب ندم خیلی بهتره:گیج:
و این هم سوالهای پایگاه داده :
37- گزینه ی 2 یعنی اشتراک
38- گزینه ی 3 یعنی مقدار NULL خواهد گرفت.
39- گزینه ی 2 کلیه مشخصات توسط کلیه تولید کنندگان
40- گزینه ی 1

درست بودن دیگه؟

جناب کیانی میشه توضیح مختصری در مورد 27 بفرمایید. نمی دونم چرا قاط زدم!

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 09:17 صبح
در سوال نوشته چند جفت. آیا گزینه 1 درست نیست.

خوب نکته همین جاست دیگه
من هم سر همین موضوع اشتباها گزینه 1 را زدم
اگه خوب دقت کنی خود A میشه 1 جفت چون 2 تا قاعده داره

البته این هم باز میگرده با چند پهلو بودن سایت ها
خوب وقتی یک مشت ..... می شینن سوال طرح می کنن همین میشه دیگه
من که از خدامه گزینه 1 باشه :لبخند::لبخند:

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 09:51 صبح
جناب کیانی میشه توضیح مختصری در مورد 27 بفرمایید. نمی دونم چرا قاط زدم!

خیلی سادست..
کلا قاعده پویا به این شکله که اگر تابعی متغیری را در بلاک خودش پیدا نکرد، به بلاک فراخواننده خدوش رجوع می کنه.. و اگه اونجا هم نبود اونقدر این عمل ادامه پیدا می کنه تا اینکه یا در تابعی این متغیر پیدا بشه و یا اینکه میرسه به تابع main و متغیر های سراسری (اگه اونجا هم نبود باید زنگ زد 115 :لبخند:)

خوب حالا دقت کنید. در تابع main ابتدا مقدار c=4 و سپس تابع fun1 فراخوانی میشه
پس میریم سراغ تابع fun1
در این تابع ابتدا a=2 و b=3 می شود و سپس تابع fun2 فراخوانی میشه
پس میریم سراغ تابع fun2
در این تابع به ترتیب باید مقادیر a و b وc را چاپ کنیم.

مقدار a در تابع fun2 مجود نیست. پس باید به سراغ فراخواننده تابع fun2 یعنی fun1 بریم..
در fun1 مقدار a=2 پس در fun2 مقدار 2 چاپ میشه
برای متغیر b هم دقیقا مانند متغیر a رفتار میشه و مقدار 3 چاپ میشه
اما برای متغیر c :
برای این متغیر چون در تابع fun2 تعریف نشده، به سرلغ تابع fun1 میریم. در اونجا هم تعریف نشده. پس باید به سراغ تابعی بریم که fun1 را فراخوانی کرده.. یعنی تابه main
که در این تابع مقدار c=4 در نتیجه در تابع fun2 مقدار c برابر با 4 و چاپ میشه
در نتیجه با توجه به قاعده حوزه پویا مقادیر 2و3و4 به ترتیب برای aوbوc چاپ میشن که این موضوع فقط در گزینه 3 وجود داره

داوطلبان گرامی وقت تمام!!!

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 09:56 صبح
گفتوگو با دکتر آسرایی، مدیر کل دفتر آزمونسازی و روانسنجی سازمان سنجش، درباره آزمون کارشناسی ارشد

آزمون سازی هم ، یک هنر است

یکی از افکاری که شاید در گوشه ذهن برخی از داوطلبان آزمون های مختلف پرورانده می شود، این است که کاش می دانستند سؤال ها چگونه طرح می شود ؟ از چه منابعی ؟ کدام اساتید ؟ گاه این افکار آنقدر تبلور می یابد که فرد را از مسیر مطالعاتی صحیح دور می کند . روی دیگر این سکه زمانی آشکار می شود که داوطلب ناموفق شکوه ها دارد از اینکه چرا این سؤالها آمد و فلان سؤالها نیامد و ... . رفع غبار چنین ابهاماتی از فضای ذهنی داوطلبان، می تواند روشنگر مسیری باشد برای مطالعه ای فهیمانه . دکتر آسرایی، مدیرکل دفتر آزمون سازی و روان سنجی سازمان سنجش، با تکیه بر آزمون کارشناسی ارشد برگزار شده در سال جاری، این مسیر را چنین تشریح می کند:

ابتدا خواستم همه مطلب را بذارم ولی دیدم که حیف فضای سایت که با یه سری اراجیف اشغال بشه
متن کامل مصاحبه را در اینجا (http://82.99.202.130/Arshad/1386/861213_01.php) می تونین بخونین
البته نخوندین هم چیزیو از دست ندادین

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 10:18 صبح
دوستان می تونن در مورد انتظارشون از نتیجه آزمون و اینکه قبول میشن یا نه ف بر اساس میزان سرمایه ای که گذاشتند هم بحث کنند.

هدف اینه که دوستانی که خیلی برای کنکور سرمایه گذاری کردند چه از لحاظ مادی و چه معنوی تجربیات خودشون را برای بقیه دوستانی که می خوان در سال دیگه شرکت کنند، ارائه کنند.

بنده به شخصه سرمایه گذاری آن چنانی نکردم. از لحاظ مادی و کلاس و غیره که هیچ و از لحاظ وقت هم فقط 2 ماه اون هم نه به طور کامل وقت گذاشتم
به همین دلیل تصورم اینه که امکان قبول شدنم خیلی کمه
البته همونطور که می دونین امتحان تستی یه خیلی چیز ها بستگی داره
شرایط امتحان
اینکه بقیه چگونه امتحان دادن و ....
ولی به شخصه انتظار قبولی قطعی ندارم...
در واقع چند تا از دروس را که اصلا نرسیدم بخونم

دوستانی که می خوان در این مورد نظر بدن صرفا نیاین یه پست بزنند که من قبول میشم یا نمی شم...
یادتون نره که اینجا محل دست به دامان ائمه و 124000 پیغمبر شدن نیست!!! :چشمک:
همونطور که گفتم هدف اینه که دوستان آشنا بشن به روش های دوستانی که امتحان دادن و مقدار سرمایه گذاری که کرده اند.

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 15:32 عصر
دوستان من خیلی زیاد جستجو کردم
متاسفانه با وجود سوالات خیلی از رشته ها مانند معماری و .. در سایت های مختلف، خبری از سوالات com و IT به صورت کامل نیست
با نویسندگان اون سایت ها که ارتباط برقرار کردم گفتند که در تهران در کتاب فروشی ها سوالات چند روزیه که به فروش میرسه

می خواستم از بروبچ با معرفت سایت که در تهران هستند چنانچه زحمتی نیست، یه لطفی بکنند.........

متاسفانه در شهرستان ها هنوز جایی برای فروش سوالات نیست

اگه یکی از با معرفتای سایت زحمت خرید و اسکن آن را بکشه کلی دعاش میکنیم
فکر نمی کنم آن چنان خرجی داشته باشه

ممنون

Goeezor
دوشنبه 13 اسفند 1386, 18:57 عصر
دوستان کم صبر عزیز ، بالاخره دوشنبه اومد و میبایستی قولمون رو عملی میکردیم

این هم دفترچه شماره 2

در مورد دفترچه فتاوری اطلاعات هم باید بگم ، فقط باید صبر کنیم.

اگه یکی از با معرفتای سایت زحمت خرید و اسکن آن را بکشه کلی دعاش میکنیم
ممنون

آقا ما منتظر دعاییم.

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 20:40 عصر
دوستان کم صبر عزیز ، بالاخره دوشنبه اومد و میبایستی قولمون رو عملی میکردیم

این هم دفترچه شماره 2

در مورد دفترچه فتاوری اطلاعات هم باید بگم ، فقط باید صبر کنیم.

آقا ما منتظر دعاییم.
:تشویق::تشویق:
ایول ایول...
داش Goeezor و ایول
ایول ایول
داش Goeezor و ایول

خداوند یک در 2 نیا ، صد در آخرت بهت عوض بده (ئنیا زیادی خوب نیست :لبخند:)
************** آقا دمت گرم فقط کاش یه خورده با کیفیت تر اسکن می کردی
ولی باز هم ممنون
یا علی

godini
دوشنبه 13 اسفند 1386, 23:10 عصر
سلام باید بگم جواب 22 گزینه 2 میشه و آقای bikar اول برو شرایط LL1 بودن و یاد بگیر

Fariba_NJ
سه شنبه 14 اسفند 1386, 01:07 صبح
در مورد سوال 39 هرچند خودم گزینه 2 رو زدم, ولی مثل اینکه غلطه!

:افسرده:
این هم از سوالهای پایگاه که تصور میشد خیلی آسونه.
شما مطمئن هستید؟
کسی جواب صحیح را می دونه!؟

Mahdi.Kiani
سه شنبه 14 اسفند 1386, 07:09 صبح
سوال 29 تخصصی همون 4 درسته.
بقیه سوالات رو هم که دوستان فکر می کنم تقریبا همه رو درست گفتن.
در مورد سوال 39 هرچند خودم گزینه 2 رو زدم, ولی مثل اینکه غلطه!
(سوال 23 رو هم گزینه 3 زدم و 24 رو 2. اما خداییش دیگه یادم نمیاد چطوری!:لبخند:)
سوالات سیستم عامل:
سوال 78: گزینه 2. اگر نصف زمان صرف اجرای فرایند بشه و نصفش صرف switching کارایی می شه 50%. اما از اونجایی که r بیشتر از s هست, پس یه مقداری از r همیشه می مونه که در زمانی کمتر از s باید پردازش بشه. یعنی برای آخرین زمان ها تا پایان یافتن فرایند, یه زمانی کمتر از q صرف تمام کردن فرایند می شه و بعد دوباره یه زمان کامل q صرف switching میشه.
بنابراین کارایی کمتر از 50% هست. (اولا امیدوارم قابل فهم باشه! دوما درست!! :افسرده:)
سوال 79:
گزینه 1:
102 رو نمی شه هیچ جوری توی متغیر ها ذخیره کرد. اما همه ی اعداد دیگه امکان داره.
سوال 77:
از اینترنت در آوردم که از زمان شروع فرایند تا تمام شدنش هر اتفاقی بیفته فرقی نداره. کل این زمان.
یعنی گزینه 4.
من خودم زدم 3 و کاملا برعکس این استدلال کردم و ... غلط زدم! :ناراحت:

مدار منطقی
سوال 67:
گزینه 2. سوالش واقعا راحت بود. متاسفانه وقت نکردم روش فکر کنم! می شد بدون دونستن مفاهیم هم درست زد.

نظریه:

61- من 4 زدم. 62- 4 زدم. 63 رو 3 زدم.

سه تا سوال بقیه نظریه رو متاسفانه برای آخر وقت گذاشته بودم و اصلا نگاه نکردم!!!!!

ساختمان داده ها!!!!!!!!!
سوال 1 تقریبا از اونجایی که هر کسی یه گزینه ای می گه و از فرم سوال احتمال می دم گزینه 4 غلط باشه! شما درستش رو در بیارید! :عصبانی++:

اینم سوالات زبان:

1- 1
2- 2
3- 3
4- 2
5- 3
6- 4 ؟؟
7- 2
8- 2
9- 3
10- 1
11- 1
12- 1
13- 3
14- 3
15- 2
16- شاید 4. یادم نمیاد.
17- یادم نیست.
18- 2
19- 4
20- 3
21- 1
22- 1
23- 4
24- یادم نیست
25- 4
26 و 27 و 28 و 29 یادم نیست
30- 1
(اگر واقعا جواب های زبان به درد کسی می خوره بگه اونایی که یادم نیست رو هم در بیارم. اما لزوما همه شون درست نیست. اما اغلبش درسته)

سلام دوست عزیز
خوش آمدین به سایت
اما یه نکته
هدف از ایجاد این تاپیک این نبوده که ما مجموعه جواب هایی که افراد مختلف را زدن جمع آوری کنیم و قاب بگیریم و بزنیم سر در سایت برنامه نویس!!!
چون تا یکی دو روزه دیگه به گفته خود سازمان سنجش کلید سوالات را میذاره روی سایت...

--------------------------
بلکه هدف اینه که هر کسی که جواب سوالی را میده ، دلیل جوابش را هم بگه که اگه درست بود که اوایی که بلد نبودن یاد میگیرن و اگه غلط بود آن قدر روش بحث بشه که به یک نتیجه خوب برسیم
پس هم از شما و هم از بقیه دوستان خواهش می کنم که از زدن پست هایی مانند:

سوال 70 را من 4 زدم،
سوال 80 را من 2 زدم،
سوال 120 تا 127 را من نزدم و.....

شدیدا خود داری کنید.

مگر آن که سوالی واقعا آن قدر ساده باشه که نیاز به توضیح نداشته باشه
--------------------------
چنانچه جواب سوالی را مستدل می دانید با ذکر جزئیات آن را بیان کنید.
چنانچه جواب را با سکه های 2 ریالی و 5 ریالی در سر جلیه زدید، آن را نزد خود تا اردیبهشت ماه نگه دارید...

از شما هم خواهش می کنم که پست خود (پست بالایی) را اصلاح کنید و در مورد پاسخ هایتان توضیحات لازم را مبذول فرمایید (یه پا نویسنده ام . خبر نداشتما!!!)

موفق باشید

Mahdi.Kiani
سه شنبه 14 اسفند 1386, 07:43 صبح
سوالان نظریه زبان

سوال 59:
جواب صحیح گزینه 2 یعنی مجموعه {aaa,aaaaa} جواب صحیح است.

دلیل:
از قواعد وشخص است که به هیچ عنوان نمی توان رشته ای به طول یک و 2 را ایجاد کرد. پس گزینه 3 که شامل a می باشد، حذف می گردد.
حال باید دید که میتوان رشته ای به طول سه ایجاد کرد یا نه...اگه ایجاد شد که جواب همون گزینه 2 و اگه نشد به سراغ بقیه گزینه ها می رویم
اشتقاق های زیر را در نظر بگیرید

S -> ACaB , Ca -> aaC ==> s -> AaaCB
S -> AaaCB , CB -> E ==> S -> AaaE
S -> AaaE , aE -> Ea ==> S -> AaEa
S -> AaEa , aE -> Ea ==> S -> AEaa
S -> AEaa , AE -> a ==> s -> aaa

پس رشته aaa جزء زبان می باشد و در نتیجه گزینه 2 جواب درست است
(البته ممکن است بتوان تعداد اشتقاق های فوق را کمتر کرد)
---------------------------------------------------------------------------

جواب بقیه در پست های بعدی
فعلا بریم صبحانه(بفرمایین)

Mahdi.Kiani
سه شنبه 14 اسفند 1386, 15:20 عصر
مجموعه مهندسی کامپیوتر (http://82.99.202.130/Arshad/1386/kelid/fani/images/861212-1277.php)

مجموعه IT (http://82.99.202.130/Arshad/1386/kelid/fani/images/861212-1276.php)

Fariba_NJ
سه شنبه 14 اسفند 1386, 19:16 عصر
*مهندسی نرم افزار*
طبق کلید پاسخ سوال 30 (آخرین سوال زبانهای برنامه سازی) گزینه یکه!! این سوال اشتباه داره!! اینطور نیست؟

Behrouz_Rad
سه شنبه 14 اسفند 1386, 22:30 عصر
*مهندسی نرم افزار*
طبق کلید پاسخ سوال 30 (آخرین سوال زبانهای برنامه سازی) گزینه یکه!! این سوال اشتباه داره!! اینطور نیست؟
این سوال به طور کل هم از نظر بیان سوال و هم از نظر پاسخ ها اشتباست!

Fariba_NJ
سه شنبه 14 اسفند 1386, 22:41 عصر
این سوال به طور کل هم از نظر بیان سوال و هم از نظر پاسخ ها اشتباست!

ممنون آقای راد، من هم تو پست شماره ی 3 گفته بودم غلطه ولی وقتی کلید را دیدم شک کردم ،
اما خب طبیعی هم هست که تو کلید جواب داشته باشه چون یحتمل سوالها هنوز بررسی نشدند.

icmaster
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 00:56 صبح
سلام
دوستان اگه درصد گرفتین بگین که چند درصد زدین...

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 08:38 صبح
بر اساس گفته خود سنجش کلید غیر قابل استناد است و پس از بازرسی نهایی، بر اساس کلید جدید، کارنامه های صادر می گردند.

به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 1387 میرساند که کلید اولیه سؤالات 133 کد رشته بر روی سایت سازمان سنجش به آدرس http://www.sanjesh.org قرار گرفته است. این کلید غیر قابل استناد است. پس از دریافت نظرات داوطلبان و صاحبنظران کلید نهائی سؤالات تهیه و بر اساس آن کارنامه داوطلبان استخراج خواهد شد.
از این رو، داوطلبان در صورت تمایل میتوانند از تاریخ 20/12/86 تا 15/1/87 با مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس: www.sanjesh.org نسبت به تکمیل فرمی که برای دریافت این نظرات آماده گردیده است، اقدام نمایند.
لازم به ذکر است نظرات داوطلبان امسال فقط از طریق اینترنت دریافت خواهد شد و به موارد ارسالی از طریق دیگر رسیدگی نخواهد گردید.
با توجه به اینکه بعد از تاریخ 15/1/ 87 نظرات جمعآوری و کلید نهایی ساخته خواهد
شد، هیچ تجدیدنظری پس از این تاریخ قابل بررسی نخواهد بود.

منبع (http://82.99.202.130/Arshad/1386/861214_01.php)

icmaster
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 10:22 صبح
درسته که غیر قابل استناده ولی اختلافش با کلید اصلی جزئی ( در حد یکی دو سوال) خواهد بود پس تا حدودی میشه با این کلید فهمید اوضاع چطوره!!

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 11:00 صبح
درسته که غیر قابل استناده ولی اختلافش با کلید اصلی جزئی ( در حد یکی دو سوال) خواهد بود پس تا حدودی میشه با این کلید فهمید اوضاع چطوره!!

آره
من که بیخیالش شدم دیگه:لبخند:

majidkousha
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 12:48 عصر
بابا تو دیگه کی هستی , دمت گرم , ایشالاه قبول شی.

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 13:41 عصر
بابا تو دیگه کی هستی , دمت گرم , ایشالاه قبول شی.

با من بودین؟
ممنون ولی احتمال قبئول شدنم زیر صفره :ناراحت:
ولی امیدوارم که دعایتان مستجاب بشه
ولی خوب اگرم قبول نشدم (که به احتمال زیاد همین طور خواهد شد) ناراحتش نیستم چون براش اندازه قبوا شدن سرمایه گذاری نکردم
انشاءالله هر کسی که حقشه قبول بشه
موفق و سر بلند باشید

icmaster
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 14:37 عصر
احتمال قبول شدن من دقیقاً برابر صفر است!!

سپنج35
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 15:39 عصر
سلام ، به نظر دوستان جواب سوال 46 از ریاضی توی کلیدها (گزینه2)درسته؟

سوال که واضحه، از 4 مورد داده شده مورد B درسته (با داشتن P(2 میتوان از درست بودن P(2n درستی اعداد زوج مثبت را بدست آورد.)

مورد D هم درسته ( با داشتن p(10 میتوان از درستی p(n-4 به ترتیب درستی p(6 و p(2 و p(-2 را بدست آورد. حالا از از درست بودن p(2n درستی اعداد زوج منفی را هم میشه بدست آورد.)

با این تفاسیر من گزینه 3رو زدم(یعنی 2 جمله درست) اگر کسی نظری داره ممنون میشم بنویسه!

:متفکر:

سپنج35
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 15:52 عصر
سوال 34 از نرم افزارکلید گزینه 2 زده، ولی به نظر من روش حریصانه هم با مرتبه nlogn جواب میده! کافیه ابتدا اندازه ها رو بصورت صعودی مرتب کنیم و بعد یکی یکی از تیر اصلی ببریم. (گزینه 3) کسی میتونه منو از اشتباه دربیاره؟

:گیج::افسرده:

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 17:17 عصر
سلام ، به نظر دوستان جواب سوال 46 از ریاضی توی کلیدها (گزینه2)درسته؟

سوال که واضحه، از 4 مورد داده شده مورد B درسته (با داشتن P(2 میتوان از درست بودن P(2n درستی اعداد زوج مثبت را بدست آورد.)
[/RIGHT]
[/RIGHT]

6 مگه یه عدد زوج مثبت نیست؟
(6)P چگونه از این قانون بدست میاد؟

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 18:15 عصر
جواب سوال 36 از نرم افزار که در کلید 4 اومده غلط نیست؟

اگر به گراف نگاه کنید، از راس D به هیچ راسی یال نیست و این به این معنی هست که از این راس نمی توان به هر راسی رفت پس طبعتا راس D نمی تونه با هیچ یک از راس های دیگه در یک مجموعه به عنوان مجموعه همبند قوی قرار بگیره

تعریف مجموعه همبند قوی : مجموعه ای که از هر راس درون آن بتوان به راس دیگری (مستقیم یا غیر مستقیم) مسیر داشت.

پس علنا مجموعه هایی که راس D در آن ها هست غلط می باشند که شامل گزینه های 3 و 4 میشه...

حالا اگه بازم به جدوا نگاه کنید، راس F یک راس خروجی است. یعنی هیچ راسی نمیتونه به آن وارد بشه... پس این راس هم نمی تونه با راس های دیگه در یک مجموعه قرار بگیره..پس گزینه 1 هم که شامل راس F است غلط می باشد..
علاوه بر این اگر گراف را از روی جدول بکشین می بینید که راس های A,B,C,E یک مجموعه همبند قوی را تشکیل می دهند.

یه نکته دیگه اینکه اگه قرار باشه به فرض گزینه 4 درست باشه، گزینه 3 هم که زیر مجموعه اون هست درسته ...چون در جواب جمله ای با عنوان بهترین جواب را انتخاب کنید وجود ندارد..تازه این موضوع به فرض درست بودن 4 است که فرض غلطی است..

یا اینکه من به طور کل دارم اشتباه می کنم؟
---------
دوستان در مورد این سوال اگه نظری دارن بگن

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 18:17 عصر
یه سوال دیگه:

سوال 63 از درس نظریه زبان..
آیا زبان شماره 1 با دیاگرام داده شده همخوانی نداره؟ و در این صورت آیا جواب گزینه 2 نمیشه؟

icmaster
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 18:48 عصر

اگر به گراف نگاه کنید، از راس D به هیچ راسی یال نیست و این به این معنی هست که از این راس نمی توان به هر راسی رفت پس طبعتا راس D نمی تونه با هیچ یک از راس های دیگه در یک مجموعه به عنوان مجموعه همبند قوی قرار بگیره

تعریف مجموعه همبند قوی : مجموعه ای که از هر راس درون آن بتوان به راس دیگری (مستقیم یا غیر مستقیم) مسیر داشت.

پس علنا مجموعه هایی که راس D در آن ها هست غلط می باشند که شامل گزینه های 3 و 4 میشه...

حالا اگه بازم به جدوا نگاه کنید، راس F یک راس خروجی است. یعنی هیچ راسی نمیتونه به آن وارد بشه... پس این راس هم نمی تونه با راس های دیگه در یک مجموعه قرار بگیره..پس گزینه 1 هم که شامل راس F است غلط می باشد..
علاوه بر این اگر گراف را از روی جدول بکشین می بینید که راس های A,B,C,E یک مجموعه همبند قوی را تشکیل می دهند.

یه نکته دیگه اینکه اگه قرار باشه به فرض گزینه 4 درست باشه، گزینه 3 هم که زیر مجموعه اون هست درسته ...چون در جواب جمله ای با عنوان بهترین جواب را انتخاب کنید وجود ندارد..تازه این موضوع به فرض درست بودن 4 است که فرض غلطی است..

---------

کاملاً باهات موافقم، منم گزینه 2 زدم...

roya1234
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 19:12 عصر
احتمال قبولی من منفی 1000 است

roointan
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 19:32 عصر
یه سوال دیگه:

سوال 63 از درس نظریه زبان..
آیا زبان شماره 1 با دیاگرام داده شده همخوانی نداره؟ و در این صورت آیا جواب گزینه 2 نمیشه؟

نه. نمی شه با این نمودار 010 رو تولید کرد.

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 20:02 عصر
نه. نمی شه با این نمودار 010 رو تولید کرد.

010 را میشه
ولی 101 را نمیشه

mahmoudjoon
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 20:09 عصر
به نظر شما درصد بچه هایی که قبول می شن حدودن چقدر هست:

درصد من:
مشترک :40
زبان :20
ریاضی : 15
تخصصی نرم 35
تخصصی هوش : 20

شانسی دارم؟؟؟؟:عصبانی++::عصبانی++:

uisoftware
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 20:12 عصر
سلام
آره به نظر من هم سوال 36 تخصصی غلطه ( جواب گزینه 2 )
اما بقیه سوال هایی که به نظر غلط میان اینان :

دفترچه اول :
سوال 49 : چنین درختی وجود ندارد! ( سوال غلطه)
سوال 38 : جواب می شه e^1.5 که توی گزینه ها نیست ( سوال غلط)
سوال 51 : شرط لازم و کافی توی گزینه 1 هست ( جواب به غلط 4 درج شده)
سوال 57 : کل گزینه ها غلط هستن ( البته گزینه 4 به جواب نزدیکتره)
سوال 73 : جواب 16 در میاد نه 21 یعنی این سوال هم متاسفانه غلطه!
سوال 75 : گزینه 3 درسته که به اشتباه 1 درج شده
سوال 79 : گزینه 1 (همینی که 102 ) داره درسته نه گزینه 3

دفترچه دوم :
سوال 36 : جواب گزینه 2 هستش
سوال 31 : گزینه 3 درسته
سوال 50 : کلاً غلطه!

یه سوال هم داشتم به نظرتون من با این درصد ها چه رتبه ای می تونم بیارم:
زبان 45
ریاضی 33
مشترک 47
نرم افزار 75
هوش 35
معماری 0

اگه کسی پایه است می تونیم روی این سوال هایی که گفتم بحث کنیم! ( کسی نبود!:خجالت:)

someCoder
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 20:19 عصر
مشترک :40
زبان :20
ریاضی : 15
تخصصی نرم 35
تخصصی هوش : 20
یکمی زبان و ریاضیت پایینه. اما شاید شبانه قبول شی.

زبان 45
ریاضی 33
مشترک 47
نرم افزار 75
هوش 35
معماری 0

فکر کنم حدود 100 (حداقل)

سپنج35
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 22:05 عصر
6 مگه یه عدد زوج مثبت نیست؟
(6)P چگونه از این قانون بدست میاد؟

آقا حق با شماست:تشویق:، من عجب گولی خوردم :گریه:! فکر کردم با 2n میشه همه اعداد زوج رو تولید کرد!

haririan
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 22:53 عصر
سلام
آقایون و خانمها دفترچه سوالات به صورت رایگان(نه کاملا) در محل آزمون حدود یک هفته است که دارد توزیع می شود من امروز یک سری کامل از کل دفترچه ها رو گرفتم. به آخرین اطلاعیه سازمان سنجش گفت­وگو با دکتر آسرایی، مدیر کل دفتر آزمون­سازی و روان­سنجی سازمان سنجش، درباره آزمون کارشناسی ارشد (http://82.99.202.130/Arshad/1386/861213_01.php)مراجعه کنید.
{

لذا داوطلبان تهرانی برای دریافت سؤالات می­توانند به شرکت تعاونی خدمات آموزشی مراجعه کنند؛ در شهرستان­ها نیز سؤالات از دانشگاه­ها جمع­آوری نمی­شود و داوطلبان می­توانند روزهای بعد از آزمون به معاونت آموزشی دانشگاه­ها مراجعه و سؤالات را به طور رایگان دریافت کنند.

}

سپنج35
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 23:02 عصر
سلام

اما بقیه سوال هایی که به نظر غلط میان اینان :

دفترچه اول :
سوال 51 : شرط لازم و کافی توی گزینه 1 هست ( جواب به غلط 4 درج شده

به نظر من هم جواب 51 مشترک 4 نمیشه چون گزینه 2 غلطه

سپنج35
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 23:05 عصر

---------

من هم به شخصه تا جایی که یادم میاد سر جلسه با اطمینان گزینه 2 رو زدم! احتمال خیلی زیاد همون گزینه 2 درست باشه، مگر اینکه طراح "من زور":چشمک: دیگه ای داشته باشه!!

سپنج35
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 23:15 عصر
دو سوال از زبان که به نظر میاد گزینه های توی کلید غلط باشه:
15_من خودم or زدم ولی الان فکر میکنم to درسته:اشتباه:، ولی کلید for را انتخاب کرده!؟:متعجب:!
17_ مگه اولین جمله متن درستی گزینه 1 رو تایید نمیکنه؟ من گزینه 2 رو مناسبتر میدونم!

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 00:15 صبح
من هم به شخصه تا جایی که یادم میاد سر جلسه با اطمینان گزینه 2 رو زدم! احتمال خیلی زیاد همون گزینه 2 درست باشه، مگر اینکه طراح "من زور":چشمک: دیگه ای داشته باشه!!
منم همین گزینه را زدم.
اگه کسی می تونه از یک استاد خوب جواب را بپرسه خیلی عالی می شه.

Mahdi.Kiani
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 07:51 صبح
اگه کسی می تونه از یک استاد خوب جواب را بپرسه خیلی عالی می شه.

???????????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودم :چشمک:
حالا درسته امتحان را خوب ندادم و قبول هم نمی شم ولی...................

در ضمن ، من توضیحات کامل در زمینه این سوال دادم و همینطوری نگفتم که 4 غلطه و 2 درسته

موفق باشید

mahmoudjoon
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 08:14 صبح
دفترچه اول :

سوال 49 : کاملا درست هست و کلید درست می باشد.
سوال 51 : من هم گزینه 1 رو زدم.
سوال 57 : گزینه 2 کاملا درست هست.
سوال 79 : گزینه 3 کاملا درست هستش.

دفترچه دوم :
سوال 36 : جواب گزینه 2 هستش کاملا موافقم.
سوال 31 : من هم گزینه 3 رو انتخاب کردم.
سوال 50 : من گزینه 3 رو انتخاب کردم!

uisoftware
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 10:42 صبح
دفترچه اول :

دفترچه دوم :

در مورد سوال 57 اگه می شه شما چند تا مثال بزنید که درستیش رو ثابت کنه! دقت کنید که K تا گره داریم نه تعداد نا محدودی گره! اگه محدودیتی روی تعداد گره ها نداشتیم حرف شما درست بود!

سوال 79 تحت هیچ شرایطی نمی شه 102 رو به وجود آورد ( اگه شما می تونید بسازید به ما هم بگین ) ولی با overlay می شه 80 و 83 رو به وجود آورد! در ضمن طراح این سوال استاد خودمه!
سوال 50 هم من با این که می دونستم غلطه 3 رو انتخاب کردم ( فکر کنم )
سوال 51 هم کاملاً با حرف شما موافقم

کسی درباره بقیه سوال ها نظری نداره؟

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 10:43 صبح
دفترچه اول :

دفترچه دوم :
اگه حل سوال 79 را بزارید ممنون می شم.

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 10:48 صبح
سوال 65 کسی راه حلشا داره.اگه داره بزاره.
این سوال تو سر فصلهای مانو نیست.می شه حذفش کرد.

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 11:09 صبح
کسی می تونه برای سوال 58 توضیح بده چرا گزینه 2 غلطه.
راه حل 72و73و74 را هم بنویسین ممنون میشم.

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 11:11 صبح
سواله 76 را من هر کاری می کنم جواب 20 در میارم.کسی می تونه کمک کنه.

ekidige
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 12:25 عصر
اگه حل سوال 79 را بزارید ممنون می شم.

گزینه چهار رو می شه تولید کرد.
++tally رو می شه اینطوری دید:
1- مقدار tally رو تو یه ثبات ذخیره کن
2- مقدارش رو با یک جمع کن
3- نتیجه رو در tally ذخیره کن

برای تولید جواب 4 (یعنی 50 و 50) به این ترتیب می شه فرض کرد:
فرایند اول مقدار tally رو نگه می داره. اولین بار 0.
فرایند دوم مقدار tally رو نگه می داره. مقدار 0.
فرایند اول یکی به tally اضافه می کنه, می شه 1.
فرایند دوم یکی به tally اضافه می کنه, باز 1.
فرایند یک 1 رو در tally ذخیره می کنه.
فرایند 2 هم مقدار 1 رو در tally ذخیره می کنه.

به همین ترتیب اگر این اعمال پنجاه بار اتفاق بیفته هر دو فرایند به اتمام می رسند و مقدار tally پنجاه 50 هست. بعدش هم print هر دو رو چاپ می کنه که می شه 50 50

برای 80 و 83 هم کاملا مشابه بالایی می شه فرض کرد.
فرض می کنیم برای 17 بار فرایند 1 و 2 مطابق ترتیب بالا اجرا بشن و مقدار 17 در tally ذخیره بشه.
حالا هر کدوم می تونن 33 بار دیگه اجرا بشن.
فرایند اول 33 بار دیگه اجرا می شه, اما بدون دسترسی همزمان با فرایند 2. یعنی tally می شه 50 و فرایند اول از حلقه میاد بیرون. اما print رو اجرا نمی کنه.
حالا فرایند دوم 30 بار حلقه خودش رو اجرا می کنه. مقدار tally می شه 80.
حالا نوبت از فرایند دوم گرفته می شه و به فرایند اول داده می شه و print فرایند اول اجرا می شه که 80 تو خروجی چاپ می شه و فرایند اول تموم می شه.
فرایند دوم 3 بار دیگه حلقه رو اجرا می کنه, tally می شه 83, بعد اون رو چاپ می کنه.
بنابراین در خروجی 83 80 چاپ می شه.

گزینه 2 هم که کاملا واضح هست. اولی 50 بار حلقه رو اجرا می کنه. اما print رو اجرا نمی کنه. فرایند دوم 50 بار حلقه رو اجرا می کنه و print رو اجرا می کنه و تموم می شه, بعد فرایند اول print رو اجرا میکنه و تموم می شه و بنابراین در خروجی 100 100 داریم.

اما گزینه 1 102 رو نمی شه هیچ جوری تولید کرد.

a.kh.m
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 12:32 عصر
سوال 51:
معمولاً قضایایی که خود وعکس آنها صادق است بصورت شرط ولازم وکافی بیان می شوند .
گزینه 1 شرط لازم هست ولی کافی نیست.
درخت دودویی جستجویی رامتصور شوید که 3 در ریشه قرار دارد.2 ریشه زیر درخت چپ ،4 ریشه زیر درخت راست و1 فرزند چپ 2 .
پیمایش postfix این درخت1243 میباشد .فرض کنید : a=1 x= 2 b= 4 در این حالت گزینه 1 (a<x) صادق است در حالیکه 2 برگ نیست.
وجود این 3 حالت (x>a ),(x>b),(a<b) تواما شرط لازم است و کافی.

a.kh.m
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 13:09 عصر
سوال 57 مشترک: کل گزینه ها غلط هستن ( البته گزینه 4 به جواب نزدیکتره)

صحیحترین گزینه ، گزینه 2 هست.
بیشترین تعداد برگ در یک درخت n تایی زمانیست که درخت از نوع پر باشدو در درختان پر تعداد گره ها در هر عمق از گزینه 2 بدست می آید.
در درخت 5 تایی پر با 31 گره و ارتفاع 2 (ارتفاع ریشه 0 فرض شود) تعداد برگها 25 میشود که گزینه چهارم این مقدار را حدود 16 برآورد میکند .

mahmoudjoon
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 13:13 عصر
در مورد سوال 57 اگه می شه شما چند تا مثال بزنید که درستیش رو ثابت کنه! دقت کنید که K تا گره داریم نه تعداد نا محدودی گره! اگه محدودیتی روی تعداد گره ها نداشتیم حرف شما درست بود!

سوال 79 تحت هیچ شرایطی نمی شه 102 رو به وجود آورد ( اگه شما می تونید بسازید به ما هم بگین ) ولی با overlay می شه 80 و 83 رو به وجود آورد! در ضمن طراح این سوال استاد خودمه!
سوال 50 هم من با این که می دونستم غلطه 3 رو انتخاب کردم ( فکر کنم )
سوال 51 هم کاملاً با حرف شما موافقم

در سوال 57 در باره ی k باید بگم رد گم کنی بود و با n و H می شه جواب رو فهمید.
سوال 79 من اشتباه گفتم من هم گزینه 1 رو زدم که فکر کنم کلید مشکل داره.

a.kh.m
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 13:50 عصر
در کلید گزینه 1 آمده.
چرا گزینه 4 صحیح نیست؟
وجود بتا در هر سه زبان که طولش هم مخالف 0 هست موید وجود حافظه برای برابری تعداد آلفای اولیه و گاما آلفای آخر زبان میباشد و NFA هم که حافظه ای برای ذخیره تعداد آلفای اولیه ندارد.
مثال نقض:
اگر سیگما را برابر { a,b } , گاما را رشته با طول 0 بگیریم, الفا را برابر a , بتا را برابر b آنگاه L1 نامنظم خواهد شد

a.kh.m
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 14:19 عصر
کسی می تونه برای سوال 58 توضیح بده چرا گزینه 2 غلطه.

a a b b b b a a در L1 هست ولی گرامر G تولیدش نمیکنه. اگر به قسمتهای bold شده توجه کنید متوجه میشید.

Mahdi.Kiani
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 17:37 عصر
من امروز یک سری کامل از کل دفترچه ها رو گرفتم.
}

خوب لطف کن و اگه زحمتی نیست یه سری از IT اسکن کن وبذار روی سایت
ثواب داره

a.kh.m
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 19:12 عصر
دفترچه اول :
سوال 49 : چنین درختی وجود ندارد! ( سوال غلطه)

منم همین نظر رو دارم.

برهان:

n0+n3=20
n0=2n3+1
که جوابها غیرقابل قبولند

haririan
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 19:23 عصر
خوب لطف کن و اگه زحمتی نیست یه سری از IT اسکن کن وبذار روی سایت
ثواب داره

سلام
چشم واسه دوشنبه اگه اسکنر گیرم اومد همه رو با کیفیت خوب اسکن می کنم .

roya1234
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 21:20 عصر
به نظر شما من با این درصدها چه رتبه ایی می آورم:
زبان:3
ریاضی:40
مشترک:45
اختصاصی هوش:43

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 22:06 عصر

به همین ترتیب اگر این اعمال پنجاه بار اتفاق بیفته هر دو فرایند به اتمام می رسند و مقدار tally پنجاه 50 هست. بعدش هم print هر دو رو چاپ می کنه که می شه 50 50

فرض می کنیم برای 17 بار فرایند 1 و 2 مطابق ترتیب بالا اجرا بشن و مقدار 17 در tally ذخیره بشه.
فرایند اول 33 بار دیگه اجرا می شه, اما بدون دسترسی همزمان با فرایند 2. یعنی tally می شه 50 و فرایند اول از حلقه میاد بیرون. اما print رو اجرا نمی کنه.
حالا نوبت از فرایند دوم گرفته می شه و به فرایند اول داده می شه و print فرایند اول اجرا می شه که 80 تو خروجی چاپ می شه و فرایند اول تموم می شه.
فرایند دوم 3 بار دیگه حلقه رو اجرا می کنه, tally می شه 83, بعد اون رو چاپ می کنه.

گزینه 2 هم که کاملا واضح هست. اولی 50 بار حلقه رو اجرا می کنه. اما print رو اجرا نمی کنه. فرایند دوم 50 بار حلقه رو اجرا می کنه و print رو اجرا می کنه و تموم می شه, بعد فرایند اول print رو اجرا میکنه و تموم می شه و بنابراین در خروجی 100 100 داریم.

منم همین نظرا دارم اما تو کلید گزینه 3 را درست اعلام کرده

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 22:07 عصر

منم همین نظرا دارم اما تو کلید گزینه 3 را درست اعلام کرده.
درست می گم (اگه درست می گم حالا باید چه کرد)

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 22:11 عصر

منم همین گزینه را زدم اما توی کلید یه گزینه 3 ا درست اعلام کرده.

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 22:12 عصر

منم گزینه 1 را زدم ولی تو کلید مگه گزینه 3 را درست اعلام نکرده.

uisoftware
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 22:14 عصر
منم همین نظرا دارم اما تو کلید گزینه 3 را درست اعلام کرده.
درست می گم (اگه درست می گم حالا باید چه کرد)

واسه این سوال نگران نباشید! طراح سوال دکتر زمانی فر که استادمه! بهش می گم اونم مثل پارسال یه زنگ می زنه درست می شه!

bikar_kgk
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 22:14 عصر
منم گزینه 1 را زدم ولی تو کلید مگه گزینه 3 را درست اعلام نکرده.

سپنج35
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 22:52 عصر
واسه این سوال نگران نباشید! طراح سوال دکتر زمانی فر که استادمه! بهش می گم اونم مثل پارسال یه زنگ می زنه درست می شه!

می تونم بپرسم از کجا مطمئن هستید که طراح این سوال، استاد شماست؟
این اطمینان یه ذره برام عجیبه:متعجب:!

m_siami
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 23:10 عصر
سلام اینم سوالای IT
در مورد اینام صحبت کنید ولی سوالای زبان و معماری رو ندارم
ضمنا به نظر من سوال 68 و 91 کلیدش غلطه و سوال 60 همه پیش غلطه نظر شما چیه ؟؟؟؟

uisoftware
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 23:50 عصر
سوال 51:
معمولاً قضایایی که خود وعکس آنها صادق است بصورت شرط ولازم وکافی بیان می شوند .
گزینه 1 شرط لازم هست ولی کافی نیست.
درخت دودویی جستجویی رامتصور شوید که 3 در ریشه قرار دارد.2 ریشه زیر درخت چپ ،4 ریشه زیر درخت راست و1 فرزند چپ 2 .
پیمایش postfix این درخت1243 میباشد .فرض کنید : a=1 x= 2 b= 4 در این حالت گزینه 1 (a<x) صادق است در حالیکه 2 برگ نیست.
وجود این 3 حالت (x>a ),(x>b),(a<b) تواما شرط لازم است و کافی.

دوست عزیز بحث ما هم همینه!
یه نگاه به گزینه 4 بندازین! گفته که هر سه مورد صحیح است در صورتی که هر 3 مورد غلط است! نگارش سوال کلاً مشکل داره! ( اگه می گفت هر سه مورد تواماً با هم درست اند می شد کاریش کرد!) ولی همون طور که واضحه از گزینه 4 این استنباط می شه که هر 3 تا مستقل از هم درستن که غلطه ( یعنی کل گزینه ها غلطاً )

uisoftware
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 23:54 عصر
می تونم بپرسم از کجا مطمئن هستید که طراح این سوال، استاد شماست؟
این اطمینان یه ذره برام عجیبه:متعجب:!

عجیب نیست!
طراح ساختمان هم دکتر قدسی بودن!
خودش بهم گفت که طراحه! در ضمن سوال هاشم از تو کتاب خودش بود ما حال کردیم!

uisoftware
جمعه 17 اسفند 1386, 00:03 صبح
در کلید گزینه 1 آمده.
چرا گزینه 4 صحیح نیست؟
وجود بتا در هر سه زبان که طولش هم مخالف 0 هست موید وجود حافظه برای برابری تعداد آلفای اولیه و گاما آلفای آخر زبان میباشد و NFA هم که حافظه ای برای ذخیره تعداد آلفای اولیه ندارد.
مثال نقض:
اگر سیگما را برابر { a,b } , گاما را رشته با طول 0 بگیریم, الفا را برابر a , بتا را برابر b آنگاه L1 نامنظم خواهد شد

دوست عزیز این 2 تا زبان می تونن *(a+b) و +(a+b) رو تولید کنند!
اگه بتا رو لامبدا بگیری اونوقت می فهمی که چرا! زیرا دیگه تکرار i ها نیازی نیست یکی باشه!
واسه اون یکی هم همین طوره فکر کنم سال 83 هم یه همچین تستی بود!

a.kh.m
جمعه 17 اسفند 1386, 00:09 صبح

البته این سوال،سوال کتاب استالینگز فصل5 (همزمانی) میباشد البته باتغییری بسیاربسیار جزیی.
ضمنا منظورتون ایشونه؟ (http://eng.ui.ac.ir/~zamanifar/f_zamanifar.htm)

uisoftware
جمعه 17 اسفند 1386, 00:41 صبح
سلام اینم سوالای IT
در مورد اینام صحبت کنید ولی سوالای زبان و معماری رو ندارم
ضمنا به نظر من سوال 68 و 91 کلیدش غلطه و سوال 60 همه پیش غلطه نظر شما چیه ؟؟؟؟

به نظر من درباره سوال 68 و 60 درست می گی! ولی 91 رو اشتباه کردی! ببین اون چیزی که تو به من گفتی یه stage اضافی زیر اون 2 تا اون وریه داشت ولی حالا که سوال ها رو شده نداره!

به نظرم این سوال ها هم مشکل دارن :
سوال 102 سیستم عامل : جواب ها غلطاً
سوال 98 سیستم عامل : گزینه 1 هم میتونه جواب باشه
سوال 85 پایگاه : من چرا مساویش رو ندیدم! :گریه:
سوال 80 پایگاه : دیدی من درست می گفتم!

کلاً با آی تی خیلی حال کردم هر چی زده بودم درست از آب در اومده بود الا مدیریتاش! ( اونم حالیم نبود)
این سوال شبکه هم مشکل داره! ( همین packet ها)

a.kh.m
جمعه 17 اسفند 1386, 00:47 صبح
دوست عزیز این 2 تا زبان می تونن *(a+b) و +(a+b) رو تولید کنند!
اگه بتا رو لامبدا بگیری اونوقت می فهمی که چرا! زیرا دیگه تکرار i ها نیازی نیست یکی باشه!
واسه اون یکی هم همین طوره فکر کنم سال 83 هم یه همچین تستی بود!
بله! حق با شماست.البته بتا رو که نمیشه لامبدا گرفت فقط کافی بود آلفا و گاما لامبدا فرض شود.

uisoftware
جمعه 17 اسفند 1386, 00:56 صبح
بله! حق با شماست.البته بتا رو که نمیشه لامبدا گرفت فقط کافی بود آلفا و گاما لامبدا فرض شود.

من به سوال ها نگاه نکردم اینا از سر جلسه یادم بود! راست می گی حتماً آلفا اسمش بوده من حس می کنم خوب امتحان دادی می تونی درصد هاتو بذاری؟

m_siami
جمعه 17 اسفند 1386, 09:06 صبح
به نظر من درباره سوال 68 و 60 درست می گی! ولی 91 رو اشتباه کردی! ببین اون چیزی که تو به من گفتی یه stage اضافی زیر اون 2 تا اون وریه داشت ولی حالا که سوال ها رو شده نداره!

در مورد سوال 91 اگر ما شکل را به ترتیب نام گزاری کنیم داریم A B C D E F در این صورت
A , F در اول و آخر باقی می مونن حالا به سمت چپ می ریم و دو حالت ABCDF , ABDCF رو داریم در این صورت E می تونه 4 بار تو هر کدوم از این دو حالت بیاد که می شه 8 تا حالا اگم اینجوری قبول نمی کنی اینم حالتاش
ABCDEF - ABCEDF-ABECDF-AEBCDF
ABDCEF-ABDECF-ABEDCF-AEBDCF
بیا اینم 8 حالت ضمنا این شکل که تو سوالا هست دقیقا همونیه که من برات کشیدم الان رفتم دوباره دفترمو دیدم برو دوباره شکل رو نگاه کن می فهمی
نظر بقیه راجب این سوال چیه؟؟؟؟؟؟

akhondak
جمعه 17 اسفند 1386, 12:24 عصر
عجیب نیست!
طراح ساختمان هم دکتر قدسی بودن!
خودش بهم گفت که طراحه! در ضمن سوال هاشم از تو کتاب خودش بود ما حال کردیم!

سلام
مگه دکتر قدسی کتاب هم منتشر کردن؟ من همیشه تعریف جزوشونو شنیده بودم.
میشه بگین اسم دقیق کتابشون و انتشاراتش چیه؟.
ممنون

uisoftware
جمعه 17 اسفند 1386, 14:53 عصر
سلام
ممنون
سلام
نه کتاب نداره یه جزوه داره که به نظرم فرقی با بقیه کتاب های الگوریتم و ساختمان نداره ( تا اونجا که من خوندم)
من کی گفتم دکتر قدسی کتاب داره؟
من بحثم درباره دکتر زمانی فر بود ، کتابشم ترجمه است (مال خودش نیست) ولی همه سوال هاش از توی همون کتابه

uisoftware
جمعه 17 اسفند 1386, 15:05 عصر
در مورد سوال 91 اگر ما شکل را به ترتیب نام گزاری کنیم داریم A B C D E F در این صورت
A , F در اول و آخر باقی می مونن حالا به سمت چپ می ریم و دو حالت ABCDF , ABDCF رو داریم در این صورت E می تونه 4 بار تو هر کدوم از این دو حالت بیاد که می شه 8 تا حالا اگم اینجوری قبول نمی کنی اینم حالتاش
ABCDEF - ABCEDF-ABECDF-AEBCDF
ABDCEF-ABDECF-ABEDCF-AEBDCF
بیا اینم 8 حالت ضمنا این شکل که تو سوالا هست دقیقا همونیه که من برات کشیدم الان رفتم دوباره دفترمو دیدم برو دوباره شکل رو نگاه کن می فهمی
نظر بقیه راجب این سوال چیه؟؟؟؟؟؟

آره با این تفاسیر تو درست می گی ولی! مشکل یه جای دیگست! تعریف خطی سازی تو با اون چیزی که توی ذهن منه فرق داره!

به نظر من نمی شه تا مرحله B رفت و بعد E رو رفت به عبارتی ما خط رو توی برگشت گم می کنیم!!!! یعنی باید تا یه جایی توی خطی سازی بریم که حتماً نیاز به sync شدن باشه ( همین طوری نمی شه وسط راه ایستاد!!) من توی جلسه این توی ذهنم بود و گزینه 3 رو زدم! به عبارتی بعد از B یا C نمی تونه E بیاد و این حالات وجود ندارن!

راستی درصداتو بگو
درصد های آی تی من :
مشترک : 50 درصد
پایگاه : 78 درصد
سیستم عامل : 66 درصد
هوش مصنوعی : 50 درصد
مدیریت : صفر!
بقیشو هم نمی دونم! اگه کسی آپ کنه ازش تشکر می کنیم :لبخند:

morteza2008
جمعه 17 اسفند 1386, 19:09 عصر
بچه ها سلام
راستی به نظر شما من با درصد های زیر مجاز می شم

مشترک 43درصد
پایگاه 42 درصد
معماری 26 درصد
سیستم عامل 50 درصد
هوش متاسفانه منفی زدم

امیدی هست که حداقل مجاز شم

راستی دوستم هم درصداش مثل زیر:
مشترک 43درصد
پایگاه 33 درصد
معماری 60 درصد
سیستم عامل 60 درصد
هوش متاسفانه صفر زدم
مدیریت 30 درصد

ما رو هم دعا کنید خیلی خونده بودیم خدا به همه جونا کمک کن
یا علی

a.kh.m
جمعه 17 اسفند 1386, 23:00 عصر
من به سوال ها نگاه نکردم اینا از سر جلسه یادم بود! راست می گی حتماً آلفا اسمش بوده من حس می کنم خوب امتحان دادی می تونی درصد هاتو بذاری؟
نه خوب نبود! میانگین درصدم یه چیزی تو مایه های ایشون (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=478267&postcount=71)هست.

a.kh.m
جمعه 17 اسفند 1386, 23:02 عصر
سلام
ممنون
در حال تهیه (http://sina.sharif.ir/~ghodsi/?page=books)

a.kh.m
جمعه 17 اسفند 1386, 23:15 عصر
سوال 75 : گزینه 3 درسته که به اشتباه 1 درج شده

به نظرم کلید(گزینه1) درسته.

R1=3
R2=5

a.kh.m
جمعه 17 اسفند 1386, 23:38 عصر
سلام
نه کتاب نداره یه جزوه داره که به نظرم فرقی با بقیه کتاب های الگوریتم و ساختمان نداره ( تا اونجا که من خوندم)
من بحثم درباره دکتر زمانی فر بود ، کتابشم ترجمه است (مال خودش نیست) ولی همه سوال هاش از توی همون کتابه
به عنوان مثال در سوال 56 اگر کسی بدونه تریپ چیه خیلی سریع گزینه رو میزنه و خلاص!چون تازه فهمیدم گزینه جواب جزء ویژگیهای مهم تریپه و هرکس بدونه تریپ چیه اینم میدونه! For any given set of key-value pairs there is only one Treap that can store them (http://64.233.183.104/search?q=cache:7_gR-jjvH1kJ:www.perlmonks.org/%3Fnode_id%3D289584+%22For+any+given+set+of+key-value+pairs+there+is+only+one+Treap+that+can+store +them%22&hl=en&ct=clnk&cd=1&client=firefox-a)و هر کس مثل من که نمیدونست باید اول مفهوم سوالو میفهمید بعدش تازه گزینه ها رو بررسی میکرد اونم تو 3 دقیقه ! بعد میفهمید که با هر کلید و امتیاز در هر قدم ریشهtreap رو میسازه بعدش دومین ماکس امتیاز به هر حال یا تو زیر شاخه چپ میره یا راست(bst) ! و به همین ترتیب .......که همچین نتیجه و استنباطی فکر کنم نیاز به زمان بیشتری داره!که تو 3 دقیقه مقدور نیست.ولی من که تو هورویتز هرچی دنبالش گشتم نبود! احتمالا تو cLR هست.تو این جزوه نایاب هست؟

m_siami
جمعه 17 اسفند 1386, 23:53 عصر
راستی درصداتو بگو

سلام اینم درصدای من
مشترک 60
مدیریت 8.33
پایگاه 75
هوش 46
سیستم عامل 46
معماری نزدم
زبان ؟؟؟؟(سوالارو نداشتم)فک نمی کنم 20 بیشتر بشه

حالا امیدی هست ؟؟

angle25
جمعه 17 اسفند 1386, 23:54 عصر
اگر کسی از بچه ها سوالات زبان رشته IT رو داره و اینجا بذاره ممنون میشم تا بشه با کلید مقایسه کرد

akhondak
شنبه 18 اسفند 1386, 00:16 صبح
سلام
من کی گفتم دکتر قدسی کتاب داره؟

ممنون
آخه شما یه جوری جملتون رو نوشته بودین بنظر میومد درمورد دکتر قدسی هست.
در مورد سیستم عامل
اتفاقا من میخواستم بگم انگار این یه دونشم از استالینگز نیست.پس از کتاب استاد شماست.
حالا اسم کتاب ترجمه استادتون چیه ؟

a.kh.m
شنبه 18 اسفند 1386, 00:31 صبح
ممنون
آخه شما یه جوری جملتون رو نوشته بودین بنظر میومد درمورد دکتر قدسی هست.
در مورد سیستم عامل
اتفاقا من میخواستم بگم انگار این یه دونشم از استالینگز نیست.پس از کتاب استاد شماست.
حالا اسم کتاب ترجمه استادتون چیه ؟
سوال79 تو استالینگز و سوال 78 هم یکی از تستهای کتاب مقسمی هست .خود طراحان هم از کتابهای متفاوت استفاده میکنند.

persian001
شنبه 18 اسفند 1386, 00:55 صبح
سلام
من فکر می کنم در کلید سازمان سنجش سوال 72 اشتباه باشه .همون سوالی که در مورد دقت یک ممیز شناور بود . چون دقت ممیز شناور فقط به مانتیس بستگی داره . و گزینه 4 جواب درست باشه . کسی می تونه به من کمک کنه.

vb0000
شنبه 18 اسفند 1386, 03:25 صبح
در دروس مشترک :
80 17222h
در دروس تخصصی :
24 2 پارسر خطاهای نحوی را پیدا می کند
35 3 bucket . البته باید میگفت از درجه ی یک یعنی n به توان یک.
50 ؟
51 ؟ میشه یک نفر توضیح بده.
IT:
preemptive=غیر قبضه ای=قابل پس گرفتن:عصبانی:
لطفا نظرتون رو راجع به جواب های بالا بگید.

alia-bbb
شنبه 18 اسفند 1386, 10:15 صبح
بچه ها به نظرتون با این درصد ها قبول می شم؟:افسرده:
مشترک=47
هوش=41
سیستم=41
پایگاه=66
معماری=60
مدیریت نزدم،
زبان سوالاشو ندارم

z.kamrani
شنبه 18 اسفند 1386, 10:48 صبح
سلام
سوال ۴۸ مهندسی کامپیوتر دفترچه تخصصی هوش مصنوعی به نظر می رسه که دو تا جواب درست داره گزینه های ۱و۳ که در کلید 1 صحیح می باشد شما این طور فکر نمی کنید؟
گزینه ۳:(((a(bb))((bb)(ca)):اشتباه:

fsfazy
شنبه 18 اسفند 1386, 11:58 صبح
در مورد تست 47 جواب صحیح به نظر از مرتبه lognبه توان 2 باشد که در گزینه ها وجود ندارد.

در مورد تست 63 دیافراگم فلکی منظور از 16 سیگنال و دو دامنه برای ارسال داده استفاده کرده است که قابلیت ارسال 4 بیت را در هر سیگنال دارد.حال اگر به داده ارسالی توجه کنیم 4 بیت اول آن بصورت 1100 است که با توجه به دیاگرام دارای اختلاف فاز 90 - است پس یکی از گزینه های 1یا 4 صحیح است که با توجه به در نظر گرفتن دامنه آن گزینه صحیح 4 است که در کلید سازمان سنجش جواب 2 در نظر گرفته شده است.

در مورد تست 65نیز واضح است که همیشه کارایی srبیشتر از Gbnاست که فقط این نکته در مورد دو گزینه 2 و 4 صحیح است پس گزینه 1 که در کلید بعنوان جواب مطرح شده نمی تواند جواب مناسبی باشد.

در مورد تست 83 پایگاه نیز مشخص است که چنانچه پروزه ای در کار باشد حتما دارای کارمند است پس گزینه 1 که در کلید بعنوان جواب آمده کاملا غلط است و گزینه صحیح 3 می باشد زیرا اگر پروزه ای در کار نباشد یقینا کار مندی نخواهد داشت.

جواب صحیح تست 92 نیز گزینه 2 است نه گزینه 1

تست 98 نیز جواب گزینه 1 می شود زیرا از گزینه 2 که بعنوان جواب در نظر گرفته شده کاملتر
است

تست 102 نیز جواب صحیح ندارد

fsfazy
شنبه 18 اسفند 1386, 12:14 عصر
[با عرض سلام

عزیزان از امسال که گذشت ولی اگر تصمیمی درباره کنکور سال بعدی دارید می توانید سوالات سالهای 83 تا 85 را از سایت آموزش سیما دریافت کنید.

http://www2.irib.ir/amouzesh/default.asp

fsfazy
شنبه 18 اسفند 1386, 12:30 عصر
سلا ممممممممممممممم
من اومدم با دسسسسسسسسسست پر

اینم لینک چند کارنامه موفق سال قبل
:بوس:

http://nasir.ir/main/index.php?Page=definition&UID=128671

a.kh.m
شنبه 18 اسفند 1386, 13:28 عصر
سلام
سوال ۴۸ مهندسی کامپیوتر دفترچه تخصصی هوش مصنوعی به نظر می رسه که دو تا جواب درست داره گزینه های ۱و۳ که در کلید 1 صحیح می باشد شما این طور فکر نمی کنید؟
گزینه ۳:(((a(bb))((bb)(ca)):اشتباه:
بله!درست می فرمایید.

a.kh.m
شنبه 18 اسفند 1386, 14:41 عصر
سوال 65 کسی راه حلشا داره.اگه داره بزاره.
این سوال تو سر فصلهای مانو نیست.می شه حذفش کرد.
بعید میدونم.سوال 67 هم جزء سرفصل مشترک نیست بلکه خاص بچه های سخت افزاره و تو تخصصیشون میخونن.

icmaster
شنبه 18 اسفند 1386, 15:02 عصر
دوستان، در مورد سوال 76(مشترک/ مهندسی کامپیوتر) نظرتون چیه، چطوری 25 کلاک در میاد؟؟

fsfazy
شنبه 18 اسفند 1386, 15:20 عصر
جواب تست 88 صراحتا گزینه 2 می باشد نه گزینه 1 که در کلید آمده

رجوع شود به کتاب هوش مصنوعی راسل -ترجمه رهنمون و هما وندی صفحه 96

fatrix
شنبه 18 اسفند 1386, 15:56 عصر
امتحان IT آسون بود کسی که همه درس ها رو تونسته بود بخونه می تونست جواب بده مخصوصا زبانش اما چیزه دیگه ای که خیلی مهم بود شباهتش به کنکور سال 85 بود .

uisoftware
یک شنبه 19 اسفند 1386, 06:21 صبح
در دروس مشترک :
80 17222h
در دروس تخصصی :
24 2 پارسر خطاهای نحوی را پیدا می کند
35 3 bucket . البته باید میگفت از درجه ی یک یعنی n به توان یک.
50 ؟
51 ؟ میشه یک نفر توضیح بده.
IT:
preemptive=غیر قبضه ای=قابل پس گرفتن:عصبانی:
لطفا نظرتون رو راجع به جواب های بالا بگید.

درباره سوال سیستم عامل مراجعه کنید به تمرین کتاب schauam که دکتر زمانی فر ترجمه کردن (کلا سوال های سیستم عامل تمرین های این کتابه!!!)
خطای پارسر دقیقاً خطای سیستمه معنی نداره که اونجا چیزی وجود نداشته باشه! مگر اینکه یکی حذفش کرده باشه یا توی سیستم اشکال ایجاد شده باشه

سوال آی تی سیستم عامل هم غلطه! امروز قراره یه نشست با دکتر زمانی فر راجع به 3 تا سوال داشته باشم! :خجالت:

uisoftware
یک شنبه 19 اسفند 1386, 06:22 صبح
بچه ها به نظرتون با این درصد ها قبول می شم؟:افسرده:
مشترک=47
هوش=41
سیستم=41
پایگاه=66
معماری=60
مدیریت نزدم،
زبان سوالاشو ندارم

درصداتون بد نیست ، یه خورده مشترک کم زدین ( البته کلاً از من بدتر زدین!:افسرده: ) ولی توکل کن به خدا

uisoftware
یک شنبه 19 اسفند 1386, 06:25 صبح
سلام اینم درصدای من
مشترک 60
مدیریت 8.33
پایگاه 75
هوش 46
سیستم عامل 46
معماری نزدم
زبان ؟؟؟؟(سوالارو نداشتم)فک نمی کنم 20 بیشتر بشه

حالا امیدی هست ؟؟

ممد تو ترکوندی!
من که می گم زیر 10 می شی به امید خدا
سوال های زبان که راحت بودن

uisoftware
یک شنبه 19 اسفند 1386, 06:28 صبح
در مورد تست 47 جواب صحیح به نظر از مرتبه lognبه توان 2 باشد که در گزینه ها وجود ندارد.

در مورد تست 63 دیافراگم فلکی منظور از 16 سیگنال و دو دامنه برای ارسال داده استفاده کرده است که قابلیت ارسال 4 بیت را در هر سیگنال دارد.حال اگر به داده ارسالی توجه کنیم 4 بیت اول آن بصورت 1100 است که با توجه به دیاگرام دارای اختلاف فاز 90 - است پس یکی از گزینه های 1یا 4 صحیح است که با توجه به در نظر گرفتن دامنه آن گزینه صحیح 4 است که در کلید سازمان سنجش جواب 2 در نظر گرفته شده است.

در مورد تست 65نیز واضح است که همیشه کارایی srبیشتر از Gbnاست که فقط این نکته در مورد دو گزینه 2 و 4 صحیح است پس گزینه 1 که در کلید بعنوان جواب مطرح شده نمی تواند جواب مناسبی باشد.

در مورد تست 83 پایگاه نیز مشخص است که چنانچه پروزه ای در کار باشد حتما دارای کارمند است پس گزینه 1 که در کلید بعنوان جواب آمده کاملا غلط است و گزینه صحیح 3 می باشد زیرا اگر پروزه ای در کار نباشد یقینا کار مندی نخواهد داشت.

جواب صحیح تست 92 نیز گزینه 2 است نه گزینه 1

تست 98 نیز جواب گزینه 1 می شود زیرا از گزینه 2 که بعنوان جواب در نظر گرفته شده کاملتر
است

تست 102 نیز جواب صحیح ندارد

سوال 92 به وضوح گزینه 1 درسته اما در مورد سوال 102 که کاملاً درست می گین و در مورد سوال 98 هم من به شخصه به 1 معتقدم ( هر چند که 2 تا گزینه 1 و 2 هر دو درستن :متعجب: )

bikar_kgk
یک شنبه 19 اسفند 1386, 07:46 صبح
دوستان، در مورد سوال 76(مشترک/ مهندسی کامپیوتر) نظرتون چیه، چطوری 25 کلاک در میاد؟؟
من هر کاری کردم 20 به دست اومد.

godini
یک شنبه 19 اسفند 1386, 09:18 صبح
به نظر من این سوالا مشکل دارن یه نگاهی به اونا کنید اگه به نظرشما هم اینطوره به سازمان سنجش اطلاع بدین
دروس مشترک
سوال 51 کلا غلط
سوال 78 سیستم عامل گزینه 2 صحیح است و50% یک حد ماکزیمم است ودر صورتی که تمام
کارها مضرب صحیحی از برش زمان باشند 50% میشه حتی اگه میانگین زمان برابر برش باشه تاثیری نداره.
سوال 79 هم باید گزینه 1 صحیح باشه
تخصصی نرم افزار
سوال آخر طراحی الگوریتم گزینه 2 صحیح است.

fsfazy
یک شنبه 19 اسفند 1386, 11:17 صبح
جواب تست 108 گزینه 3 میشود نه 2

a.kh.m
یک شنبه 19 اسفند 1386, 15:17 عصر
به نظر من این سوالا مشکل دارن یه نگاهی به اونا کنید اگه به نظرشما هم اینطوره به سازمان سنجش اطلاع بدین
دروس مشترک
سوال 51 کلا غلط
سوال 78 سیستم عامل گزینه 2 صحیح است و50% یک حد ماکزیمم است ودر صورتی که تمام
کارها مضرب صحیحی از برش زمان باشند 50% میشه حتی اگه میانگین زمان برابر برش باشه تاثیری نداره.
سوال 79 هم باید گزینه 1 صحیح باشه
تخصصی نرم افزار
سوال آخر طراحی الگوریتم گزینه 2 صحیح است.
سوال 51 منظورش از گزینه آخر به صورت توام بوده که از قلم افتاده! :لبخند: فکر نکنم حذف بشه! چون سوالات تابلوتری برای حذف وجود داره!
سوال 78 (r>q) هم مشابه سوال 97 (q>r) آی تیه! وجواب هم 4 هست.
سوال 79 گزینه 1 و سوال آخر الگوریتم هم 2.

نهایتا در کد 1277 سه-چهارتا سوال حذف میکنند .حتی اگر بازهم سوالی برای حذف شدن باشه! :عصبانی++:در سالهای اخیر هم همینطور بوده!

vb0000
یک شنبه 19 اسفند 1386, 19:31 عصر
درباره سوال سیستم عامل مراجعه کنید به تمرین کتاب خطای پارسر دقیقاً خطای سیستمه معنی نداره که اونجا چیزی وجود نداشته باشه! مگر اینکه یکی حذفش کرده باشه یا توی سیستم اشکال ایجاد شده باشه

راست گفتی.:تشویق:
نکته ای که یادم نبود : کشف خطا فقط از قسمت Action انجام می شود.:ناراحت:
IT :
102 گزینه ی یک بهترین جوابه چون به هیچ وجه زمان کمتر از 3.75 نخواهد شد.زمان شروع منهای زمان پایان

uisoftware
دوشنبه 20 اسفند 1386, 07:27 صبح
راست گفتی.:تشویق:
نکته ای که یادم نبود : کشف خطا فقط از قسمت Action انجام می شود.:ناراحت:
IT :
102 گزینه ی یک بهترین جوابه چون به هیچ وجه زمان کمتر از 3.75 نخواهد شد.زمان شروع منهای زمان پایان

سوال 102 همه جواب ها غلط هستن! واسه این سوال بهترین جواب معنی نداره باید جواب صحیح وجود داشته باشه!

سوال 108 معماری هم همه گزینه ها غلط هستن

راستی درباره سوال 79 دکتر زمانی فر انگار نمی خواد متقاعد شه که گزینه 1 درسته! در اعتراض هاتون توی سایت سنجش با دقت تمام و با دلیل و مدرک اعتراض کنید ( تا احیاناً حقمون خورده نشه):افسرده:

uisoftware
دوشنبه 20 اسفند 1386, 07:42 صبح
فقط یک لینک! (اگه کسی DL کرد توی سایت آپ کنه! ملت راحت تر باشن )

http://rs50cg.rapidshare.com/files/92839478/1835695/Management_Arshad_Karnameh.rar

a_maisami
دوشنبه 20 اسفند 1386, 09:15 صبح
با تشکر از دوستان ,

آیا کسی هست که بتونه سوالات رو با کیفیت بهتر آپلود کنه ؟
آخه وقتی از این سوالاتی که تو سایت آپلود کرین پرینت می گیرم , خوانایی ندارند .

ir_programmer
دوشنبه 20 اسفند 1386, 09:22 صبح
فقط یک لینک! (اگه کسی DL کرد توی سایت آپ کنه! ملت راحت تر باشن )

http://rs50cg.rapidshare.com/files/92839478/1835695/Management_Arshad_Karnameh.rar

آپلود کردم.
اما زیاد جالب نیستن!

ir_programmer
دوشنبه 20 اسفند 1386, 09:33 صبح
کلید اولیه سوالات ارشد :

مجموعه مهندسی کامپیوتر - پاسخنامه اول (http://82.99.202.130/Arshad/1386/kelid/fani/images/1277.jpg)

مجموعه مهندسی کامپیوتر - پاسخنامه دوم (http://82.99.202.130/Arshad/1386/kelid/fani/images/1277A.jpg)

مجموعه مهندسی فناوری اطلاعاتIT (http://82.99.202.130/Arshad/1386/kelid/fani/images/1276.jpg)

سوالات هم attach شده. (البته این فایل ها مال دوستانه این سایته! من فقط آپلود کردم.)

godini
دوشنبه 20 اسفند 1386, 09:37 صبح
سوال 51 منظورش از گزینه آخر به صورت توام بوده که از قلم افتاده! :لبخند: فکر نکنم حذف بشه! چون سوالات تابلوتری برای حذف وجود داره!
سوال 78 (r>q) هم مشابه سوال 97 (q>r) آی تیه! وجواب هم 4 هست.
سوال 79 گزینه 1 و سوال آخر الگوریتم هم 2.

نهایتا در کد 1277 سه-چهارتا سوال حذف میکنند .حتی اگر بازهم سوالی برای حذف شدن باشه! :عصبانی++:در سالهای اخیر هم همینطور بوده!

برای 51 این درخت رو در نظر بگیر
10
15 5
17 12 7 3
پیمایش این درخت : 3 7 5 12 17 15 10
که 12 و17 برگ هستند اما فقط 17 شرایط گفته شده در سوال رو داره !!!

در مورد 78 سیستم عامل اگر r برابر q باشه دقیقا همون مقدار زمان که صرف تعویض متن میشه صرف انجام کار میشه پس بازدهی 50% میشه اما اگر r =1.5q باشه برای نصف باقیمانده نیاز به یک تعویض متن است که در نتیجه سربار تعویض متن نسبت به زمان پردازش بیشتر شده وبازدهی از 50% درصد کمتر میشود!!! اگه اشتباه کردم راهنماییم کنید لطفا

alia-bbb
دوشنبه 20 اسفند 1386, 11:39 صبح
یکی لطف کنه سوالای معماری و زبان IT رو بزاره.

a.kh.m
دوشنبه 20 اسفند 1386, 14:07 عصر
برای 51 این درخت رو در نظر بگیر
10
15 5
17 12 7 3
پیمایش این درخت : 3 7 5 12 17 15 10
که 12 و17 برگ هستند اما فقط 17 شرایط گفته شده در سوال رو داره !!!

در مورد 78 سیستم عامل اگر r برابر q باشه دقیقا همون مقدار زمان که صرف تعویض متن میشه صرف انجام کار میشه پس بازدهی 50% میشه اما اگر r =1.5q باشه برای نصف باقیمانده نیاز به یک تعویض متن است که در نتیجه سربار تعویض متن نسبت به زمان پردازش بیشتر شده وبازدهی از 50% درصد کمتر میشود!!! اگه اشتباه کردم راهنماییم کنید لطفا
در رابطه با سوال 51 طبق این مثالتون ظاهرا اگر این 3 رابطه باهم در رابطه با یک نود برقرار باشه اون برگه ولی هر برگی لزوما این 3 شرط رو باهم نداره!
در سوال 78 به قسمت انتهای سوال که تو پرانتزه توجه نکردید.

vb0000
دوشنبه 20 اسفند 1386, 16:01 عصر
از زمان سوئیچینگ برای زمانبندی RR که صرف نظر نشده.

من خودم 2 را زدم ولی :
برای نصف باقیمانده نیاز به یک تعویض متن برای IO است که صرف نظر می شود.
در نتیجه بازدهی بیشتر از 50 در صد می شود!:بامزه:

a.kh.m
دوشنبه 20 اسفند 1386, 17:30 عصر
از زمان سوئیچینگ برای زمانبندی RR که صرف نظر نشده.

من خودم 2 را زدم ولی :
برای نصف باقیمانده نیاز به یک تعویض متن برای IO است که صرف نظر می شود.
در نتیجه بازدهی بیشتر از 50 در صد می شود!:بامزه:
در بازه 0تا 2.5ثانیه و برای تنها یک پردازش درنظرنگیرید! چون قطعا در این حالت میشه 60% !
بازه شما از xشروع میشه تا بی نهایت!
وقتی برای تعویض هنگام i/o زمانی قائل نیستیم یعنی ابتدا 1 ثانیه پردازه اول شروع میشه بعدش 1 ثانیه تعویض متن داریم سپس 1 ثانیه پردازه دوم شروع میشه بعد دوباره 1 ثانیه تعویض متن اینبار 0.5 ثانیه پردازه اول شروع میشه و بدون زمانی برای تعویض متن 0.5 ثانیه پردازه دوم شروع میشه دوباره 1 ثانیه تعویض متن و الی آخر !در این مسئله 1.انتهای بازه را نباید محدود کنید2 .تنهامقدار q ,s مهمه!

q برابر با دوتا 0.5 ثانیه!

.......................................q-s-q-s-q-s-q

a.kh.m
دوشنبه 20 اسفند 1386, 17:33 عصر
سوال 53 ساختمان داده را باچه دیدگاهی باید حل کرد؟

godini
دوشنبه 20 اسفند 1386, 22:11 عصر
در رابطه با سوال 51 طبق این مثالتون ظاهرا اگر این 3 رابطه باهم در رابطه با یک نود برقرار باشه اون برگه ولی هر برگی لزوما این 3 شرط رو باهم نداره!

در مورد سوال 51 پس قبول دارید که سه شرط تواما با هم درست نیستند اگه منظور اینه که یکی از اونا درس باشه کافیه .بعضی از عناصر غیر برگ
ممکن یکی از این شرایط رو داشته باشند.
در مورد سوال 78 به پرانتز دقت نکرده بودم !!! اما با این حال یه مساله اینه که آیا همه پردازش ها به IO نیاز دارند ؟ اگه داشته باشندبه قول دوستمون بازدهی از 50 بالا تر میره اگه نیاز به IO نداشته باشند
از 50 کمتر میشه!! به نظرم کلا گیر داره

asasas
دوشنبه 20 اسفند 1386, 22:47 عصر
کسی لینک دان دروس مشترک و ریاضی امسالو نداره؟؟؟؟
پس این زبان و معماری IT رو از کجا باید گیر بیاریم؟؟؟

ekidige
سه شنبه 21 اسفند 1386, 00:03 صبح
اه. خب این چه وضعه طرح سواله!
نمی تونن لااقل یه روز از عمرشون رو وقت صرف کنن سوالا رو بررسی کنن؟
سوالا یا کلا غلطه، یا مشکل طرح مساله تو صورت سوال داره، یا جواب داده شده برای یکی از فقط حالت های ممکنه هست،
سوالات سیستم عامل هم که واقعا نوبره.
خب این چه وضع طرح سواله. :عصبانی++:
خدا رو شکر سوالات زبان حداقل این مشکلات رو نداشت! :عصبانی++:

a.kh.m
سه شنبه 21 اسفند 1386, 01:03 صبح
در مورد سوال 51 پس قبول دارید که سه شرط تواما با هم درست نیستند اگه منظور اینه که یکی از اونا درس باشه کافیه .بعضی از عناصر غیر برگ
ممکن یکی از این شرایط رو داشته باشند.
در مورد سوال 78 به پرانتز دقت نکرده بودم !!! اما با این حال یه مساله اینه که آیا همه پردازش ها به IO نیاز دارند ؟ اگه داشته باشندبه قول دوستمون بازدهی از 50 بالا تر میره اگه نیاز به IO نداشته باشند
از 50 کمتر میشه!! به نظرم کلا گیر داره
بله! قبول دارم.پستم گویا نبود؟شرمنده!
اگر بعضی پردازه ها i/o نخواد در همان برش q انجام میشه!
اگر هم بخواد یعنی قسمتی از q را حضور ندارد که این حالت باقیمانده از q با پردازه دیگه بدون هیچ تعویض متنی پر میشه!
پس در این مسئله در هر حال تنهامقدار q,s اهمیت دارد و بازه ایی که انتها ندارد.

a.kh.m
سه شنبه 21 اسفند 1386, 01:09 صبح
سوالا یا کلا غلطه، یا مشکل طرح مساله تو صورت سوال داره، یا جواب داده شده برای یکی از فقط حالت های ممکنه هست،

نظرسنجی در بارة چگونگی برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 1388
دکتر پورعباس گفت: آزمون کارشناسی ارشد سال آینده در نیمه دوم بهمن ماه برگزار خواهد شد و با توجه به اینکه در حال حاضر این آزمون در 4 روز برگزار می‌شود و دانشگاههای مجری، عملاً طی این 4 روز از روند فعالیت روال خود خارج می‌شوند و مجریان دچار خستگی مفرط می‌شوند برآن شدیم که این آزمون در سال آینده در دو بخش با فاصله دو هفته برگزار شود که هر بخش در 2 روز برگزار می‌شود.
وی ادامه داد همانطور که می‌دانیم رشته‌ها در دوره کارشناسی ارشد به دو گروه اصلی و شناور و در 6 گروه آموزشی علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، هنر، علوم پزشکی و علوم پایه برگزار می‌شود که براین اساس این آزمون در سال آینده به دو بخش تقسیم خواهد شد و برگزار می‌شود که در این زمینه فراخوان و نظرخواهی صورت خواهد گرفت.
وی همچنین گفت: با توجه به اینکه کیفیت فیزیکی و مکانی برخی از حوزه‌های امتحانی مناسب نیست از سال آینده قصد داریم حوزه‌هایی از دانشگاه آزاد اسلامی را که از امکانات بیشتری برخوردار هستند به عنوان حوزه‌های امتحانی مشخص نماییم. (http://82.99.202.130/Other/1386/861219_01.php)

ان شاء الله سال بعد بهتر میشه!

godini
سه شنبه 21 اسفند 1386, 11:46 صبح
بله! قبول دارم.پستم گویا نبود؟شرمنده!
اگر بعضی پردازه ها i/o نخواد در همان برش q انجام میشه!
اگر هم بخواد یعنی قسمتی از q را حضور ندارد که این حالت باقیمانده از q با پردازه دیگه بدون هیچ تعویض متنی پر میشه!
پس در این مسئله در هر حال تنهامقدار q,s اهمیت دارد و بازه ایی که انتها ندارد.

یه نگاهی به این فایل بنداز ببینم نظرت در رابطه با این مثالا چیه

uisoftware
سه شنبه 21 اسفند 1386, 22:21 عصر
سلام بچه ها من به این سوال های دقترچه اول (مشترک) اعتراض دارم متن اعتراضم هم اینه:

اگه می تونید قشنگترش کنید ممنون می شم ( اگه هم خودتون خواستین می تونید برای اعتراض ازش استفاده کنید البته با تغییرات!)

سوال 51 : ساختمان داده ها

با توجه به نگارش سوال کلیه گزینه ها غلط می باشند ، با مثال نقض می توان گزینه های 1 تا 3 را رد کرد! اما در مورد گزینه 4 : "هر سه مورد صحیح است" این گزینه نیز رد می شود! دلیل واضح آن نیز غلط بودن هر سه مورد است اما دلایل علمی ( غیر نگارشی ) غلط بودن این سوال :
هر چند که گزینه های 1 و 2 و 3 می توانند شروط لازم برای برگ بودن X باشند اما هیچ کدام شرط کافی نیستند! از طرفی اگر منظور طراح از گزینه 4 نیز این باشد که هر سه شرط شروط لازم و کافی هستند نیز با برهان زیر ( مثال نقض ) این ادعا رد می شود:
درخت زیر را در نظر بگیرید

10
15 5
17 13 7 3

با توجه به محدودیت text درخت به شیوه بالا رسم شده است!

اگر این درخت را به صورت پس وندی بنویسیم داریم : 3,7,5,13,17,15,10
به گره 13 دقت کنید! این گره شروط لازم را ندارد ولی برگ است! (شرط a<x و a<b برقرار است ولی شرط x>b برقرار نیست) به عبارتی در گزینه 4 شروط کافی را داریم ولی این شروط لازم نیستند! یعنی ممکن است برگی این شروط را نداشته باشد (مانند گره 13 در مثال بالا) نتیجه :

گزینه های 1 تا 3 ممکن است شروط لازم را داشته باشند! ولی شروط کافی را ندارند ، برعکس در گزینه 4 شروط کافی را داریم ولی شروط لازم را نداریم!

سوال 75 : معماری

با توجه به شکل رسم شده وقتی که R1 -R2 انجام می شود در صورت کوچک تر بودن R1 یک carry داریم و با توجه به not شدن این carry ورودی صفر MUX انتخاب می شود به عبارتی در R3 مقدار R2-R1 قرار می گیرد در غیر این صورت یعنی در حالتی که R1>=R2 باشد ورودی 1 MUX یعنی R1-R2 انتخاب می شود به زبان ساده تر
IF(R1<R2) then R3=R2-R1 else R3=R1-R2

به عبارت ساده تر گزینه 3 جواب این مسئله می باشد

سوال 79 : سیستم عامل

گزینه ی 100 و 100 و همچنین 50 و 50 را به راحتی می توان تولید کرد ، اما شیوه تولید 80 و 83 :
با توجه به اینکه در الگوریتم های موازی امکان overlay وجود دارد می توان به شیوه زیر 80 و 83 را تولید کرد
فرض کنیم که 2 حلقه 17 دور را با هم overlay کنند به شیوه زیر : در هنگام انتصاب 1 به tally وقفه cpu را به حلقه پروسه موازی دیگر می دهد و در حلقه این

پروسه مقدار 1 به tally انتصاب داده می شود (زیرا هنوز tally صفر است و با این دستور مقدار 1 به خود می گیرد) فرض کنیم که دوباره cpu از پروسه 2 گرفته

شده و به پروسه 1 داده شود، از آنجا که به سر دستور انتصاب رسیده ایم مجدداً مقدار 1 به tally داده می شود ... این فرایند برای 17 حلقه تکرار می شود پس

تا به حال در tally مقدار 17 داریم ، حال فرض کنیم که حلقه 1 تماماً اجرا شده و قبل از دستور print وقفه cpu را در اختیار پروسه 2 قرار می دهد (اکنون مقدار

tally برابر است با 17 به علاوه مقدار حلقه باقی مانده یعنی 33 پس tally =50 ) حال حلقه پروسه دوم به اندازه 30 بار اجرا می شود و مجدداً وقفه cpu را در

اختیار پروسه اول قرار می دهد اکنون در خروجی مقدار 80 چاپ می شود اگر مجدداً cpu به پروسه دوم داده شود حلقه 3 دور باقی مانده را می زند و مقدار 83

چاپ می شود
اما در مورد گزینه اول : حداکثر مقدار tally برابر با مقداری است که هیچ روی هم افتادگی نداشته باشیم به عبارتی زمانی که هر دو پروسه پشت سر هم اجرا

شوند با توجه به اینکه حلقه از 1 شروع شده و تا 50 ادامه دارد پس هر حلقه 50 بار تکرار می شود و 2 حلقه حداکثر می توانند 100 بار تکرار شوند یعنی tally

حداکثر می تواند برابر 100 باشد ، پس تولید عدد 102 غیر ممکن است . (اگر حلقه از صفر شروع می شد امکان تولید 102 نیز وجود داشت)

ممنون می شم اشتباهاشو بگیرین!:لبخندساده:

uisoftware
سه شنبه 21 اسفند 1386, 22:30 عصر

دوست عزیز سوالات زبان هم 2 تاش مشکل دارن ولی چون که کلاً زیاد تاثیر نداره و اینا روش بحث نکردیم!!

در مورد سوال 50 درصدی سیستم عامل مراجعه کنید به کتاب schuam زمانی فر ، عیناً تمرین کتابه! و اونجا هم گفته 50 درصد می شه
http://www.adinebook.com/gp/product/9643546586 (http://www.adinebook.com/gp/product/9643546586)

persian001
سه شنبه 21 اسفند 1386, 23:32 عصر
این سوال من رو کسی جواب نداد. سوال 72 که درباره دقت یک ممیز شناور بود درسته یا غلطه مگه دقته ممیز شناور فقط به مانتیس بستگی نداره . لطفا یکی کمک کنه.:متعجب:

asasas
سه شنبه 21 اسفند 1386, 23:38 عصر
سلام بچه ها من به این سوال های دقترچه اول (مشترک) اعتراض دارم متن اعتراضم هم اینه:

اگه می تونید قشنگترش کنید ممنون می شم ( اگه هم خودتون خواستین می تونید برای اعتراض ازش استفاده کنید البته با تغییرات!)

سوال 51 : ساختمان داده ها

با توجه به نگارش سوال کلیه گزینه ها غلط می باشند ، با مثال نقض می توان گزینه های 1 تا 3 را رد کرد! اما در مورد گزینه 4 : "هر سه مورد صحیح است" این گزینه نیز رد می شود! دلیل واضح آن نیز غلط بودن هر سه مورد است اما دلایل علمی ( غیر نگارشی ) غلط بودن این سوال :
هر چند که گزینه های 1 و 2 و 3 می توانند شروط لازم برای برگ بودن X باشند اما هیچ کدام شرط کافی نیستند! از طرفی اگر منظور طراح از گزینه 4 نیز این باشد که هر سه شرط شروط لازم و کافی هستند نیز با برهان زیر ( مثال نقض ) این ادعا رد می شود:
درخت زیر را در نظر بگیرید

10
15 5
17 13 7 3

با توجه به محدودیت text درخت به شیوه بالا رسم شده است!

اگر این درخت را به صورت پس وندی بنویسیم داریم : 3,7,5,13,17,15,10
به گره 13 دقت کنید! این گره شروط لازم را ندارد ولی برگ است! (شرط a<x و a<b برقرار است ولی شرط x>b برقرار نیست) به عبارتی در گزینه 4 شروط کافی را داریم ولی این شروط لازم نیستند! یعنی ممکن است برگی این شروط را نداشته باشد (مانند گره 13 در مثال بالا) نتیجه :

گزینه های 1 تا 3 ممکن است شروط لازم را داشته باشند! ولی شروط کافی را ندارند ، برعکس در گزینه 4 شروط کافی را داریم ولی شروط لازم را نداریم!

با توجه به شکل رسم شده وقتی که R1 -R2 انجام می شود در صورت کوچک تر بودن R1 یک carry داریم و با توجه به not شدن این carry ورودی صفر MUX انتخاب می شود به عبارتی در R3 مقدار R2-R1 قرار می گیرد در غیر این صورت یعنی در حالتی که R1>=R2 باشد ورودی 1 MUX یعنی R1-R2 انتخاب می شود به زبان ساده تر

سوال 79 : سیستم عامل

گزینه ی 100 و 100 و همچنین 50 و 50 را به راحتی می توان تولید کرد ، اما شیوه تولید 80 و 83 :
با توجه به اینکه در الگوریتم های موازی امکان overlay وجود دارد می توان به شیوه زیر 80 و 83 را تولید کرد
فرض کنیم که 2 حلقه 17 دور را با هم overlay کنند به شیوه زیر : در هنگام انتصاب 1 به tally وقفه cpu را به حلقه پروسه موازی دیگر می دهد و در حلقه این

پروسه مقدار 1 به tally انتصاب داده می شود (زیرا هنوز tally صفر است و با این دستور مقدار 1 به خود می گیرد) فرض کنیم که دوباره cpu از پروسه 2 گرفته

شده و به پروسه 1 داده شود، از آنجا که به سر دستور انتصاب رسیده ایم مجدداً مقدار 1 به tally داده می شود ... این فرایند برای 17 حلقه تکرار می شود پس

تا به حال در tally مقدار 17 داریم ، حال فرض کنیم که حلقه 1 تماماً اجرا شده و قبل از دستور print وقفه cpu را در اختیار پروسه 2 قرار می دهد (اکنون مقدار

tally برابر است با 17 به علاوه مقدار حلقه باقی مانده یعنی 33 پس tally =50 ) حال حلقه پروسه دوم به اندازه 30 بار اجرا می شود و مجدداً وقفه cpu را در

اختیار پروسه اول قرار می دهد اکنون در خروجی مقدار 80 چاپ می شود اگر مجدداً cpu به پروسه دوم داده شود حلقه 3 دور باقی مانده را می زند و مقدار 83

چاپ می شود
اما در مورد گزینه اول : حداکثر مقدار tally برابر با مقداری است که هیچ روی هم افتادگی نداشته باشیم به عبارتی زمانی که هر دو پروسه پشت سر هم اجرا

شوند با توجه به اینکه حلقه از 1 شروع شده و تا 50 ادامه دارد پس هر حلقه 50 بار تکرار می شود و 2 حلقه حداکثر می توانند 100 بار تکرار شوند یعنی tally

حداکثر می تواند برابر 100 باشد ، پس تولید عدد 102 غیر ممکن است . (اگر حلقه از صفر شروع می شد امکان تولید 102 نیز وجود داشت)

ممنون می شم اشتباهاشو بگیرین!:لبخندساده:
شما که دروس ریاضی و مشترک ها رو دارین میشه لطف کنین و لینک دان رو بذارین
زبان و معماری IT رو چطور اون رو هم دارین
با تشکر

vb0000
سه شنبه 21 اسفند 1386, 23:48 عصر
سوال 72 : بنظر من اصلا "محدوده ی دقت" عبارت غلطیه.

سوال 75 (معماری) درسته. در صورت بزرگتر یا مساوی بودن R1 یک carry داریم:
فرض کن r1 > r2 و هر دو مثبت هستند.r2 هنگام ورود به جمع کننده منفی می شود. و بیت علامت خروجی وقتی تغییر می کند (حاصل مثبت می شود) که carry داشته باشیم.
مثال : r1=7 r2=2
0111
+ 1110
----------
10101

سوال 78 :
دوست عزیز خوب تو کتاب schuam هم اشتباه نوشته. یا پیشفرض هاش غلط بوده مثلا سیستم چند تا فرآیند ثابت داشته که هیچ وقت تمام نمی شدند.
راستی، مگه کتاب schuam جزو منابع وزارت علوم بوده؟
طراح سوالات فقط جواب یک سوال حفظی را درست نوشته.

ekidige
سه شنبه 21 اسفند 1386, 23:50 عصر
دوست عزیز سوالات زبان هم 2 تاش مشکل دارن ولی چون که کلاً زیاد تاثیر نداره و اینا روش بحث نکردیم!!

در مورد سوال 50 درصدی سیستم عامل مراجعه کنید به کتاب schuam زمانی فر ، عیناً تمرین کتابه! و اونجا هم گفته 50 درصد می شه
http://www.adinebook.com/gp/product/9643546586 (http://www.adinebook.com/gp/product/9643546586)

از نظر من که فرقی نداره این سوال تمرین کتاب باشه یا نباشه.
من هنوز معتقدم اصلا کلا طرح سوال مشکل داره. کاملا نامفهوم طرح شده و اگر هم بخواهیم از بین گزینه ها، نزدیک ترین گزینه به جواب :لبخندساده: رو هم انتخاب کنیم، کلید داده شده غلطه.
تمرین یه کتاب بودن هم مشکل این سوال رو حل نمی کنه (اگرچه من اسم این آقای schuam رو هم نشنیده بودم و نمی دونم کتابش در چه سطحیه)
ای کاش لااقل جواب سوال رو از خود آقای زمانی فر یکی می پرسید می فهمیدیم چی تو سرش بوده وقتی سوال رو مطرح می کرده!

a.kh.m
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 00:54 صبح

http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=479376&postcount=119

a.kh.m
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 01:02 صبح
یه نگاهی به این فایل بنداز ببینم نظرت در رابطه با این مثالا چیه
ببینید فایل ضمیمه شما اشکال داره!تو سری دوم شما p1,p3 را چطور در 6 واحد زمانی کنار هم قرار دادید در حالیکه گویا برش زمانی شما 4 واحد زمانیست؟

uisoftware
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 08:17 صبح
سوال 72 : بنظر من اصلا "محدوده ی دقت" عبارت غلطیه.

سوال 75 (معماری) درسته. در صورت بزرگتر یا مساوی بودن R1 یک carry داریم:
فرض کن r1 > r2 و هر دو مثبت هستند.r2 هنگام ورود به جمع کننده منفی می شود. و بیت علامت خروجی وقتی تغییر می کند (حاصل مثبت می شود) که carry داشته باشیم.
مثال : r1=7 r2=2
0111
+ 1110
----------
10101

سوال 78 :
دوست عزیز خوب تو کتاب schuam هم اشتباه نوشته. یا پیشفرض هاش غلط بوده مثلا سیستم چند تا فرآیند ثابت داشته که هیچ وقت تمام نمی شدند.
راستی، مگه کتاب schuam جزو منابع وزارت علوم بوده؟
طراح سوالات فقط جواب یک سوال حفظی را درست نوشته.

شما می گین که اگه R1>=R2 باشه اون وقت carry داریم به عبارتی بعد از not شدن carry توی mux خروجی صفر یعنی R2-R1 چاپ می شه!
فهمیدم سوتیم کجا بوذه! شما راست می گین :افسرده:

godini
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 21:28 عصر
ببینید فایل ضمیمه شما اشکال داره!تو سری دوم شما p1,p3 را چطور در 6 واحد زمانی کنار هم قرار دادید در حالیکه گویا برش زمانی شما 4 واحد زمانیست؟

هرچهار تا خط فاصله برابر یک q است و اونجا که دو خط است نصف q
و r = 1.5 q با این فرضیات اگه حوصله داشتی یه بار دیگه
مثالمو بررسی کن

a.kh.m
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 01:43 صبح
هرچهار تا خط فاصله برابر یک q است و اونجا که دو خط است نصف q
و r = 1.5 q با این فرضیات اگه حوصله داشتی یه بار دیگه
مثالمو بررسی کن
انتهای برشهای زمانی تو این سیستمها (که در تعویض هنگام i/o وقفه ای ایجاد نشد) مثل وقفه عمل میکنه!
یعنی هر چند p3 تازه پردازنده رو به دست گرفته ولی چون قبلا 2 واحد این برش توسط p1 پر شده بود نمیتونه یک برش زمانی کامل (4 واحد زمانی) بمونه! فقط 2 واحد میمونه و بعد تعویض متن که به سان وقفه عمل میکنه !

godini
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 22:19 عصر
انتهای برشهای زمانی تو این سیستمها (که در تعویض هنگام i/o وقفه ای ایجاد نشد) مثل وقفه عمل میکنه!
یعنی هر چند p3 تازه پردازنده رو به دست گرفته ولی چون قبلا 2 واحد این برش توسط p1 پر شده بود نمیتونه یک برش زمانی کامل (4 واحد زمانی) بمونه! فقط 2 واحد میمونه و بعد تعویض متن که به سان وقفه عمل میکنه !

تو پرانتز گفته بعد از نیاز به IO یه تعویض متن انجام میشه که از زمان آن چشم پوشی می کنیم
و بعد از تعویض متن پردازش بعدی یک برش کامل میگیرد!!! یعنی بدون هیچ فاصله زمانی برش بعدی آغاز می شود. البته احتمالا منظور طراح گفته شما باشه اما صورت سوال اونو نمیرسونه!!!!!:اشتباه:

ekidige
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 23:02 عصر
چیزی که تو سوال گفته شده اینه که ما برای تعویض متن برای I/o یک زمانی صرف می کنیم، اما در بررسی میزان بازدهی اون زمان رو در نظر نمی گیریم.
وقتی تعویض متن هم انجام بدیم، یعنی به یه فرایند جدید یه برش زمانی اختصاص بدیم (شما تا حالا جایی چیزی غیر از این دیدید؟)
من که قانع نشدم. و کاملا واضحه که قانع کننده نیست...

leilaabedi
جمعه 24 اسفند 1386, 14:39 عصر
سلام
درصدهای من :
مشترک: 35
مدیریت : نزدم
سیستم عامل:100
هوش مصنوعی:75
معماری:75
پایگاه :30
زبان یادم نیست
به نظر شما امیدی به قبولی هست یا نه؟
این کارنامه های نفرات برتر هیچکدام IT را نداشت.کسی کارنامه های نفرات برتر IT را نداره؟

vb0000
شنبه 25 اسفند 1386, 01:43 صبح
از کسانی که در صد هاشون را می نویسند خواهش می کنم معدل و میزان مطالعشون را هم بنویسند.

asasas
شنبه 25 اسفند 1386, 16:08 عصر
بابا یکی سوالای زبان و معماری IT رو بذاره لطفا

ekidige
دوشنبه 27 اسفند 1386, 15:30 عصر
دریافت نظرات کاربران برای اعتراضات در مورد کلید سوالات اولیه از طریق سایت سنجش:
http://82.99.202.141/tnazard/index.aspx

vb0000
دوشنبه 27 اسفند 1386, 22:26 عصر
سوالات زبان و معماری IT (عکس)

asasas
دوشنبه 27 اسفند 1386, 23:53 عصر
با سلام
اگه یکی تو ازمون IT امسال زبان رو 20 درصد ضریب 2ها رو 20 درصد و ضریب 1 ها رو افتضاح زده باشه به نظرتون از اخر چندم میشه؟؟

hhhhhhhadi
شنبه 03 فروردین 1387, 01:46 صبح
:متفکر:به نظر شما با درصدهای زیر میشه شبانه نرم افزار قبول شم
زبان 12%
ریاضی 16%
مشترک 43%
تخصصی 45%
معدل 17.56

a.kh.m
شنبه 03 فروردین 1387, 15:29 عصر
به نظرم صحیح ترین گزینه نسبت به سایر گزینه ها همان گزینه 4 هست.
هرگره ای که 3شرط راتواما داشت حتما برگ هست ولی هر برگی این 3 شرط را باهم ممکن است نداشته باشد .کلیه برگهای سمت راست هر سه شرط رادارند ولی برگهای سمت چپ تنها دو شرط از شروط مذکور رادارند.
برگهای راست هر سه شرط را باهم دارند ولی در برگهای سمت چپ( xleft )تنها دو شرط x>a,a<b صدق میکند زیرا گره بعدی( b ) در پیمایش postfix دو حالت دارد(یا پدر این گره است یا همزاد سمت راست این گره) که در هر دو حالت گره b از گره x left در درخت BST بزرگتر هست.

smoker
یک شنبه 04 فروردین 1387, 19:48 عصر
متاسفانه بدلیل فضای آلوده در دانشگاههای تهران و اصفهان و وجود افرادی سودجو در راس امور آموزشی شاهد چنین مواردی هستیم . این افراد با پیش بینی اینکه دانشگاههای آنها امسال از تراز علمی پایینی برخوردار بوده و دانشجوهای به ظاهر درس خوانشان (شریف) قادر به قبولی حد انتظار نبودند دست به طرح چنین سئوالات غیر استاندارد و ضعیف از نظر بار علمی نمودند.
و شاید هم دلیل آن این است که اکثریت به ظاهر دانشجویان مهندسی نرم افزار بدلیل نداشتن تخصص کافی آینده و تنها راه را در کسب کرسی استادی می بینند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

roya1234
دوشنبه 05 فروردین 1387, 11:07 صبح
ببخشید که دوباره پرسیدم می خواهم بدونم امیدی به قبولی هست؟

M_I_User
دوشنبه 05 فروردین 1387, 15:12 عصر
به نظر شما با درصدهای زیر میشه شبانه نرم افزار قبول شد ؟؟؟ :افسرده:
زبان 55%
ریاضی 25%
مشترک 20% ----> اگه اعتراض ها جواب بدن خیلی خوب می شه ! :عصبانی++:
تخصصی 31%
معدل 17.77

راستی کسی می دونه اعمال معدل به صورت تراز شده چه جوریه ؟؟؟ یعنی برای دانشگاه های مختلف ضربدر عددی خاص می شه ؟ یا همونطور که توی سایت سازمان سنجش گفته شده یه فرمول خیلی عجیبه که از درک و فهم ما خارجه ؟؟؟ :لبخند:

a.kh.m
دوشنبه 05 فروردین 1387, 18:20 عصر
میانگین درصدتون38.7 هست.فکر میکنم رتبه شما حدود 150 بشه. پارسال میانگین درصد 35 در گرایش هوش مصنوعی رتبه اش 170 شد.

a.kh.m
دوشنبه 05 فروردین 1387, 18:52 عصر
به نظر شما با درصدهای زیر میشه شبانه نرم افزار قبول شد ؟؟؟ :افسرده:
زبان 55%
ریاضی 25%
مشترک 20% ----> اگه اعتراض ها جواب بدن خیلی خوب می شه ! :عصبانی++:
تخصصی 31%
معدل 17.77

راستی کسی می دونه اعمال معدل به صورت تراز شده چه جوریه ؟؟؟ یعنی برای دانشگاه های مختلف ضربدر عددی خاص می شه ؟ یا همونطور که توی سایت سازمان سنجش گفته شده یه فرمول خیلی عجیبه که از درک و فهم ما خارجه ؟؟؟ :لبخند:

میانگین درصد شماهم 27.4 هست و پارسال میانگین درصد 28.1 رتبه اش 878 شده بود ولی معدلش حدود 14 بود.معدل شما خوبه ولی دانشگاهتون هم در میزان این ضریب موثره! (http://mba.parsiblog.com/-332168.htm)
ان شاء الله سال بعد بهتر و آماده تر .
اطلاعات بیشتر (http://nasir.ir/main/index.php?Page=definition&UID=129431)

a.kh.m
دوشنبه 05 فروردین 1387, 19:00 عصر
:متفکر:به نظر شما با درصدهای زیر میشه شبانه نرم افزار قبول شم
زبان 12%
ریاضی 16%
مشترک 43%
تخصصی 45%
معدل 17.56
میانگین درصدتون 34 هست.فکرکنم رتبه شما حدود 300 باشه!

uisoftware
سه شنبه 06 فروردین 1387, 00:48 صبح
توکل کنید به خدا
به نظر من که درصداتون خیلی خوبه

با توجه به سوال های امسال که یه خورده سخت تر بوده رتبه شما به نظر (شخصی) من زیر 50 می شه!!

بداً جوابش رو هم بزنین ببینیم پیش بینی ها درصد بوده یا نه!! :لبخندساده:

سپنج35
سه شنبه 06 فروردین 1387, 03:37 صبح
از اعتراضا چه خبر؟ کسی تا خالا فرستاده؟
کسی خبر داره که اعتراض های IT و کامپیوتر باید جدا باشه یا باهم؟

uisoftware
سه شنبه 06 فروردین 1387, 12:49 عصر
از اعتراضا چه خبر؟ کسی تا خالا فرستاده؟
کسی خبر داره که اعتراض های IT و کامپیوتر باید جدا باشه یا باهم؟

چشم من که از این سیستم جدید آب نمی خوره

جالبیش این بود که فقط 10 تا سوال اجازه می داد و محدودیت تعداد کاراکتر هم روی شرح گذاشته بود!! یعنی رشته های فنی و ریاضی خیلی سخت می شد اعتراض کنن واسه همین چیزا من مجبور شدم روی یه a4 اعتراضم رو بنویسم و بفرستم ، خوب واسه این جا هم محدودیت حجم گذاشته بودن!!! تا a4 خونده نشه! جالبیش هم این بود که tif قبول نمی کرد!!!!

به هر حال من فکر می کنم همه این کارا سیاه کاریه :گریه: و عمراً توجهی به دانشجو جماعت بشه

vb0000
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 03:46 صبح
چشم من که از این سیستم جدید آب نمی خوره

محدودیت تعداد کاراکتر هم روی شرح گذاشته بود!!
مشخصات داوطلب رو هم می خواستن!

مگه نمی شد copy_paste کنی؟
مگه سیستم قبلی چطوری بود:متفکر:

mzd8019
جمعه 09 فروردین 1387, 15:45 عصر
من جواب سوال 79 را گزینه سه زده‌ام و مطمئنم که جواب همان گزینه سه است . برای رسیدن به این جواب کافیست بدقت برنامه را چک کنید .

mzd8019
جمعه 09 فروردین 1387, 15:49 عصر
اگر کسی سوالات آزاد سال قبل (86) رو داره ، لطفا روی سایت قرار بده .

mzd8019
جمعه 09 فروردین 1387, 15:51 عصر
اگر کسی سوالات آزاد سال قبل (86) رو داره ، لطفا روی سایت قرار بده .:لبخندساده:
mzd8019@yahoo.com:چشمک:

vcldeveloper
شنبه 10 فروردین 1387, 02:07 صبح
سلام،

هدف اولیه این تاپیک این بود که محلی موقت برای بحث درباره سوالات آزمون ارشد امسال برای دوستان فراهم بشه. الحمد الله 196 پست هم در این زمینه زده شد وگفتنی ها گفته شد. دوستانی که خود بانی ایجاد این تاپیک بودند می دانند که همچین تاپیک هایی بدلیل اینکه خیلی زود به بیراهه میرند و با اهداف سایت چندا سازگار نیستند، به سرعت حذف میشند، ولی در این مورد خاص با توجه به ماهیت بحث ها، تاپیک حذف نشد و دوستان توانستند به تبادل نظر بپردازند. اما ظاهرا ادامه بحث بیش از این نکته فنی خاصی نخواهد داشت و حتی ممکن هست که بحث از چارچوب عنوان تاپیک خارج بشه. با توجه به این مسئله و موقتی بودن تاپیک و درخواست دوست عزیزی که این تاپیک را ایجاد و هدایت کردند، تاپیک را قفل میکنم تا هم از بحث های انحرافی جلوگیری بشه، هم دوستان بتونند از مطالب موجود که در این 20 صفحه مطرح شدند، استفاده کنند.

موفق و موید باشید