ورود

View Full Version : گذاشتن پسورد روی فایل Backup

mojtaba_z
یک شنبه 05 اسفند 1386, 11:44 صبح
سلام
من از SQL Server 2000 استفاده میکنم و لازمه که هر از چند گاهی از یک دیتابیس خاص Backup بگیرم و در اختیار شخص دیگه ای قرار بدم.
اگر بصورت عادی توی SQL از دیتابیس Backup بگیرم و به اون شخص بدم ، امنیت اطلاعات دیتابیس من از بین میره. یعنی اون شخص میتونه روی یک دستگاه دلخواه SQL Server نصب کنه ، بعد یک دیتابیس ایجاد کنه و اطلاعات Backup گرفته شده رو روی اون Restore کنه و از دیتابیس استفاده کنه.
حالا میخوام که وقتی SQL Server از دیتابیس Backup میگیره ، روی اون پسورد بزاره تا در موقع Restore کردن ، از شخص پسورد Restore کردن رو بپرسه ؟ آیا راهی هست ؟

SabaSabouhi
یک شنبه 05 اسفند 1386, 12:02 عصر
سلام
من از SQL Server 2000 استفاده میکنم و لازمه که هر از چند گاهی از یک دیتابیس خاص Backup بگیرم و در اختیار شخص دیگه ای قرار بدم.
اگر بصورت عادی توی SQL از دیتابیس Backup بگیرم و به اون شخص بدم ، امنیت اطلاعات دیتابیس من از بین میره. یعنی اون شخص میتونه روی یک دستگاه دلخواه SQL Server نصب کنه ، بعد یک دیتابیس ایجاد کنه و اطلاعات Backup گرفته شده رو روی اون Restore کنه و از دیتابیس استفاده کنه.
حالا میخوام که وقتی SQL Server از دیتابیس Backup میگیره ، روی اون پسورد بزاره تا در موقع Restore کردن ، از شخص پسورد Restore کردن رو بپرسه ؟ آیا راهی هست ؟

با سلام
مى‌تونى از RAR یا Zip استفاده کنى. هم حجم کم‌تر مى‌شه و هم این‌که مى‌تونى رمزش کنى.
این امکان رو هم دارى که عمل فشرده کردن رو توى یه Job بگذارى که خودکار هم Backup بگیره، هم فشرده کنه و اگه دوست داشتى حتا برات Emailش کنه. براى بازکردنش هم یه برنامه‌ى کوچیک مى‌تونى بنویسى که خودش UnRar کنه ( با دادن کلمه‌ى رمز ) و Restore کنه، بدون دخالت دست :لبخندساده:.

صبا صبوحى

mojtaba_z
یک شنبه 05 اسفند 1386, 12:34 عصر
سلام
ممنون از راهنمایی شما.
ولی Backup دیتابیس من حدود 2.5 گیگا بایت هستش. با این وضعیت Zip کردنش در صورت انجام کلی زمان میبره!

AminSobati
یک شنبه 05 اسفند 1386, 13:25 عصر
خود دستور Backup امکان گذاشتن Password داره:

BACKUP DATABASE MyDB TO DISK='C:\MyBackups\MyDB.BAK'
WITH PASSWORD='sTr0ngP@ssWORD 14 51'

موقع Restore هم باید WITH PASSWORD رو بدین

mojtaba_z
یک شنبه 05 اسفند 1386, 13:50 عصر
توی Enterprise Maneger وهم میشه این کار رو انجام داد ؟

AminSobati
یک شنبه 05 اسفند 1386, 19:02 عصر
خیر فقط در دستور TSQL میشه