ورود

View Full Version : درخواست برنامه

vafadar
یک شنبه 05 اسفند 1386, 13:21 عصر
با سلام
یک برنامه تحت اکسس دارم و در صورت اجرا برنامه لود می شود
حال می خواستم این برنامه از طریق ویژال باز شود مانند اجرای برنامه ماشین حساب به صورت زیر
shell(c:\windoes\calc.exe)

perfeshnal
یک شنبه 05 اسفند 1386, 14:01 عصر
خواب مشکل شما الان کدوم قسمتشه؟

vafadar
یک شنبه 05 اسفند 1386, 17:19 عصر
مشگل من دقیقا به این صورت است که من فایل اکسس بنام ghtدارم که در شاخه ای به صورت زیر است
e:\ght\ght.mdb
حالامی خواستم بوسیله دکمه ای که روی فرو در ویژال درست می کنیم این برنامه تحت اکسس بازر شود

Ali&Alex
یک شنبه 05 اسفند 1386, 23:23 عصر
مشگل من دقیقا به این صورت است که من فایل اکسس بنام ghtدارم که در شاخه ای به صورت زیر است
e:\ght\ght.mdb
حالامی خواستم بوسیله دکمه ای که روی فرو در ویژال درست می کنیم این برنامه تحت اکسس بازر شود

میشه دقیقا بگی چی می خوای ؟؟ می خوای که اکسس رو از توی برنامه ای با ویبی باز کنی ؟ :متفکر:

mpmsoft
یک شنبه 05 اسفند 1386, 23:37 عصر
دوست عزیز شما می خوای به تیبلهایی که درون این بانک هست دسترسی پیدا کنی یا می خواهی این فایل با نرم افزار Access اجرا بشه؟

vbhamed
دوشنبه 06 اسفند 1386, 05:19 صبح
سلام
اینم برنامه مورد نظر :

vafadar
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 13:38 عصر
با تشکر از فایلی که برام ارسال کردی
حالا اگر امکان دارد این قسمت را نیز اضافه کنید پ
من در بانک اکسس در هنگام ورود پسورد 110 را گذاشته ام امکان دارد vbبه صورت اتومات پسورد را اعمال کند و بعد برنامه باز شود

vafadar
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 13:41 عصر
با تشکر از فایلی که برام ارسال کردی ( vbhamed)
من در بانک اکسس در هنگام ورود پسورد 110 را گذاشته ام امکان دارد vbبه صورت اتومات پسورد را اعمال کند و بعد برنامه باز شود

vafadar
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 13:43 عصر
با تشکر از فایلی که برام ارسال کردی