ورود

View Full Version : مشکل در فارسی بودن command

HjSoft
یک شنبه 05 اسفند 1386, 14:43 عصر
من یک برنامه نوشتم توی برنامه ام چند تا کلید گذاشتم که از فونت تاهما استفاده میکنه بعد وقتی روی کامپیوتر دیگری استفاده میشه همه به صورت ? در میاد _ راستی باید بگم که فونت تاهما در لیبیل ها درست کار میکنه و فقط در کلید ها مشکل داره لطفا راهنمایی کنید _ در ضمن من برای فارسی کردن اون ها اگه از روی یک فونت انگلیسی مثل Impact استفاده میکنم بعد روی تاهما میام همون ؟ است یعنی تو کامپیوتر خودم ولی وقتی از روی مثلا titr که فارسی هم پشتیبانی میکنه روی تاهما میام روی کامپیوتر خودم درسته ولی رو کامپیوتر های دیگران درست کار نمیکنه

HjSoft
یک شنبه 05 اسفند 1386, 15:44 عصر
خیلی فوری کمک کنید !! در ضمن error runtime91 ماله چیه ممنوم از جواباتون که بعدا میدید

SeyedMoosavi
یک شنبه 05 اسفند 1386, 15:55 عصر
ویندوز های دیگه که روشون برنامه رو تست می کنید فارسی هستند؟

HjSoft
یک شنبه 05 اسفند 1386, 15:57 عصر
حالا شما فرض کنید نیستند فکر کنم از راه فونت های b_zar بشه نظر شما چیه ؟

Mbt925
یک شنبه 05 اسفند 1386, 17:25 عصر
برای نمایش درست کاراکترهای فارسی در کامپیوتر های دیگه باید

اولا زبان فارسی روی کامپیوتر موردنظر نصب باشه.

دوما باید در مسیر Control Panel\Regional and language option و در سربرگ (Tab) اه Advanced از لیست بازشو زبان فارسی انتخاب شده باشه.

البته این موارد قبلا بارها مطرح شده ، که طرح این سوال نشون دهنده جستجو نکردن اه شما قبل از ایجاد تاپیک هست.

mormorbaba
یک شنبه 05 اسفند 1386, 19:06 عصر
با سلام

در ارتباط با انتخاب فونت ها شما باید نمونه استاندارد script عربی را انتخاب کنی . چون تمام فونت ها ی استاندارد چند تا script دارند که هر کدام به غیر از arabic انتخاب شود این مشکل بوجود می آید .

ƒxmahdi
یک شنبه 05 اسفند 1386, 20:20 عصر
به نظر من شما یک help بعد از نصب برنامه قرار دهید و به کاربر توضیح دهید که در صورت مواجح با کارکتر های ؟؟؟؟؟؟؟؟ از نصب بودن زبان فارسی اطمینان پیدا کرده و تنظیمات مربوط فارسی شدن را در پنجره Regional and Language Options انجام دهد موفق باشید

Ali&Alex
یک شنبه 05 اسفند 1386, 23:00 عصر
اول امتحان کن که فارسی روی دستگاه مورد نظر نصب باشه بعدشم اینکه اگر در ویندوز مورد نظر فونتی که باهاش برنامه رو ساختید نباشه اینجوری میشه
من خودم قبلا این مشکل رو داشتم به خاطر همین اون فنت های خاصی رو که میدیدم شاید در کامپیوتر های دیگر نباشد در سی دی برنامم قرار دادم تا کاربرا کپی کنن

mpmsoft
یک شنبه 05 اسفند 1386, 23:34 عصر
دوست عزیز برای تنظیم خودکار کیبورد فارسی و فارسی ساز ویندوز این فایل رو ابتدا در DllCatch و سپس در System32 کپی کن تا تمامی تنظیمات بعد از Restart کردن بصورت خودکار انجام بشه

این Dll رو می تونی از این آدرس دانلود کنی
http://www.nodevice.com/dll/Farsi_dll/item6532.html

HjSoft
دوشنبه 06 اسفند 1386, 05:28 صبح
دوست عزیز برای تنظیم خودکار کیبورد فارسی و فارسی ساز ویندوز این فایل رو ابتدا در DllCatch و سپس در System32 کپی کن تا تمامی تنظیمات بعد از Restart کردن بصورت خودکار انجام بشه

این Dll رو می تونی از این آدرس دانلود کنی
http://www.nodevice.com/dll/Farsi_dll/item6532.html
ممنون واقعا متشکرم میتونید بگید منظورتون از dllcath چیه؟

mpmsoft
دوشنبه 06 اسفند 1386, 10:51 صبح
DllCatch یک پوشه هستش در فولدر system32

اینم اون Dllfarsi

perfeshnal
دوشنبه 06 اسفند 1386, 12:39 عصر
سلام

کار این dll چیه یعنی می تونه ویندوز xp که انگلیسی نصب شده رو فارسی کنه یا نه؟
منظورم اینه که می تونه زبان فارسی رو به زبانهای ویندوز اضافه کنه

HjSoft
شنبه 24 فروردین 1387, 18:56 عصر
ببخشید اقای mpmsoft میشه جواب سوال اقای پروفشنال رو بدین ؟

HjSoft
شنبه 24 فروردین 1387, 18:57 عصر
راستی ببخشید یک مدت نبودم و تاپیک قدیمی شد ولی شاید این تاپیک به کمک کنه ؟