View Full Version : گنو لینوکس خوشگل تر .پرکاربردتر و آسانتر از از ویستا
ir-tci
یک شنبه 05 اسفند 1386, 17:40 عصر
وقتی میگویم لینوکس کاربران مهمولی ذهنشان. کدهایی زیاد و گنگ. و محیط خشک و بدون گرافیک را تصور می کنند. اما در واقع اینگونه نیست.
دوستان عزیزم من به شما تضمین میدهم.پس از یک ماه کارکردن با توزیع اوپن سوزه که در کاربران لینوکس به گنو لینوکس آسان معروف است. از آن لذت میبرید.
و تمام کارهای یکه با ویندوز میکردید را بدون نوشتن حتی یک خط کد انجام میدهید. واز گذشته ی خود پشیمان میشوید.
اپن سوزه با قدرت و آسان .
دیگر نیازی به دیفراگ و اسکن دیسک نیست.
هیچاه کند نمیشود. و احتیاج به نصب مجدد ندارد. ویروس در لینوکس معنایی ندارد.
همه چیز رایگان است.حتی برنامه های کاربردی مورد نیاز. و همیشه شما میتوانید آن را به روز کنید.چون از کرک استفاده نکده اید همهچیز قانونی است.
دوستان من محیط اپن سوزه با کی دی ای 4 از ویستای خشگل تر است باور کنید.
امتحان کنید و مشکلات خود را در این تاپیک با من در میان بگذارید.
یک تصوی از محیط اپن سوزه:http://kde.org/announcements/4.0/screenshots/desktop.jpg
unhandled_event
یک شنبه 05 اسفند 1386, 18:17 عصر
سلام
محیط لینوکس ( حالا هر توزیعی) تفاوت اساسی با ویندوز داره از نظر مفاهیم سیستم عامل تا کاربر و شبکه تازه مفهوم واقعی سیستم عامل هم در تئوری هم در عمل خودشو نشون میده.
اگر تاریخچه ویندوز رو نگاه کنیم به سیستم عامل کاربر پسندی میرسیم که بر یک پایه ضعیف و سست مثل داس رشد کرده و رسیده به اینجا اگرچه امروز خیلی خوب شده اما بخاطر همون پایه سست ، معماری پر از ضعفی داره که هیچ کاریش هم نمیشه کرد.
شاید برای یک کاربر آماتور ویندوز و لینوکس مثل من مهمتر از همه چیز تغییر ذهنیت و عادتها از ساختار ویندوز به ساختارهای یونیکسی باشه من با اوبونتو و رابط GNOME اون کار کردم هنوز اول راهم. علاوه بر نصب روی هارد از طریق سی دی بصورت Live و با یک گیگ رم میاد بالا و همه فیچرهاش کار هم میکنه از جمله اینترنت.
Microsoft.net
یک شنبه 05 اسفند 1386, 19:20 عصر
دوستان من محیط اپن سوزه با کی دی ای 4 از ویستای خشگل تر است باور کنید.
ما که خوشگلی بهش ندیدم ! شبیه یه انباری می مونه که یه آدم ناشی با فرچه افتاده به جونش و رنگش زده
حامد مصافی
یک شنبه 05 اسفند 1386, 19:31 عصر
ما که خوشگلی بهش ندیدم ! شبیه یه انباری می مونه که یه آدم ناشی با فرچه افتاده به جونش و رنگش زده
هر چیزی که در گنو/لینوکس می بینید مطلقاً تصویری از محیط این سیستم عامل نیست. بر خلاف ویندوز که تا قبل از بوجود آوردن uxTheme طاهر یکسان و غیر قابل تغییری داشت. البته چون بنای ویندوز اینطور بنا شده uxTheme هم جز سیستم عامل نشده و فقط یک سرویس هست که باز اضافی بر کاربر تحمیل می کنه.
محیط های گرافیکی در گنو/لینوکس اگر هم (!) زیبا نباشند قابلیت زیبا شدن را بالفطره دارند. این رابط های گرافیکی از ابتدا در پایه اشکال توصیفی ثانویه (theme) بودند. برخلاف ویندوز! یعنی هر چیزی قابلیت تغییر را دارد.
شما با سر زدن به سایت kde-look.org یا gnome-look.org می تونید این تم ها رو ببینید.
PC2st
یک شنبه 05 اسفند 1386, 21:07 عصر
دوستان عزیزم من به شما تضمین میدهم.پس از یک ماه کارکردن با توزیع اوپن سوزه که در کاربران لینوکس به گنو لینوکس آسان معروف است. از آن لذت میبرید.
من که بعد از مدت ها (حدود 2 هفته پیش) با لینوکس مندریک 10.1 آشنا شدم و بدنیای لینوکس پیوستم (و بخاطر وجود هارد sata با کمی رنجش (!) نصبش کردم)، با اینکه محیط KDE 3.2 بسیار جالب و هیجان انگیز بود اما در اولین روز شاهد اولین باگ و ایراد در آن بودم و بطور مکرر میتونستم اون باگ رو بارها مشاهده کنم (باگ بسیار کوچیکی بود که از طریق تنظیم کردن یکسری موارد بوجود می آمد). همچنین وقتی که زبان فارسی رو برای KDE از طریق بسته های rpm نصب کردم، و سپس حذفش کردم، اما متاسفانه هنوز اثراتش از بین نرفته بود و تازه مشکلات عجیبی هم به وقوع پیوست (در یکی از فونتها و بعضی از برنامه ها)!
با اینکه فقط از لینوکس مندریک استفاده کردم ولی فکر نمیکنم تفاوت چندانی بین نسخه های مختلف باشه. بنظر من لینوکس عاری از ایراد و باگ و غیره نیست (شاید باگهاش از ویندوز هم بیشتر باشه) و همچنین اگر خدای ناکرده (!) بلایی سر لینوکس بیاد (بخاطر ایراد در فایلهای conf یا غیره) چه کسی حوصله سر و کله زدن برای رفعش رو داره؟
ir-tci
یک شنبه 05 اسفند 1386, 21:14 عصر
من با اوبونتو و رابط GNOME اون کار کردم هنوز اول راهم. علاوه بر نصب روی هارد از طریق سی دی بصورت Live و با یک گیگ رم میاد بالا و همه فیچرهاش کار هم میکنه از جمله اینترنت.
من هم از ابونتو استفاده میکنم. اما هدف من در این تاپیک آسان جلوه دادن و جذب کاربر میباشد.
خوب شما به فکر زیبا بودنش باش. و زیباش کن.کدها در دسترسند.
یا محیط های گرافیکی دیگری را انتخاب کن.
رابط هاییهستند که میتوانند توزیع شما را همانند مک زیبا یا مثل ویستا شیشه ای کنند.
هر چیزی که در گنو/لینوکس می بینید مطلقاً تصویری از محیط این سیستم عامل نیست. شما با سر زدن به سایت kde-look.org یا gnome-look.org می تونید این تم ها رو ببینید.
با تشکر از BlackDal
لینوکس بهشت بارنامه نویسان است. اگر دربارهه ی آدی ای ها و کامپایلرها و مجوزها سوالی داشتید. به این تاپیک مراجعه کنید
Inprise
یک شنبه 05 اسفند 1386, 21:32 عصر
بحث بیمورد نکنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.