ورود

View Full Version : بیل گیتس: صفحه کلید منقرض میشود!



choobin84
سه شنبه 07 اسفند 1386, 12:06 عصر
بیل گیتس :صفحه کلید منقرض می شود!
بیل گیتس رئیس و بنیانگذار مایکروسافت در جمع دانشجویان دانشگاه کرنگی ملون پیش بینی کرد که در آینده ای نزدیک، صفحه کلید منقرض می شود و جای آن را صدا و نمایشگرهای لمسی می گیرند.
به گزارش«جهان» و به نقل از مهر، کسانی که در تمام روز با رایانه کار می کنند به خوبی می دانند که کار همزمان با صفحه کلید و ماوس در ساعات طولانی تا چه حد می تواند خسته کننده باشد.

به همین منظور بیل گیتس رئیس غول نرم افزاری دنیا در جمع بیش از هزار و 200 دانشجوی دانشگاه کرنگی ملون آینده رایانه های شخصی را بدون صفحه کلید پیش بینی کرد.

بیل گیتس در این سخنرانی پیش بینی کرد که از هم اکنون تا 5 سال آینده بیشتر جستجوهایی که در شبکه به وسیله کاربران انجام می شود از طریق کنترل کننده های صوتی و یا از طریق لمس ساده صفحه نمایشگر با انگشت است.

بنیانگذار بزرگترین شرکت نرم افزاری دنیا در جمع دانشجویان کرنگی ملون اظهار داشت که در کل صفحه کلیدها در آینده ای نزدیک منقرض می شوند و این پدیده در راستای فرایند تکامل فعل و انفعال میان انسان و ماشین است.

براساس گزارش آسوشیتدپرس، به گفته گیتس، مایکروسافت استراتژیهای جدیدی را به منظور دسترسی سریع کاربران به اطلاعات و فناوریهای جستجو از طریق فعل و انفعالات لمسی و به خصوص صوتی در دستور کار دارد.

به اعتقاد بیل گیتس از طریق درونداد صوتی امکان موثرتر جستجو و ورود داده ها به روشی ساده تر و دقیقتر از جستجوی نوشتاری کلمات کلیدی وجود دارد.
منبع:
http://www.jahannews.ir/pages/view.php?id=24415

oxygenws
سه شنبه 07 اسفند 1386, 12:24 عصر
در کل صفحه کلیدها در آینده ای نزدیک منقرض می شوند
کاشکی قبل از حرف زدن یک کم فکر می کرد یا حداقل یک کم این «قطعیت» احمقانه رو از تو کلامش بر می داشت :|

پ.ن: حوصله ندارم برای اثبات حرفم دلیل بیارم، اگر منظورم رو نفهمیدید بی خیال!

choobin84
سه شنبه 07 اسفند 1386, 13:57 عصر
کاشکی قبل از حرف زدن یک کم فکر می کرد یا حداقل یک کم این «قطعیت» احمقانه رو از تو کلامش بر می داشت :|

پ.ن: حوصله ندارم برای اثبات حرفم دلیل بیارم، اگر منظورم رو نفهمیدید بی خیال!

هیچ نظر خاصی در مورد قبول و یا رد نظر وی ندارم ، اما هستند از این دست جملات :
یکیش همین رئیس آی بی ام که چند دهه پیش نطق فرمودند که در آینده در جهان به دو و یا سه کامپیوتر بیشتر احتیاج نخواهیم داشت.

بمب منطقی
سه شنبه 07 اسفند 1386, 18:43 عصر
اگه این کار صورت بگیره (که شک دارم) خوش بحال هکرها میشه.چون دیگه لازم نیست کد بنویسن خیلی راحت دستوراتشون رو با صداشون روی یه فایل صوتی ذخیره میکنن و بعدش فقط کافیه این فایل رو سیستم طرف اجرا بشه!!!

Hossein Bazyan
سه شنبه 07 اسفند 1386, 18:47 عصر
سلام
من نه این نظر را تائید و نه رد میکنم . اما اگر بر حسب درصد بگم بیشتر از 70% موافقم.
ما نباید مسائل را با علم خود مقایسه کنیم.

rezaTavak
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 07:23 صبح
"رویای امروز واقعیت فردا"

Inprise
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 22:40 عصر
کاشکی قبل از حرف زدن یک کم فکر می کرد یا حداقل یک کم این «قطعیت» احمقانه رو از تو کلامش بر می داشت :|

پ.ن: حوصله ندارم برای اثبات حرفم دلیل بیارم، اگر منظورم رو نفهمیدید بی خیال!حرفت چیزی نیست که تو توانائی اثباتش رو داشته باشی . منظورت هم چیز پیچیده ای نیست . من که برای آمیگا با بیسیک برنامه نوشتم و دیسک 1.4 بزرگترین فضائی ذخیره سازیم بود و امروز برای گوشی موبایلم کد پایتون کامپایل میکنم و کول دیسکی که در کیف پولم میگذارم 16 گیگا بایت فضا داره و درحال تمرین کردن استفاده از کامپوننتهای آماده! ای که برای Touch Keyboard API نوشته شدن هستم ( چون همین حالا هم یا از کیبورد مجازی که با مادون قرمز روی میزم درست میشه استفاده میکنم یا صفحه حساس مانیتورم ) اصلا فکر نمیکنم که این حرف بدون فکر و احمقانه باشه . تازه فکر میکنم او که در متن فناوری زندگی میکنه ، باید بجای آینده نزدیک ، میگفت آینده خیلی نزدیک .

Fariba_NJ
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 00:38 صبح
حرفت چیزی نیست که تو توانائی اثباتش رو داشته باشی . منظورت هم چیز پیچیده ای نیست . من که برای آمیگا با بیسیک برنامه نوشتم و دیسک 1.4 بزرگترین فضائی ذخیره سازیم بود و امروز برای گوشی موبایلم کد پایتون کامپایل میکنم و کول دیسکی که در کیف پولم میگذارم 16 گیگا بایت فضا داره و درحال تمرین کردن استفاده از کامپوننتهای آماده! ای که برای Touch Keyboard API نوشته شدن هستم ( چون همین حالا هم یا از کیبورد مجازی که با مادون قرمز روی میزم درست میشه استفاده میکنم یا صفحه حساس مانیتورم ) اصلا فکر نمیکنم که این حرف بدون فکر و احمقانه باشه . تازه فکر میکنم او که در متن فناوری زندگی میکنه ، باید بجای آینده نزدیک ، میگفت آینده خیلی نزدیک .


جناب اینپرایز شما واقعاً همه ی اینایی که فرمودید را استفاده می کنید؟!! یا فقط مثال زدید؟:لبخندساده:
به هر جهت به نظر بنده بین *همه گیر شدن* و *وجود* یک تکنولوژی یا علم تفاوت زیادی وجود داره.
ممکنه تکنولوژی به وجود بیآد اما اینکه بتونه کاملاً جای ابزار قدیمی را بگیره جای بحث زیادی داره..
اینکه تو این تاپیک حرف از حذف کامل صفحه کلید شده موجب می شه یکم با احتیاط تر در موردش اظهار نظر کنیم.

شاگرد شما: فریبا

Inprise
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 00:53 صبح
اینهائی که گفتم به شکل احمقانه ای تو بازار جهان سومی ما هم وجود داره من از میرداماد خرید میکنم ، استفاده میکنم . دوستانم هم استفاده میکنند . بدیهی هست که یک تکنولوژی یک شبه جای چیزی رو نمیگیره ، اما الان کی کامپیوتر 16 بیتی داره ؟ خوبه بدونی یک زمانی چنین کامپیوتری لبه دانش روز بوده . از اون روز کمتر از 50 سال گذشته . سرعت رشد این فناوری نمائی میره بالا . نیازی هم به احتیاط! در مورد پیش بینی و بیان تصورات نیست . همین حالا داره این اتفاق میفته .

PC2st
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 09:26 صبح
چون همین حالا هم یا از کیبورد مجازی که با مادون قرمز روی میزم درست میشه استفاده میکنم یا صفحه حساس مانیتورم
حالا صفحه کلید لمسی باشه، کاغذی باشه، پلاستیکی باشه، نوری باشه، فرقی نمیکنه و بازهم صفحه کلیده :لبخندساده: همونطور که صفحه نمایش میتونه مجازی و نوری و غیره باشه.


به اعتقاد بیل گیتس از طریق درونداد صوتی امکان موثرتر جستجو و ورود داده ها به روشی ساده تر و دقیقتر از جستجوی نوشتاری کلمات کلیدی وجود دارد.
حالا اگه فرضا" یکی لال بود یا صداش گرفته بود یا یک کلمه رو خوب تلفظ نمیکرد؟ :متفکر: فکر کنم باید بشینه فقط نگاه کنه!
درسته چندین سال دیگه انسان ممکنه سیم به مغز خودش وصل کنه تا بتونه با کامپیوتر ارتباط برقرار کنه و دستوراتش رو مستقیما" از مغزش ارسال کنه. ولی بعضی ها هستند که هنوز آتاری دستی بازی میکنند! البته من نه ها (just kidding)

راستی، من شبها روی خودم پتو (لحاف) میندازم، چون چندین هزار سال پیش، پتو رو بدرستی اختراع کردند! چیزی نمیتونه جای پتو رو بگیره اما پتوهای امروزی بسیار بهتر از قبل هستند. پتو رو میشه مثل چرخ در نظر گرفت! چرخهای امروزی خیلی گرد تر از چرخهای گذشته هستند و یا اینکه به لاستیک (!) مجهز شده اند. بعضی چیزها با پیشرفت جامعه هم پیشرفت میکنند مثل پتو و چرخ و صفحه کلید و صفحه نمایش و مووس و غیره. (عحب مثال بی کلاسی بود!)

اگه بشه با قلم نوری متن نوشت و بصورت text ذخیره کرد و خیلی ها هم استقبال کردند. در اینصورت این تکنولوژی ممکنه در کنار سایر تکنولوژی ها مورد استفاده قرار بگیره. چون قلم نوری، مووس، صفحه کلید و صفحه لمسی میتونند در کنار هم باشند بطوری که یکی از اونها، دیگری رو از صفحه روزگار محو نکنه. قلم نوری به اندازه مووس سریع نیست، من مووس رو یک mm ببرم راست یا چپ، برام کافیه ولی قلم نوری دست رو خسته میکنه بجاش دقیقتر میشه رسم کرد! صفحه کلید میتونه از قلم نوری بهتر باشه در صورتی که بخوایم بازی فوتبال انجام بدیم (!) استفاده از صوت برای ارسال دستورات به سیستم عامل (یا غیره)، بعد از مدتی آدم رو خسته میکنه (ببخشید ولی دهن آدم کف میکنه و هر دقیقه باید یک لیوان آب کنار دستت باشه تا خدای نکرده از بس دستور دادی از تشنگی هلاک نشی!) پس برای کارهای طولانی، صفحه کلید راحت تره، برای کارهایی مثل برنامه نویسی، فکر کنم ارسال دستورات با صوت، باعث میشه زبان آدم مو در بیاره :لبخند: در کل هر کدامیک از این ابزارها و وسیله ها میتونند در کنار یکدیگر مورد استفاده قرار بگیرند چون هر کدومش یک مزیت خاص خودش رو داره.

Hossein Bazyan
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 10:58 صبح
سلام
متاسفانه محدوده دید ما فقط دور و بر خودمان است و بیشتر را کمتر میبینیم.

به هر جهت به نظر بنده بین *همه گیر شدن* و *وجود* یک تکنولوژی یا علم تفاوت زیادی وجود داره.

فاصله بین ساخت و همه گیر شدن چنداد زیاد نیست که محسوس باشه مخصوصا با رقابت شدیدی که بین شرکتها هست . محل کار من ساختمان تازه ای ساخته ( در هلند ) که از تمامی امکانات روز دنیا بهره میبره . همه چیز هم تحت نظر یک سرور اصلی و یک سرور جایگزین کنترل میشود. تقریبا همه کارکنان دو عدد کامپیوتر دارند یکی لب تاب ( برای کار در بیرون یا منزل - ما سیستمی داریم که میتوانیم هر جای دنیا بودیم با استفاده از اینترنت به شبکه وصل شیم و کارهایمان را انجام دهیم بدون حضور فیزیکی ) و یک کامپیوتر ثابت . کامپیوتر ثابت ما کیس ندارند فقط مونیتور و کی بورد و ماوس که به دستگاه کوچکی در اندازه 10 در 10 سانت وصل شده و از طریق بی سیم وصل شبکه میشوند.
سیستم GPS یا مسیریاب چندین سال است که در اروپا فعال است و الان روی موبیل ها نصب میشه . آدرس جایی را که میخوای بری ( در اروپا ) به سیستم معرفی و دنبالش راه میفتی تا بدون اشتباه به مقصد برسی . کلیه رستورانها و دوربینهای مخفی و سرعت مجاز جاده و اطلاعات مهم سر راه را هم نشان میدهد . در هلند دیشب در اخبار دیدم ماشینی ساخته شده که راننده لازم نداره و با کامپیوتر کنترل میشه .
حال جالب اینه که این سیستمها که اجازه استفاده شخصی به آنها داده شده و عمومی شده اند ، سازمانهای جاسوسی یا شرکتهای بزرگ یا مراکز نظامی چه سیستمهایی دارند که اینها را عمومی کرده اند.
یا شرکت میکرسافت یا آی بی ام از چه سیستمهایی برای کارشان استفاده میکنند الله و اعلم .

hamedgh
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 11:47 صبح
مگر surface مایکروسافت راندید ی!!!
مگر دستگاه شناخت حالات چهره را ندیدی!!!!
مگر نشنیدی که به جای موس دستگاه تشخیص پلک است
که با پلک زدن از کامپیوتر را اداره کنی و
مگر ندیدی ..............
پس چرا حرف بیل گیس را احمقانه می خوانی

miladr
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 12:03 عصر
من نمی دونم چرا تو جهان موج مایکروسافت زدگی همه گیر شده .
خیلی از ماها الان شغلمون رو مدیون دیوانگی بیل گیتس هستیم که دانشگاه رو ول کرد رفت سراغ کد نویسی واقعا فکر می کنم اون روز هم اگه بیل گیتس می گفت در آینده سیستم عامل ها 3D میشن همه همین حرف رو میزدن.ولی حالا که دیدیم شده.

Fariba_NJ
جمعه 10 اسفند 1386, 12:45 عصر
من نمی دونم چرا تو جهان موج مایکروسافت زدگی همه گیر شده .
خیلی از ماها الان شغلمون رو مدیون دیوانگی بیل گیتس هستیم که دانشگاه رو ول کرد رفت سراغ کد نویسی واقعا فکر می کنم اون روز هم اگه بیل گیتس می گفت در آینده سیستم عامل ها 3D میشن همه همین حرف رو میزدن.ولی حالا که دیدیم شده.


جناب میلاد.ر موضوع مایکروسافت زدگی نیست ، بنده هم همه ی محصولاتی که استفاده می کنم مایکروسافتیه ، اما دلیل نمی شه جناب بیل گیتس هر چی فرمودند صددرصد صحیح باشه.

باز هم استناد می کنم به همون جمله ی خودم ***بین *همه گیر شدن* و *وجود* یک تکنولوژی یا علم تفاوت زیادی وجود داره.***
پیشنهاد می کنم سعی کنید برداشت اشتباه از یک بحث نکنید.
از این موارد زیاد وجود داره و هیچ ربطی هم به مایکروسافت یا غیر مایکروسافت نداره.
برای مثال روزی که IPV6 مطرح شد اهل علم و فن و متخصصینش پیش بینی کردند تا سال 2006 این ورژن به طور کامل جای ورژن قبلی (یعنی IPV4)را خواهد گرفت و با توجه به قابلیت های نهفته ی این ورژن آی پی (اعم از مولتی هومینگ یا فضای آدرس بزرگتر یا یک آی پی اختصاصی و ثابت برای هر اینترفیس و موارد دیگه ای که لازم به ذکر نیستند) کاملاً طبیعی و معقول به نظر میومد (حتی دور از ذهن هم نبود) اما الآن بعد از گذشت چند سال هنوز هم خبری از جایگزینی آی پی ها (به جزء مواردی خاص و محدود و گاهی فقط در حد آزمایشگاهی) نیست.
در انتها باید بگم که تو دنیای امروزی هیچ چیز دور از ذهن نیست ، هر چیزی امکان داره..اما امکان نه صددرصد.
به هر حال این تاپیک در بخش اخبار مطرح شده و ترجیحاً از اصل خبر استفاده بشه و بحث به دعوای مایکروسافت یا غیر مایکروسافت و .. متمایل نشه و از مسیر اصیل یعنی *تازه ها* خارج نشه بهتره.

Hadizadeh
دوشنبه 13 اسفند 1386, 14:56 عصر
می دونید که عصر بعدی عصر دنیای مجازی (Virtual World) هست. چنین تفکری اصلا بعید نیست. تو دوره کارشناسی ارشدم درسی داشتم به نام کوانتوم الکترونیک. حالا فقط می خوام ببینید که قراره در آینده چه اتفاقی بیافته، تو گوگل فقط سرچ کنید Quantom Communication. ببینید هدف مخابرات کوانتومی چیه! شما دو تا ذره مثلا اسپین الکترون رو Entangle می کنید این دو مثل همزاد هم میشن. این ور دنیا اسپین یکی رو مثلا به سمت بالا حرکت می دید، بدون لحظه ای درنگ، همزادش اونور دنیا تغییر این یکی رو follow می کنه. حالا حساب کنید قراره در آینده سرعت انتقال اطلاعات چی بشه! تو دانشگاه زوریخ این کار رو 2 سال پیش تا فاصله 20 کیلومتری انجام دادن. جدیدن هم به صورت محرمانه یه مانیتوری رو پرزنت کردن که هوا رو یونیزه می کنه به صورت لوکال و روش تصویر نشون داده میشه. یعنی شما تصور کنید چند سال بعد دارید تو بزرگراه حرکت می کنید بعد تو آسمون تبلیغات می بینید. انگلیسی ها خیلی تو این زمینه دارن کار می کنن. تا اونجا که یادمه خود ملکه انگلیس کمیته TV رو fund می کنه که نشون دهنده اهمیت این موضوع هستش.

amir_saniyan
سه شنبه 14 اسفند 1386, 14:50 عصر
سلام
بیل گیتش در زمان داس گفته بود: «هیچ کامپیوتری به بیش از 640 کیلو بایت حافظه (کمتر از 1 مگابایت) احتیاج نداره».
همه حرف‌های بیل گیتس الزاما صحیح نیست :)

object
شنبه 18 اسفند 1386, 08:51 صبح
نمیدونم چی میشه
اما باور کنید کیبورد (اگر درست گفته باشم) یه قطعه فوق العاده احمقانه اس.
فکر میکنم جزء معدود قطعاتیه که سالهاست هیچ تغییر خاصی نداشته در واقع هیچ پیش رفتی نداشته شاید زمانش رسیده باشه ...........
خوب یا بد. عجیب یا معمولی. امیدوارم همه چیز به سمتی بره که بتونیم راحت تر زندگی کنیم (حالم از اینکه فقط مصرف کننده هستم بهم میخوره کاش منم میتونستم توی ایجاد همچین تغییری همکاری کنم)

habedijoo
یک شنبه 19 اسفند 1386, 09:28 صبح
چرچیل میگه : بهترین سیاستمدار کسی است که وقایع 20 سال آینده رو پیش بینی کنه و بعد هم دلایل قانع کننده ای بیار که چرا اون وقایع به وقوع نپیوست.

liaghat
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 11:50 صبح
اگر صحبتهای آقای بیل گیتس به احمقانه، بدون فکر و سایر صفاتی که عزیزان لطف کرده بودند شبیه بود، هیچوقت باعث شروع چنین بحثهایی نمی شد.
زمانه ثابت کرده است که به هیچ رویایی نمی توان صفت دست نیافتنی را نسبت داد.
پس بهتر است بدون تعصب و مقاومت در برابر تغییر آنچه به آن عادت کرده ایم، منتظر بمانیم و حرکات پیشگامان رایانه را نظاره گر باشیم و تلاش . . .

vcldeveloper
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 13:54 عصر
فکر کنم به اندازه کافی بحث و اظهار نظر در این مورد شد.
بحث اضافه تر هم ارزش فنی خاصی نخواهد داشت.
برای پرهیز از پست های بی محتوی یا ایجاد کل کل های بی مورد، تاپیک رو قفل میکنم.