PDA

View Full Version : کامپوننت برای تاریخ شمسی



hamash
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 02:30 صبح
با سلام

دوستان دات نتی
اون حرفه ای ها
اونایی که تو برنامه نویسی نیاز به تاریخ شمسی دارند
اونایی که دنبال یک کامپوننت برای انتخاب تاریخ شمسی هستند
این هم انتخابگر تاریخ شمسی با امکانات زیاد و فوق العاده که کار خودمه خودتون باید ببینید.

نظر یادتون نره

با تشکر از اونایی که اشکالات رو بهم بگن

ultimator
شنبه 11 اسفند 1386, 22:43 عصر
سلام دوست عزیز
کارت عالیه ولی ...
اون اسم و شماره تلفن زیر تقویم جزئی از اونه ؟ یعنی اجباریه ؟ نمیشه نباشه ؟!!!

mehdi_kamari
یک شنبه 12 اسفند 1386, 09:32 صبح
میشه اون اسم و تلفن و برداشت ؟
اینطوری که نمیشه ازشون استفاده کرد دوست من !

azygole
دوشنبه 13 اسفند 1386, 00:27 صبح
سلام . ببخشیدا ببخشیدا ببخشیدا ببخشیدا خیلی شرمنده اما اگه نپرسم بدتر می شه . یه دفعه هم پرسیدم اما کسی جواب نداد . من متاسفانه بلد نیستم از reference استفاده کنم . وقتی این فایل dll رو توی پروژه ام add reference کردم بعدش چطوری باید ازش استفاده کنم ؟؟؟

azygole
دوشنبه 13 اسفند 1386, 21:45 عصر
سلام . آخه چرا من سئوال می کنم جواب نمیگیرم؟

aminva
دوشنبه 13 اسفند 1386, 23:46 عصر
من الان جواب شما رو خواهم داد
در ویژوال استادیو دات نت
از منوی Tools
گزینه Choose Toolbox Items
و سپس اگر فایل شما ocx هست به برگه COM
و اگه نه در همون برگه اول
Browse...
فایل رو که بدید . کنترل اون به کنترلهای جعبه ابزرا شما اضافه می شه
حالا اونو درگ کن رو فرم
و براش کد بنویس
دیدی جواب گرفتی؟
هیچوقت نا امید نباش:لبخند:

azygole
سه شنبه 14 اسفند 1386, 11:42 صبح
سلام آقای aminva خیلی ممنون که پاسخ سئوالمو دادین اما من این کارو هم توی خونه انجام دادم هم سر کار یعنی روی 2 تا دستگاه مختلف اما به toolbaram چیزی اضافه نمیشه . نمی دونم چرا ؟ میشه بازم راهنماییم کنید . خیللللللللللللللللللللللی ممنون از راهنماییتون

hamash
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 01:01 صبح
سلام azygole

برای استفاده از این dll یک راه ساده وجود دارد

تو فقط کافیه انو بگیری و بکشی تو toolbox تو هر تبی که خواستی سپس رهاش کنه
به همین سادگی

hamash
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 01:02 صبح
سلام به همه دوستان

دوستانی که تقاضا داشتن اسم و شماره برداشته بشه بروی چشم

منتظر باشین من این روزا سرم شلوغ

azygole
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 21:13 عصر
سلام آقای hamash . به خدا من برنامه نویس نیمه حرفه ای هستم . من delphi کار حرفه ای هستم اما .net رو شاید 6 ماه هست که شروع کردم . من واقعاً شرمنده ام هر کاری می کنم این کامپوننت رو نمی تونم بیارم توی net.م . به دستور شما درگ هم کردم اما هیچ اتفاقی نمی افته . من شرمنده میشه بپرسم راه دیگه ای هم برای اضافه کردنش وجود داره یا نه ؟ این کامپوننت خیلی به درد کاره من می خوره اما حالا که نمی تونم استفاده کنم دارم کلافه می شم . باز هم از شما به خاطر کامپوننت و به خاطر راهنماییتون تشکر می کنم .

babak2000
جمعه 17 اسفند 1386, 10:29 صبح
عمو جون مسخره کردی !!!
آخه کدوم ابله ور میداره و از کامپوننتی استفاده میکنه که اون پایینش میل و موبایل یکی دیگه رو تبلیغ کرده ان !!!!
ببین رفیق اگه میخوای واسه خودت تبلیغ کنی اینجا جاش نیست

سلام دوست عزیز bad_boy_2007
بهتر نیست بجای بی احترامی :ناراحت::ناراحت: ، پستهای ارسال شده را بدقت بخوانی
آقای hamash جواب شما را دادند :




سلام به همه دوستان
دوستانی که تقاضا داشتن اسم و شماره برداشته بشه بروی چشم
منتظر باشین من این روزا سرم شلوغ



موفق باشی

azygole
جمعه 17 اسفند 1386, 13:25 عصر
بازم من موندم بی جواب :( من نمی تونم فایل dll رو add کنم یکی به من کمک کنه :(

H2K
جمعه 17 اسفند 1386, 16:05 عصر
سلام آقای hamash . به خدا من برنامه نویس نیمه حرفه ای هستم . من delphi کار حرفه ای هستم اما .net رو شاید 6 ماه هست که شروع کردم . من واقعاً شرمنده ام هر کاری می کنم این کامپوننت رو نمی تونم بیارم توی net.م . به دستور شما درگ هم کردم اما هیچ اتفاقی نمی افته . من شرمنده میشه بپرسم راه دیگه ای هم برای اضافه کردنش وجود داره یا نه ؟ این کامپوننت خیلی به درد کاره من می خوره اما حالا که نمی تونم استفاده کنم دارم کلافه می شم . باز هم از شما به خاطر کامپوننت و به خاطر راهنماییتون تشکر می کنم .



سلام دوست عزیز با ماوس dll رو بکش و در toolbox راهش کن ، harjash باشه فرقى نداره بد میفته اون تو کافیه دوبار روش کلیک کنى بد میفته رو فرم به همین sadehi, بد میرى رو References راست, کلیک میکنى بد add رو میزنى میرى تو Browser آنجا dll رو select میکنى بد ok میزنى و وقتى که این کارها رو کردى F5 رو بزن تموم.


اگه خیلى اذیت شدى من add کردم به یه project میتونى از اینجا Download کنى که ببینى موضوع از چه قراره :لبخندساده:

azygole
شنبه 18 اسفند 1386, 00:37 صبح
سلام بالاخره فهمیدم مشکلم کجا بود بابا من داشتم توی web کار می کردم این کامپوننت مال application هستش . من واقعاً شرمنده ام که این همه سئوال پرسیدم و واقعاً ممنونم از پیگیری شما دوستان مخصوصاً آقای king of loop که با مثال واضحشون منو کاملاً روشن کردن . باز هم ممنونم . اما چقدر خوب میشد اگه من میتونستم توی صفحات وبم از این کامپوننت استفاده می کردم واقعاً حیف باشه .

hamash
دوشنبه 20 اسفند 1386, 14:30 عصر
با سلام
Bad_boy_2007 عزیز باید به عزض شما برسونم این کامپوننت در ابتدا یک پروژه دانشجویی بود که گذاشتن این لینگ لازم بود با درخواستهای محترمانه دوستان که من ازشون تشکر می کنم متوجه شدم.
گفتن این نکته ام لازم می دونم که این سایت یک سایت علمی که ویژه برنامه نویس ها ی می باشد.
با تشکر

bad_boy_2007
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 09:39 صبح
آقا من خیلی شرمندم :خجالت:
عذر خواهی منو بپذیر :قلب:

hamash
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 01:45 صبح
با سلام آقای Bad_boy_2007
سال نوی شما هم مبارک
اگر هنوز مایل به خرید هستید
من برای فروش این کامپوننت با شرایطی که شما می خواهین حاضرم
مبلغ پیش نهادی شما

zoofa
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 20:54 عصر
با سلام خدمت دوستان و مخصوصاً آقای hamash
این کمپوننت بسیار عالی است فقط وقتی که تاریخی را انتخاب می کنیم پیغام زیر ظاهر می شود
تصویر پیغام را در ضمیمه گذاشتم
(فقط این پیغام در آن کمپوننتی ظاهر می شود که بدون نام و شماره شما در زیر آن است)

hamash
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 12:33 عصر
aa_shiyari_1386
با سلام
من برسی می کنم

hamash
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 01:36 صبح
آقا مشكل حل شد
اول مشكل خطا صادر شده كه تصويرش يكي از دوستان گذاشته بود واسه من كه رخ نداد

zoofa
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 17:48 عصر
آقا مشكل حل شد
اول مشكل خطا صادر شده كه تصويرش يكي از دوستان گذاشته بود واسه من كه رخ نداد


سلام دوست عزيز
مشكل در صحيح نبودن روز جاري نبود. وقتي روي فلش سمت راست آن كليك مي كنيم يك فرم باز مي شود كه شماره روزهاي ماه در آن است. وقتي روي يك تاريخ كليك مي كنيم فرم حاوي شماره روزها و تاريخ بسته مي شود (فرم كمپوننت) و همان پيغام قبلي مي آيد. در ضمن اگر خاصيت ShowUpDown را برابر True قرار دهيم هيچ مشكي ندارد.
با تشكر

hamash
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 12:39 عصر
آقا من بررسي كردم مشكل كه مي گي مثل اينكه فقط واسه شما بوجود مي آيد:متفکر:

majidnavaeeyan
یک شنبه 07 مهر 1392, 14:36 عصر
با سلام به همه
من از کامپوننت شما استفاده کردم و تمام کارهایی که باید برای برای add کردن انجام می دادم ، انجام دادم ولی وقتی خواستم از پروژه خروجی بگیرم خطاهای زیر رو داد. من سعی کردم که نیم اسپیس مربوطه رو وارد کنم ولی VS 2010این نیم اسپیس رو که اسمش System. designهست ، نداره .لطفا کمکم کنید.
با تشکر