ورود

View Full Version : MaskEdit ویژه وارد کردن مقادیر ریالی

Mahdi_S_T
شنبه 27 تیر 1383, 18:16 عصر
من احتیاج به maskEdit ویژه وارد کردن مقادیر ریالی دارم یعنی موقع وارد کردن مبلغ خودش اتوماتیک سه رقم سه رقم جدا کند البته قبلا یکی از دوستان کامپوننت Falad را معرفی کردند و من دانلود کردم اما هنگام کار بعد چند ثانیه یک اخطار میدهد اگر نسخه اصلی آن هم باشد . کافی است. با تشکر :?:

ali643
شنبه 27 تیر 1383, 19:17 عصر
یه MaskEdit آقای ربیعی برا همچین کاری نوشتند تو همین فوروم سرچ کن

Mahdi_S_T
شنبه 27 تیر 1383, 20:21 عصر
دوست عزیز
من فکر کنم همین کامپوننت Falad که در بالا ذکر خیر آن شد مربوط به آقای ربیعی باشد که در کار با آن خطا میدهد و در مورد خطای آن هم قبلا تذکر دادم اما کسی مرا راهنمایی ننمود پس در صورت امکان نسخه ای که صحیح کار کند را به من معرفی نمایید یا یک کامپوننت دیگر .

Mohammad S
یک شنبه 28 تیر 1383, 03:11 صبح
نه ، کامپوننت آقای ربیعی جداست به سایت ایشان مراجعه فرمایید (البته هر چی گشتم آدرسشو پیدا نکردم. گویا آقای ربیعی آدرس سایتشان را به دلیلی که نمی دانم چیست، پاک کرده اند)
ولی آن را در اینجا آپلود می کنم.

Mahdi_S_T
یک شنبه 28 تیر 1383, 08:57 صبح
محمدجان . ممنون :flower:

nasr
یک شنبه 28 تیر 1383, 10:03 صبح
این چیزی که من دیدم فقط اعداد را 3 تا 3 تا جدا می کرد
می شه بفرمایید بقیه کارهاش چیه
ممنون

Mohammad S
یک شنبه 28 تیر 1383, 10:17 صبح
این چیزی که من دیدم فقط اعداد را 3 تا 3 تا جدا می کرد
می شه بفرمایید بقیه کارهاش چیه
منظورتون از بقیه کارها، چیه؟!
ما هم همین را می خواستیم، جداسازی اتوماتیک ارقام.
تابعی وجود دارد به شکل

EMoneyEdit1.Text2Money(True);
که بسیار مفید است مثلا زمانی که اطلاعات از بانک وارد این MaskEdit می کنید، با تابع فوق می توانید آنها را سه رقم سه رقم جدا کرده و نشان دهید و در واقع لازم نیست مقادیر رشته ای را ذخیره کنید و به راحتی می توان آنها را به صورت عددی ذخیره کرده و هنگام نمایش آنها را از هم جدا کنید.
موفق باشید 8)

Mahdi_S_T
یک شنبه 28 تیر 1383, 10:30 صبح
نمی شود زحمات آقای ربیعی را ندیده گرفت اما در کامپوننت Falad که اگه نسخه اصلی آن باشد این امکان وجود دارد که علامت جدا کننده را خودمان تعیین کنیم و همچنین نکته جالب آن اینکه می توان رنگ جدا کننده را تغییر داد مثلا اعداد با یک رنگ و جدا کننده با یک رنگ دیگر باشد و همچنین اگر جدا کننده را کارکتر - و - انتخاب کنیم در جدا کننده ( به صورت راست به چپ ) هم همین کارکتر را می زند اما در موارد دیگر مانند MaskEdit آقای ربیعی آن تبدیل میشود به ویرگول.
یک کمبود در Falad احساس می شود که امکان تعیین طول وجود ندارد(MaxLen)

Mahdi_S_T
یک شنبه 28 تیر 1383, 11:59 صبح
من هر چی در اینترنت جستجو کردم از سایت نویسنده این برنامه چیزی پیدا نکردم و فقط اسم برنامه نویس آن را فهمیدم : آقای احسان طبری.
اگر کسی آدرس سایت ایشان را دارد لطفا اینجا لینک کند

A.VAHID
یک شنبه 28 تیر 1383, 18:38 عصر
دوستان من مشکلم را با تعیین displayformat بر طرف کردم بطوری که کلیه فیلدهای جدولم را ADD کردم سپس روی فیلد ریالی رفته و فرمت ##.###,### ریال را برایش تعریف کردم همیشه فیلد را چه در DBGrid و چه در فیلدها اینگونه نمایش داد
و در گزارش هم این فرمت را در Mask آن یعنی QRDBText قرار دادم در چاپ گزارشم هم درست است البته من در Delphi 6 کار میکنم

Mahdi_S_T
سه شنبه 30 تیر 1383, 08:34 صبح
دوست عزیز در این روش فقط نمایش اطلاعات را داریم و جهت ورود اطلاعات چنین کاری نمی توان انجام داد

Mahdi_S_T
پنج شنبه 01 مرداد 1383, 16:54 عصر
اگه دوستان MaskEdit مشابه Falad دارند به من هم بدهن ممنون میشم . در یه تاپیک دیدم که نوشته بود از کامپوننت AliFarsipack استفاده شود . آیا دوستان این کامپوننت کار کرده اند :?:

moradi_am
شنبه 03 مرداد 1383, 07:47 صبح
بفرمایید

Mahdi_S_T
شنبه 03 مرداد 1383, 16:29 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز :flower:

Mohammad S
شنبه 03 مرداد 1383, 18:57 عصر
چی بود این AliFarsiPack؟ :!:
فقط دو تا فرم بود که البته Error می داد. من هم خیلی روش معطل نشدم. :wink:

Mahdi_S_T
پنج شنبه 08 مرداد 1383, 11:45 صبح
البته اون چیزی که من فکر می کردم نبود

اون دو یونیت شامل توابع مختلف است یکی از یونیت ها برای messagebox های فارسی بود و ...

آقا Mohammad S آیا شما یه MaskEdit با وصفی که در بالا کفتم نداری ؟

البته چون از صاحب این کامپوننت Falad خبری نیست اگه تجربه ای در جراحی کامپوننت داری(کرک) یه حالی به اون بدهی

بد نیست :سکوت:

Mohammad S
یک شنبه 11 مرداد 1383, 02:08 صبح
آقا مهدی دیگه شما چی می خوای؟
هر چی که لازم داری تو کامپوننت آقای ربیعی هست دیگه؟ چه کامپوننت سفارشی می خوای؟ 8)
موفق باشی