ورود

View Full Version : مشکل در نصب phpMyAdmin

mprophp
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 13:28 عصر
توی نصب phpMyAdmin مشکل دارم .میشه لطفا کمکم کنید.

reza_rad
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 13:46 عصر
چه مشکلی؟!!!!

mprophp
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 13:59 عصر
زمانی که folderesho در مسیر root قرار می دم .بعدش باید چکار کنم و چه تنظیماتی انجام بدم تا بتونم local ازش استفاده کنم.

reza_rad
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 14:05 عصر
زمانی که folderesho در مسیر root قرار می دم .بعدش باید چکار کنم و چه تنظیماتی انجام بدم تا بتونم local ازش استفاده کنم.
شما Mysql رو جدا نصب کردید ؟ یا اینکه از پکیج هایی مثل wamp - xampp - ... یا امثال اون استفاده کردید؟

mehdi_kamari
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 16:14 عصر
سلام دوست من .
شما باید بری به داخل فولدر PHPMyAdmin و بعد فایل config.inc.php و باز کنی . چند خط و باید تغیر بدی :

$cfg['PmaAbsoluteUri'] = '';
$cfg['Servers'][$i]['host'] = 'localhost'; // MySQL hostname or IP address
$cfg['Servers'][$i]['port'] = ''; // MySQL port - leave blank for default port
$cfg['Servers'][$i]['socket'] = ''; // Path to the socket - leave blank for default socket
$cfg['Servers'][$i]['connect_type'] = 'tcp'; // How to connect to MySQL server ('tcp' or 'socket')
$cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysql'; // The php MySQL extension to use ('mysql' or 'mysqli')
$cfg['Servers'][$i]['compress'] = FALSE; // Use compressed protocol for the MySQL connection
// (requires PHP >= 4.3.0)
$cfg['Servers'][$i]['controluser'] = ''; // MySQL control user settings
// (this user must have read-only
$cfg['Servers'][$i]['controlpass'] = '';
]

$cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root'; // MySQL user

$cfg['Servers'][$i]['password'] = '';

reza_rad
شنبه 11 اسفند 1386, 07:23 صبح
سلام دوست من .
شما باید بری به داخل فولدر PHPMyAdmin و بعد فایل config.inc.php و باز کنی . چند خط و باید تغیر بدی :
تغییراتی که شما گفتید در صورتیه که PhpMyAdmin دیتابیسش از قبل در Mysql ایجاد شده باشه. اگه با پکیج هایی مثل wamp و ... نصبش کنید خودش دیتابیس رو ایجاد می کنه. ولی در حالت عادی شما ابتدا باید دیتابیس رو در MySql و از طریق Mysql console ایجاد کنید.