ورود

View Full Version : res file

mrpn123
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 21:57 عصر
با سلام
من یک فایل را درون فایل exe پروژه قرار دادم و وقتی میخوام بازش کنم ابتدا باید کپی شه روی هارد بعد بازش کنم آیا راهی هست که بدون کپی روی هارد من اون فایل رو باز کنم آخه فایله امنیت زیادی واسم داره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

ali_mohamadi8928
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 22:23 عصر
نوع فایلت چیه ؟ ( پسوندش ) ؟

mrpn123
جمعه 10 اسفند 1386, 22:28 عصر
نوع فایلت چیه ؟ ( پسوندش ) ؟
نوع فایل من اکسس است mdb (دیتابیس اکسس)

ali_mohamadi8928
جمعه 10 اسفند 1386, 23:49 عصر
اگه exe بود میشد یه کاریش کرد ولی این فایلی که میگید رو حتما باید اول کپی کنید روی هارد ...

در ضمن اگه کسی بخواد اون رو بدست بیاره راحت میتونه با برنامه های ریسورس ادیتور اون رو از ریسورست بکشه بیرون ... پس هیچ فرقی نمیکنه ...

mrpn123
شنبه 11 اسفند 1386, 07:51 صبح
اگه exe بود میشد یه کاریش کرد ولی این فایلی که میگید رو حتما باید اول کپی کنید روی هارد ...

در ضمن اگه کسی بخواد اون رو بدست بیاره راحت میتونه با برنامه های ریسورس ادیتور اون رو از ریسورست بکشه بیرون ... پس هیچ فرقی نمیکنه ...

متشکرم دوست عزیز ،ولی باید به اطلاع شما برسانم که من فایل exe خودم را به روشهای مختلف compress میکنم که قابل ریستور کردن نمیشه(البته شاید در آینده کسی بتونه این کارو بکنه) در هر حال کسانی که من با هاشون کار میکنم اونقدر سواد این کارا رو ندارن من فقط میخوام فایل mdb داخل exe رو باز کنم بدون کپی روی هارد یعنی وقتی تو اکسس باز میشه هکر بخواد کپیش کنه باید اونو از درون فایل exe بر داره که غیر ممکنه و من تو فایل exe ازش محافظت میکنم