View Full Version : قفل کردن تاپیک های قدیمی
saeedIRHA
جمعه 10 اسفند 1386, 06:18 صبح
میخواستم از مسئولین خواهش کنم اگر ممکنه تاپیک های قدیمی رو
قفل کنن ,چون بعضی وقتها در تاپیک های پست زده میشه که بیشتر از
3-2 سال ازشون میگزره!
با تشکر
someCoder
جمعه 10 اسفند 1386, 10:24 صبح
3-2 سال ازشون میگزره!
با تشکر
این که بعضی وقتها، بعضیها اشتباه میکنن، دلیل نمیشه همه رو محدود کرد. ضمنا الزاما پست زدن تو تاپیک 2-3 پیش کار اشتباهی نیست. مثلا ممکنه لازم باشه به اون تاپیکها چیزی اضافه بشه که بعدها بشه به عنوان رفرنس ازشون استفاده کرد.
Modifier
جمعه 10 اسفند 1386, 16:06 عصر
جناب someCoder درست میگن --- هیچ تاپیکی نباید قفل بشه - چون ممکنه یه روز نیاز بشه یه چیزی توش نوشت .
تازه بعضی هاشون خیلی مفید هستند
بخصوص برا ما ایرانی ها که زیاد هم "به روز نیستیم".
یا علی
Inprise
جمعه 10 اسفند 1386, 16:11 عصر
بالا آوردن تاپیکهای قدیمی کار خوبی نیست مگر اینکه واقعا ضرورتی داشته باشه . مدیر بخش در مورد این موارد تصمیم میگیره . اگر لازم بود قفلش میکنه اگر نبود باقی میمونه . ولی این در اغلب فرومها مرسوم هست که اگر دو سه سالی از یک ارسال گذشته دیگه مطلبی در اون تاپیک پست نشه .
مهدی قربانی
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 11:14 صبح
سلام
علاوه بر نظرات فوق به نظر حقیر تاپیکهایی که معمولاً دارای محتویات ارزشمند ، تعدد نظرات کابران و پر بیننده هستند هم مهم و قابل توجه هست بعضاً دیده میشه که ایجاد کنندگان این تاپیکها اقدام به حذفش می کنند و نهایتاً زحمات افرادی که در اون تاپیکها شرکت داشته یا نمونه گذاشتند و ... با این اقدام به باد میره بنابراین اگر امکان داشته باشه این تاپیکها قفل بشن بنحوی از این معضل جلوگیری خواهد شد.
SabaSabouhi
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 11:52 صبح
با سلام
به نظر من هم تاپیکى که بیش از 7-8 ماه ازش گذشته باید قفل بشه. و اگه مطلب جدیدى وجود داشت تاپیک جدید زده بشه.
بعد از گذشت زمان زیاد شرکت کنندگان در اون بحث ممکنه دیگه عضو سایت نباشن و یا این که اصلاً فراموش کرده باشن که جریان چى بوده و . . .
ما درمورد علم و فنى صحبت مىکنیم که زمان براش خیلى سریع هست.
صبا صبوحى
sinpin
یک شنبه 19 اسفند 1386, 08:14 صبح
3-2 سال ازشون میگزره!
ما درمورد علم و فنى صحبت مىکنیم که زمان براش خیلى سریع هست.
من هم موافقم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.