ورود

View Full Version : Remote Desktop Connection

sm
جمعه 10 اسفند 1386, 13:25 عصر
باسلام
من توی محل کارم یه شبکه داریم که بوسیله یه مودم روتر به مرکز ISP بصورت VPN متصل هستیم.
من از محل کارم براحتی میتونم به سرور ISP که IP Valid هست بصورت remote وصل بشم.
از منزل هم میتونم این کار رو انجام بدم.
آیا امکانش هست که از منزل بتونم از طریق اینترنت به سیستم خودم توی محل کار وصل بشم ؟

موفق باشید

reza_rad
شنبه 11 اسفند 1386, 08:04 صبح
آیا امکانش هست که از منزل بتونم از طریق اینترنت به سیستم خودم توی محل کار وصل بشم ؟

شما از طریق اینترنت و remote desktop می تونید به IP Valid متصل بشید. فکر نمی کنم سیستمی که متعلق به شما هست در شرکت IP Valid داشته باشه.

cybercoder
شنبه 11 اسفند 1386, 08:14 صبح
اما می شه روی روتر ترافیک روی پورت مربوط به Remote desktop رو ( البته برنامه هایی مثل radmin و... ) به IP Invalid داخل Lan Forward کرد. اما معمولا همون طور که آقای راد گفتن نیاز به Valid IP هستش.

whitehat
شنبه 11 اسفند 1386, 10:46 صبح
اگه شما به VPN بتوانید متصل شوید به هر کدام از کامپیوتر های داخل شبکه در صورت داشتن مجوز می توانید متصل شوید. این کار عمدتا با استفاده از تنظیم Gateway و ساختن یک اتصال VPN در خانه قابل انجام است

sm
یک شنبه 12 اسفند 1386, 07:58 صبح
درسته توی محل کار که Valid IP ندارم
اما چونکه اون سیستم توی ISP رو هم توی خونه و هم توی محل کار می بینم نباید بتونم از خونه به سیستم وصل بشم ؟
چطور میتونم این مجوز رو بدم ؟

ممنون
موفق باشید

whitehat
یک شنبه 12 اسفند 1386, 09:40 صبح
شما می توانید از خانه به VPN Server خود متصل شوید ؟ در اینصورت IP بصورت استاتیک می گیرید یا دینامیک؟

sm
یک شنبه 12 اسفند 1386, 12:19 عصر
بله می تونم وصل بشم
وقتی به اینترنت وصل میشم بعد میتونم از راه دور Connect بشم... IP به من اختصاص میده ؟! کجا ؟

از توجهتون ممنونم
موفق باشید

whitehat
یک شنبه 12 اسفند 1386, 12:38 عصر
روی همان Connectionی که برای VPN درست کردید در قسمت Status
hاگه این اتفاق درست بیفته شما در صورت داشتن مجوز به هر یک از کامپیوتر های شبکه VPN می توانید دسترسی داشته باشید؛ مانند اینکه در شبکه خود هستید