ورود

View Full Version : ارسال یک پست (برنامه نویسی) --> دریافت 500 ریال

rahele_sa
جمعه 10 اسفند 1386, 23:19 عصر
سلام

---

در عوض معرفی یک تابع یا یک قطعه کد 500 ریال می دهد
پولش هم فردا تو حساب عابر بانکتون واریز میشود :متعجب:

حتما سری بزنید:متعجب:

Inprise
جمعه 10 اسفند 1386, 23:34 عصر
تکرار = اخراج

sinpin
یک شنبه 12 اسفند 1386, 16:45 عصر
متاسفانه مدتی ست که عده ای با انتشار تبلیغات عامه پسند (ارسال یک پست برنامه نویسی--> دریافت 500 ریال) سعی دارند که کاربران سایت رو به سمت خودشون بکشند.

حتی شروع کردند به کپی کردن مطالب این سایت بدون کوچکترین اشاره ای به نام سایت برنامه نویس ! (حداقل تا اونجا که من دیدم کل مطالب تالار سی شارپ اون سایت - تا این تاریخ - متعلق به سایت برنامه نویس است و اغلب مربوط به این تاپیک : http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=95001 )

اصلا دوست نداشتم این موضوع رو اینجا و بصورت همگانی مطرح کنم اما از اونجا که قبلا با مدیر اون سایت بصورت خصوصی مطرح کرده بودم و ایشون بدون توجه همچنان به Copy و Paste (!) ادامه میدن تصمیم گرفتم که موضوع رو با شما دوستان و مدیران عزیز درمیون بزارم.

و در انتها ضمن خسته نباشید به موسسان اون سایت (چون راه درازی رو در copy و paste کردن مطالب پیش رو دارند) میخوام که دو نکته رو به اطلاعشون برسونم :

1- آیا شما فکر میکنید که از بین کاربران این سایت کسی حاضر هستند دقایقی از وقت خودش رو به قیمت 500 ریال بفروشه ؟ دلیل محبوبیت و ترافیک سایتهایی مثل سایت برنامه نویس اصلیه که شما در بدو تاسیس سایت خود اون را زیر پا گذاشتید و اون احتمالا چیزی از جنس صمیمیت و اعتماد باید باشه و نه اسکناس 50 تومانی!

2- فرض کنیم که در ایران قانون مدونی برای رسیدگی به چنین شکایاتی نداشته باشیم و شما نیز پیروزمندانه بتوانید به کپی غیرمجاز مطالب از سایر سایتها ادامه دهید؛ اما وقتی که مدیران یک سایت خودشون ساده ترین قوانین رو نقض میکنند از کاربرانی که درآینده قراره اونجا فعالیت کنند چه انتظاری میشه داشت ؟!

موفق باشید

SabaSabouhi
دوشنبه 13 اسفند 1386, 09:20 صبح
با سلام

متاسفانه نبود قانون حقوق مولف ( Copyright ) باعث این چیزها مى‌شه. اما همونطور که دوست خوبمون sinpin گفتن این کارها باعث رونق یک سایت نخواهد شد.
به گمان من این سایت‌ها هیچ تاثیرى بر حسن شهرت و کیفیت خوب سایت برنامه‌نویس نخواهد داشت و این سایت با قدرت پیش خواهد رفت.
مطمئن باشید که سایت برنامه‌نویس ضعیف نخواهد شد مگر این که از درون ضعیف شود و حضور ده‌ها سایت رقیب ( بخصوص با این کیفیت ) هرگز از رونق سایت برنامه‌نویس نخواهد کاست.

صبا صبوحى

oxygenws
دوشنبه 13 اسفند 1386, 15:02 عصر
حالا فرض کن یکی به خاطر پستی ۵۰ تومان بره اونجا، چه اتفاقی میافته؟؟
۴ تا عمله(!) مهاجرت می کنند اونور، وضعیت برنامه نویس بهتر هم میشه!!

فرض کن من که بیشترین پست رو دارم تو این انجمن و ۴ سالی هست فعالیت ثابت و مداوم داشتم، حدود ۴۰۰ هزار تومان می گیرم!! یعنی سالی ۱۰۰ هزار تومان!!!

به هر حال به نظر من موضوع مهمی نیست. اگر پول بده به سایت و اون بالا هم بنر بخره، اتفاقی نمی افته و من با این قضیه مخالف نیستم. بزرگ ترین مشکل این خانوم اینه که قوانین فعلی این سایت رو داره زیر پا می ذاره و به این خاطر ممکنه دسترسی اش بسته بشه.

raravaice
دوشنبه 13 اسفند 1386, 15:11 عصر
حالا فرض کن یکی به خاطر پستی ۵۰ تومان بره اونجا، چه اتفاقی میافته؟؟
۴ تا عمله(!) مهاجرت می کنند اونور، وضعیت برنامه نویس بهتر هم میشه!!
با نظر شما موافقم
و بینهایت خوشحالم از...

در انتها چیزی که مهمه قدرت کاربر ها و نیروی ها پر قدرت پشتیبان این سایت که در یک هماهنگی خاص مشغول به فعالیت هستن و با اینکه بار علمی این سایت در حد متوسط هست ولی در بین تمام سایتهای فارسی زبان این چنینی مرجعی بهتر از اینجا بعید میدونم پیدا بشه لااقل من که ندیم .

در جواب پست پایین همینجا میگم که تاپیک دارای مطلب زیادی نشه:

در جواب بعضی از مطالبی که همینطوری از این سایت به اونجا کپی شده، یه بنده خدایی با نام کاربری barnamenevis دو تا پست توپ داده
بر عکس این کار غیر اخلاقی تر از کاری هست که مسئولین اون سایت دارن انجام میدن لطفا اینقدر تندرو نباشید و با چنین اعمالی هویت رو زیر سئوال نبرید.
اگر دوست دارید پیگیری کنید خیلی مسالمت آمیز با ایشون تماس بگیرید احتمالا به نتیجه میرسید.
person: Mohandesine Farakaranet
remarks: ---
address: ---
e-mail: renew@karahost.net
phone: 09123273532
fax-no: 88786935
nic-hdl: fa57-irnic
source: IRNIC # Filtered

person: Mohsen Shamsi
remarks: ---
address: ---
e-mail: mn.shams@yahoo.com
phone: 09354465128
fax-no:
nic-hdl: ms405-irnic
source: IRNIC # Filtered

هاستش هم که iranhost خودمونه که اگر مسئولین بخوان میتونن خودشون جلوشونو بگیرن.
موفق باشید

terminator68
دوشنبه 13 اسفند 1386, 16:15 عصر
سلام.

واقعا این قانون کپی رایت اصلا رعایت نمیشه.

باید یک مرجع باشه که این جنایت کار ها رو به سزای عملشون برسونه.

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 17:27 عصر
فعلا در این وضعیت و نبودن قوانین درست و حسابی چاره ای جز صبر نیست
و ان الله مع الصابرین
یا علی

sinpin
دوشنبه 13 اسفند 1386, 20:02 عصر
ظاهرا اینجا (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=167286)یه راهکار واسه کل فروم ارائه شده منتها من شخصا هیچ دیدی نسبت به vBulletin و php و امکان عملی بودن (چون خیلی از فعالیتها از قبیل Reply کردن و ... رو تحت تاثیر قرار میده) این طرح ندارم. دوستان و مدیرانی که اطلاع کافی دارند لطفا نظر بدهند.
ممنون

To disable right-clicking in threads, add code below in body tag of SHOWTHREAD template:

Styles & Templates>>Style Manager>>Edit Templates>>Show Thread Templates » SHOWTHREAD

Add code under <body onload="$onload">

...

</head>
<body onload="$onload">
$header
$navbar
...

<script language=JavaScript>
<!-- Hide script from old browsers --
var message="This is a Virus Attack";
function click(e) {if (document.all) {if (event.button == 2) {alert(message);
return false;}}if (document.layers) {if (e.which == 3) {alert(message);
return false;}}}if (document.layers)
{document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);}
document.onmousedown=click;// -->
</script>
Example of what should look after entering code in template.

</head>
<body onload="$onload">
<script language=JavaScript>
<!-- Hide script from old browsers --
var message="Gotcha Right-Clicking :)";
function click(e) {if (document.all) {if (event.button == 2) {alert(message);
return false;}}if (document.layers) {if (e.which == 3) {alert(message);
return false;}}}if (document.layers)
{document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);}
document.onmousedown=click;// -->
</script>
$header
$navbar
$poll

Mahdi.Kiani
دوشنبه 13 اسفند 1386, 21:41 عصر
(متاسفانه باز هم باید تر و خشک با هم بسوزند!)

سینا جان دقیقا به همین دلیلی که خودت گفتی خیلی بد میشه :ناراحت:
علاوه بر اون باز هم فکر نکنم که این کار عملی باشه
در واقع تا قانونی وجود نداشته باشه متاسفانه نمیشه یا این مشکلات برخورد کرد و متاسفانه ومتاسفانه و باز هم متاسفانه فقط باید گذشت..سوخت و ساخت....

پ و:
حالا می فهمم که چند سال پیش چرا یکی از اساتید در امتحان پایان ترم یه سوال داده بود که :

قانون کپی رایت را تعریف کنید!
احتمالا ایشون هم دل پری از نبودن این قانون داشتند