ورود

View Full Version : وقتی که کاربر وارد Edit کامپوننت farsicomponents می شود اتوماتیک تاریخ روز را می زند!

ali_abbasi22145
یک شنبه 12 اسفند 1386, 08:26 صبح
سلام
من از کامپوننت SHDate استفاده می کنم اما وقتی که کاربر وارد Edit این کامپوننت می شود اتوماتیک تاریخ روز را می زند و من اینکار را نمی خواهم!
منظورم این کامپوننت است:
http://www.farsicomponents.com/fproducts.htm

hr110
یک شنبه 12 اسفند 1386, 08:34 صبح
میتونید توی onCreate فرم مقداری رو که میخواهید ست کنید.

ali_abbasi22145
یک شنبه 12 اسفند 1386, 09:10 صبح
میتونید توی onCreate فرم مقداری رو که میخواهید ست کنید.
سلام
من خواهم پیشفرض بدون تاریخ باشد و از DBEdit تاریخ آن کامپوننت استفاده می کنم و با DBNavigator مدام رکورد جدید می سازم و می خواهم بدون تاریخ باشد .

dkhatibi
یک شنبه 12 اسفند 1386, 16:55 عصر
این کامپوننت دو خاصیت به نامهای AllowNull و IsNull دارد . هر دوی آنها را True کنید.

ali_abbasi22145
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 12:17 عصر
این کامپوننت دو خاصیت به نامهای AllowNull و IsNull دارد . هر دوی آنها را True کنید.

سلام
1-کامپوننتهای DBShDatePicker1 که به بانک وصل می شود حالت AllowNull و IsNull ندارد.
کامپوننتهای ShDatePicker1 که به بانک وصل نمی شود حالت AllowNull و IsNull دارد.

2-من کد زیر را در FormCreate نوشتم اما با tab باز تاریخ جاری را می زند!
procedure TDynamicForm.FormCreate(Sender: TObject);
begin
MainForm.ADOTable1.Edit;
date_of_birth_DBShDatePicker.Field.Clear;
end;

3-کسی نسخه جدیدش را دارد شاید در DBShDatePicker1 حالت AllowNull و IsNull آورده باشد؟

dkhatibi
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 17:27 عصر
Table.fieldbyname('mydate').asstring:=''
را هم امتحان نمایید.
درصورتیکه نشد خوب از ShDateTimepicker استفاده نمایید. به حایی dbedit و تاریخ را با متد FieldByName بنویسید.

vcldeveloper
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 17:37 عصر
مگه ما بخش "کار با کامپوننت ها و ابزارها" توی این سایت نداریم؟! بعد از چهار سال و نیم فعالیت در این سایت، هنوز نمی دونید کجا باید تاپیک بزنید؟!

تاپیک منتقل شد

ali_abbasi22145
شنبه 17 فروردین 1387, 13:05 عصر
در OnExit آن DBEDIT کد زیر را نوشتم و جواب داد.

MainForm.ADOTable1.Edit;
If not ( MainForm.ADOTable1.FieldByName('date_of_birth').As String = '' ) then
begin
MainForm.ADOTable1.FieldByName('date_of_birth').As DateTime := date_of_birth_DBShDatePicker.Field.AsDateTime;
MainForm.ADOTable1.FieldByName('date_of_birth_sh') .AsString := ShDateToStr(date_of_birth_DBShDatePicker.Field.AsD ateTime);
end;