PDA

View Full Version : ابزاری برای گزارش گیری (سئوال نیمه مرتبط)

mrm0101
یک شنبه 12 اسفند 1386, 12:01 عصر
سلام
همانطور که می دانیم یکی از ابزار های گزارش گیری برای بانکهای اطلاعاتی نرم افزار word است که بعضی وقتها نیاز می شود از این نرم افزار قدرتمند برای گزارش ها و ... استفاده شود . (mail merge)

اما دو مشکل اساسی است

1- فیلد های تصویر (image) را چطور باید نمایش داد
2- فیلد های اعشاری مثلاعدد 1.25 که در جدول اس کیو ال ذخیره است در ورد بصورت 1.245665656966656566656 نمایش می دهد . آیا راهی برای فرمت اعداد هست

dkhatibi
یک شنبه 12 اسفند 1386, 16:55 عصر
1- فیلد های تصویر (image) را چطور باید نمایش داد
چه جوری از ورد استفاده می کنید؟

- فیلد های اعشاری مثلاعدد 1.25 که در جدول اس کیو ال ذخیره است در ورد بصورت 1.245665656966656566656 نمایش می دهد . آیا راهی برای فرمت اعداد هست
عدد اعشاریتونو تا دو رقم اعشار ذخیره کنید.

aserfg
یک شنبه 12 اسفند 1386, 19:41 عصر
fr کل گزارش رو به فرمتهای گوناگون مثل word,pdf,....تبدیل می کنه .

SYNDROME
یک شنبه 12 اسفند 1386, 20:08 عصر
فکر نکنم Word جزء نرم افزارهای گزارشگیری باشد.
بهتر است از نرم افزارهایی که برای این کار طراحی شده اند و توانایی بالایی دارند استفاده کنید مانند FastReport و . . .
موفق باشید

vcldeveloper
یک شنبه 12 اسفند 1386, 20:47 عصر
fr کل گزارش رو به فرمتهای گوناگون مثل word,pdf,....تبدیل می کنه

فکر نکنم Word جزء نرم افزارهای گزارشگیری باشد.
بهتر است از نرم افزارهایی که برای این کار طراحی شده اند و توانایی بالایی دارند استفاده کنید مانند FastReport و . . .

لطفا سوال را به دقت بخوانید و در چارچوب سوال مطرح شده پست ارسال کنید:

بعضی وقتها نیاز می شود از این نرم افزار قدرتمند برای گزارش ها و ... استفاده شود . (mail merge)

mrm0101
یک شنبه 12 اسفند 1386, 22:05 عصر
با سلام
من برای گزارش گیری همیشه از فاست ریپورت استفاه می کنم که خیلی عالیه . من مشکل گزارش سازی در دلفی یا ارسال اطلاعات در برناه به ورد و اکسل و ... ندارم

من برای خیلی از کارها از جمله صدور تقدیر نامه و ... نیازمند به قدرت ورد از جمله استفاده از فونتهای نستعلیق و شکسته و تراز و ... می باشد
برای این کار از ابزار mail merg ورد استفاده می کنیم . (روی ابزار ورد راست کلیک کنید و میل مرج را تیک بزنید )بدین صورت که با ایجاد یک datasource به اس کیو ال سرور ارتباط بر قرار می کنیم و فیلد ها را در هر کجای ورد نیاز باشد فرا خوانی می کنیم .

ورد ابزار گزارش گیری نیست ولی قدرت فوق العاده ای و بی همتا از نظر تنظیم و صفحه ارایی و ... برای کارهای فارسی است .

ممنون می شم اگر کسی تجربه این کار رو داره کمک بکنه .
یا حق