ورود

View Full Version : error روی Query

Saeid59_m
سه شنبه 14 اسفند 1386, 08:06 صبح
سلام
من یه کوری نوشتم که اکسس اونو اجرا می کنه ولی وقتی توی دلفی قرار می دم در زمان اجرا ارور می ده . حالا جالب ماجرا اینجاست که همین فایل اجرایی رو که دلفی ایجاد کرده اگه خارج از محیط دلفی اجرا کنم . این کوری اجرا می شه !!!!!

SELECT kala.Code, kala.Name, kala.Code_Vahed, kala.Name_Vahed, kala.Code_Group, kala.Name_kol, kala.Name_joz, kala.TV, kala.Isjoz, kala.M_Fani, kala.Sh_Fani, kala.M_Negahdari, kala.Serial_No, kala.Saghf_Sefaresh_Full, kala.Saghf_Sefaresh_Warning, kala.Kaf_Sefaresh_Full, kala.Kaf_Sefaresh_Warning, Sum(Rez_Asnad.Tedad_Afzayeshi) AS SumOfTedad_Afzayeshi, Sum(Rez_Asnad.Tedad_Kaheshi) AS SumOfTedad_Kaheshi
FROM kala INNER JOIN Rez_Asnad ON kala.Code = Rez_Asnad.Code_Kala
GROUP BY kala.Code, kala.Name, kala.Code_Vahed, kala.Name_Vahed, kala.Code_Group, kala.Name_kol, kala.Name_joz, kala.TV, kala.Isjoz, kala.M_Fani, kala.Sh_Fani, kala.M_Negahdari, kala.Serial_No, kala.Saghf_Sefaresh_Full, kala.Saghf_Sefaresh_Warning, kala.Kaf_Sefaresh_Full, kala.Kaf_Sefaresh_Warning;
اینم تصویر ارور .

m-khorsandi
سه شنبه 14 اسفند 1386, 10:53 صبح
دقیقاً زمانی که این کوئری اجرا میشه Error میگیری؟

Saeid59_m
سه شنبه 14 اسفند 1386, 11:53 صبح
بله .
اما اگه فایل exe رو اجرا کنم (نه بوسیله دلفی) کوری اجرای می شه و هیچ اروری هم نمی ده !

m-khorsandi
سه شنبه 14 اسفند 1386, 12:45 عصر
به نظرم خطایی که میگیری به خاطر Query نیست، خطای AV داری میگیری که ربطی به Selectیی که نوشتی نداره. احتمالاً Trace کردی که مطمئنی خطا از اجرای Query هست!؟

Saeid59_m
سه شنبه 14 اسفند 1386, 14:13 عصر
دقیقاً کد بالا رو توی کوری کپی می کنم . AdoQuery.open رو که بر می دارم اجرا می شه . اما اگه همین خط رو اضافه کنم . ارور می ده . در حالی که وقتی exe رو از تو ویندوز اجرا می کنم کوری اجرا می شه و هیچ پیغام خطائی نمی ده . در ضمن سرعتش هم فوق العادس .
درسته که خطای AV اما نگاه کنید اسم چه فایلی رو آورده . دقیقاً Provider ارور می ده .

در ضمن کوری های دیگه ای هم نوشتم با بانکهای دیگه ولی بازهم ، همین ارور .
می دونی روی کوری هایی که دو تا جدول له هم Join هستند این ارور می یاد . ولی روی کوری های ساده نه!

dkhatibi
سه شنبه 14 اسفند 1386, 16:53 عصر
اگر فیلدها رو از ابتدا add کردی همشونو پاک کن و از نو add کن.

mrm0101
سه شنبه 14 اسفند 1386, 22:44 عصر
سلام
ما که هر چی به کد نگاه کردیم چیزی سر در نیاوردیم چون اسامی فیلد ها خیلی هاشون نامفهوم بود
نام جدولت چی هست ؟
با چی ارتباطش دادی
گروه بندی به چه دلیل ؟

SYNDROME
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 06:59 صبح
اگر در رویدادهای ADOQuery چیزی نوشته ای همه را پاک کن و دوباره برنامه را اجرا کن ببین باز هم خطا می دهد یا نه.
موفق باشید

Saeid59_m
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 07:07 صبح
راه حلش رو پیدا کردم . خیلی ساده
پروپرتی ParamCheck رو False کردم درست شد .

از راهنمائی دوستان ممنون