ورود

View Full Version : مسابقات (معما ها) در برنامه نویس

mostafa_C
سه شنبه 14 اسفند 1386, 22:48 عصر
با سلام.
من یه پیشنهادی دارم.
به هر حال اینجا بزرگترین مرجع برنامه نویسی فارسی زبان در کل وب هست. پس به نظرم بهتره که برای اینکه کاربران بیشتر توش تقویت بشن یه انجمن به عنوان مسابقات یا معما های برنامه نویسی (یه چیزی مثل acm ولی آسون تر!!) بزارن و توش توسط مدیران معما طرح بشه. بعد باقی دوستان (اگر دوست داشته باشن) هر کس با هر زبونی که مسلط هست بیاد و اونجا جواب رو بده.
البته این خیلی به کاربران کمک می کنه.
با تشکر

اصغر (پآچ)
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 00:19 صبح
من هم با این موضوع موافقم یک رقابت سالم اما فقط برای هر معما یه بازه زمانی تعریف بشه خیلی جالب تره

SabaSabouhi
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 11:49 صبح
با سلام
پیش‌نهاد جالبیه. خوبه جایزه هم داشته باشه.

صبا صبوحى

Hossein Bazyan
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 12:32 عصر
قبلا زیاد بحث شد و خیلی ها هم نظر دادند و نویسنده تاپیک هم خیلی سعی کرد مدیرات را قانع نماید اما نشد ( یا اینکه شده و من خبر ندارم ) به هر حال تکراریه و سعی کن همان تاپیک را ادامه بدی تا زودتر به نتیجه برسی

_alish_
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 12:46 عصر
البته باید قبول داشت که مدیران این سایت واقعا سرشون شلوغه ، ولی می توان کسی که مایل به انجام اینکار باشد پیشنهاد کند و او را متولی اینکار انتخاب کرد. حال چه شخصیتی زمان دارد؟ یا علی

mostafa_C
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 13:00 عصر
خوب میشه تعداد مسابقات کم باشه. (در هفته یکی یا دوتا) و در ضمن هر کس همراه با کدش یه تصویر هم از اجرای برنامه بزاره تا همه متوجه بشن.

جایزه هم فعلاً مقدور نیست...

someCoder
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 13:35 عصر
بهترین کار اینه که یک گروه جمع بشن و خودشون شروع کنند. (نیازی هم به دخالت مدیران نیست)
برای تهیه سوال و همچنین داوری هم مثلا از http://acm.uva.es/problemset استفاده کنید. کافیه بعد از اینکه یک گروه شدید، هروقت خواستید مسابقه بذارین، یه مجموعه سوال انتخاب کنید و یه وقت هم تعیین کنید برای پاسخ دادن. در آخر هم معلوم میشه چه کسانی چند تا سوال درست جواب دادند. بعد هم که مسابقه تموم شد، روی راه حل ها بحث کنید!

mostafa_C
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 13:48 عصر
خوب این هم فکر خوبیه. ولی مشکل اینه که الان فرومی در اختیار نداریم.
اگر مدیران این لطف رو بکنن که حداقل یه فروم بزنن خوبه، وگرنه توی یه انجمن به خصوص میزنیم و به همه می گیم بیان توی اون تاپیک

ali_kolahdoozan
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 13:48 عصر
آره خیلی خوبه . هر چی لازم دارین به عنوان معما بگین و بقیه درست کنن بیارن بهتون بدن . مثل جریان مسابقه برنامه نویسی توی ایران بود که یک مشت برنامه خواسته بودن همه سنگین و در حد اتوماسیون بعد براش مثلا یک گوشی میدادن

mostafa_C
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 13:54 عصر
آره خیلی خوبه . هر چی لازم دارین به عنوان معما بگین و بقیه درست کنن بیارن بهتون بدن . مثل جریان مسابقه برنامه نویسی توی ایران بود که یک مشت برنامه خواسته بودن همه سنگین و در حد اتوماسیون بعد براش مثلا یک گوشی میدادن
البته باید فکر تازه کار هایی مثل من رو هم بکنید. :خجالت:
در ضمن برای شروع چون سرمایه ای نیست، جایزه ای هم نمی تونه باشه.
اما می تونیم مثلاً یه مسابقه بهاره راه بندازیم که توش یه برنامه بزرگ نوشته بشه، و شهریه ای که افراد برای شرکت درش رو میدن، به نفر اول بدیم

ali_kolahdoozan
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 14:15 عصر
عزیز جان متن من در بالا برای مخالفت با شما بود و اینکه کسی نباید این کار رو برای شما انجام بده . نه در تائید شما

whitehat
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 16:21 عصر
تاپیک هایی برای این کار (مانند سوالات ACM) در بخش الگوریتم ها وجود داره ، می توانید همان ها را پیگیری کنید

mostafa_C
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 18:01 عصر
ali_kolahdooza (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=16425)n (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=16425)
دوست عزیز.قرار نیست که ما به عنوان سوال بگیم که مثلاً یه پروژه ی حسابداری بنویسید. سوالاتی مثل ACM و معما های ریاضی و بازی های برنامه نویسی و از این قبیل.
whitehat (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4167)
درسته... ولی عیبی نداره که کاربران توش کدهای C# و C++ و نمی دونم بیسیک و جاوا و ... رو بزارن؟

whitehat
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 18:10 عصر
درسته... ولی عیبی نداره که کاربران توش کدهای C# و C++ و نمی دونم بیسیک و جاوا و ... رو بزارن؟
سوالاتی مثل سوالات ACM مانند پیداکردن الگوریتم برای یک مساله می ماند، پس مهم نیست که با چه زبانی نوشته شوند

mostafa_C
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 18:20 عصر
ولی اگر یه فروم (یا زیر انجمن) زده بشه که توش چند تا تاپیک مثلاً با عناوین:
سوالات - قوانین - الگوریتم - C/C++ - سی شارپ - جاوا - python و زبون های دیگه زده بشه که هر کس توی تاپیک مربوطه پست بده، به نظرم خیلی بهتر میشه

someCoder
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 20:25 عصر
ولی اگر یه فروم (یا زیر انجمن) زده بشه که توش چند تا تاپیک مثلاً با عناوین:
سوالات - قوانین - الگوریتم - C/C++ - سی شارپ - جاوا - python و زبون های دیگه زده بشه که هر کس توی تاپیک مربوطه پست بده، به نظرم خیلی بهتر میشه

دوست عزیز، اگر میخواهید شروع کنید، راهش اینه که شروع کنید!!!
اگر شما فعالیت خودتون رو شروع کنید و مدیران ببینند که در طول یک مدت مثلا 2-3 ماهه، این مبحث خیلی طرفدار داشته، حتما چنین تالاری رو اضافه میکنن.
الان هم اگر دنبال این هستین که تالار مخصوص مبحث درست بشه و طراح سوال پیدا کنید و داور پیدا کنید و ... به طور خلاصه بگم که بیخیال شی بهتره.
اما اگر دنبال این هستین که کاری انجام بدین، 3-4 نفری هم میشه بدون هماهنگی با مدیران و ایجاد تالار جدید و سایر دنگ و فنگ ها (به همون طریقی که گفتم) شروع کنید.
بهر حال همونطور که این پایین هم نوشتم: Talk is cheap, Show me the code!

mostafa_C
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 20:40 عصر
خوب من خودم هم با امضای شما موافقم.
ولی کسی هست که کمک کنه؟
من که خودم توی برنامه نویسی متوسط هستم. (نه مبتدی و نه پیشرفته) ولی اگر یکی از شما دوستان که پیشرفته کار می کنه کمک کنه، می تونیم یه کار خوب رو راه بندازیم.
هر کس مایل به همکاری هست (همکاری در گردوندن مسابقه نه پاسخ) یا علی بگه (با پی ام) تا توی یه انجمن شروع به کار کنیم.

mostafa_C
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 21:37 عصر
یعنی باید تکنفره شروع کنم؟
چه قدر دوستان لطف کردن و کمک می کنن.

Inprise
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 23:04 عصر
دوست عزیز، اگر میخواهید شروع کنید، راهش اینه که شروع کنید!!!
. .