View Full Version : Action
FirstLine
سه شنبه 30 تیر 1383, 08:44 صبح
با سلام
Action چی هست چکار میکنه و چجوری استفاده کنم؟
با تشکر
phantasm
سه شنبه 30 تیر 1383, 13:28 عصر
برای مدیریت Action ها توی تب additional میتونی از کامپوننت هایActionList -ActionManager-ActionMainMenuBar , ...استفاده کنی
کارهای زیادی میشه کرد حتی میتونی Action تعریف کنی.
vcldeveloper
شنبه 03 مرداد 1383, 19:46 عصر
Action به یه عملی میگن که توی محیط ویندوز رخ میده
به این میگن Event نه Action !
اکشن در واقع یک عملکرده. ازش برای مدیریت بهتره رابط کاربر استفاده میشه.
شما می تونید در Action Magar یا Action List چندین عملکرد رو بسازید و برای هر کدومشون کد نویسی بکنید. مثلا یه اکشن می نویسیذ برای Bold کردن یا Italic کردن یک متن. اسمش هم میزارید BoldText. حالا می حوایید ازش هم توی Toolbar یه ایکن بزارید و هم توی منو. تازه این گرینه ها با توجه به متن انتخاب شده Enable یا Disable می شند. اگر بحوایید بطور عادی این کار رو بکنید باید هم برای منو و هم برای ذکمه روی Toolbar هم عکس انتخاب کنید. هم برای هر کدوم کدهایی برای Enable , Disable بنویسید و مشخصات هر کدوم رو جداگونه ویرایش کنید. اما با داشتن یه اکشن مثل BoldText شما تمام کدها برای اجرا شدن و برای Enable, Dsiable شدن رو فقط برای همین اکشن می نویسید و مشخصاتش رو ویرایش می کنید، بعد خاصیت Action هر کنترلی رو که می خوایید کار Bold کردن رو انجام بده به BoldText تغییر می دید. با این کار تمامی مشخات اکشن مورد نظر روی اون کنترل هم اعمال میشه. توی یه رابط کاربر پیشرفته که برای هر انجام هر کاری برای کاربر چندین راه در نظر گرفته میشه. استفاده از اکشن کار شما رو خیلی راحتر میکنه. چون مدیریت رابط کاربر بصورت متمرکز انجام میشه!
آقا اگر توضیحات کامل نیست ببخشید چون توی کافی نت نشستم باید برم!
samandari
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 09:32 صبح
اقای کشاورز با تشکر اگه میشه بیشتر توضیح بدید و اگه یه برنامه کوچیک هم به عنوان مثال بفرستید ممنون میشم
vcldeveloper
جمعه 02 اردیبهشت 1384, 01:53 صبح
اگه یه برنامه کوچیک هم به عنوان مثال بفرستید ممنون میشم
در Demo های دلفی برای Action مثال وجود داره.
اگه میشه بیشتر توضیح بدید
شما بفرمایید مشکلتون چیه تا من در همون زمینه بیشتر توضیح بدم
samandari
یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 13:39 عصر
با سلام
فرض کنید من دگمه های save , edit , delete , new را در روی یک فرم گذاشته ام حال میخواهم با زدن دگمه New دگمه های delete, edit,new غیر فعال شوند و...
من اینکار رو بدون استفاده از Action انجام میدم ولی آیا میشه این کار رو با Action انجام داد یا نه و آیا کار رو راحتر میکنه ؟
ممنون از لطفتون
Touska
یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 13:51 عصر
بله این کار رو میشه انجام داد. و کار رو راحتر می کنه.
موفق باشید. :flower:
vcldeveloper
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 04:50 صبح
فرض کنید من دگمه های save , edit , delete , new را در روی یک فرم گذاشته ام حال میخواهم با زدن دگمه New دگمه های delete, edit,new غیر فعال شوند و...
من اینکار رو بدون استفاده از Action انجام میدم ولی آیا میشه این کار رو با Action انجام داد یا نه و آیا کار رو راحتر میکنه ؟
یک مثال ساده براتون گذاشتم....
samandari
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 13:22 عصر
با سلام
آقای علی کشاورز ازتون خیلی ممنونم امیدوارم موفق باشید
ضمناً از آقای Touska هم به خاطر جواب مناسب و وعالیشان تشکر میکنم جوابشان خیلی مفید و گسترده بود شاید بهتر بود آن را در چند جلسه برایم توضیح میداد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.