ورود

View Full Version : پیشنهاد کلوپ یا تجمع علمی

_alish_
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 11:44 صبح
با عرض سلام خدمت دوستان بزرگوار
با توجه به نیت بسیار والای جناب آقای کرامتی از ایجاد و مدیریت این فروم و همکاری دیگر دوستان عزیز ، این حقیر پیشنهاد کوچکی داشته که در صورت معقول بودن و مدیریت و انسجام قلل این فرم درخواست عملی کردن آنرا خواستارم:
با توجه به اینکه این علم کچل کننده سرعت بیش از حد تصور ما را دارد و اینکه هر چه مطالعه می کنیم تا سر از یک تکنولوژی جدید در بیاوریم ، سریعا قدیمی شده و تکنولوژی جدید دیگری به عرصه بازار پا گذاشته.
پیشنهاد برگزاری تجمع دوستان برنامه نویس یا ساده تر بگم متمرکز نمودن و همایش های کوچک و دوستانه از اعضاء این سایت را دارم به چند دلیل:
-آشنایی ، صمصمیت ، هماهنگی ، همکاری
- ارتباط سریع اعضا از حالت کاری و پشت مانیتوری به حالت دوستانه و یافتن مکمل و پا خود
- آشنای جهت در اختیار گذاشتن اطلاعات ، امکانات
- حمایت کلیه دوستان جهت کامل نمودن ضعفهای یکدیگر

توضیح و تفسیر نیاریم اینطور بگم
برای صعود از کوه نیاز به تیم و همپا می باشد ، حال در این علم که بیشتر از پول فکر کنم وقت بیشتر از همه ارزش داشته باشد.

در نهایت خواهش این حقیر بعنوان دوست کوچک ، می تواند با برگزاری یک تور سیاحتی برنامه نویسی تو همین تهران باشه ، ( پای فرحزاد نبود بسمه الله آخر هفته ها اونجا کد می نویسم )

البته اینم بگما دوستان برنامه نویس متاسفانه ثابت کردن حال و حوصله بیرون از اتاق خودشونو ندارن حالا چرا تنبلی و ..... نمی دانم

منتظر اعلام نظرات و تو ذوق زدن شما دوستان هستم

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 14:26 عصر
بنده هم با این نظر موافقم.
خیلی خوبه.هم از نزدیک با دوستان آشنا خواهیم شد هم از اطلاعات دوستان استفاده بیشتری خواهیم کرد.

_alish_
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 14:48 عصر
اولین چای و قلیان در فرح زاد با خودم، تاریخ آشنایی دوستان رو تا قبل عید اعلام می کنم...
یا علی بعدی را کی می گه ،
از بچه های تهران:

mohammad272005
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 01:17 صبح
آقا من شدیدا پایه هستم. هررررررجا که بگین. فقط تو ساعات کاری نباشه

Inprise
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 19:24 عصر
هر چند که آدمها آزادن تا هر جا به هر شکلی با هم قرار بزارن ، ولی وقتی تحت عنوان سایت برنامه نویس قرار باشه تجمعی انجام بشه نباید بدون هماهنگی با مدیر سایت باشه . این مسئله دلائل مختلفی داره که برای جلوگیری از بحث ذکر نمیکنم . بنابراین اگر بدون هماهنگی با آقای کرامتی یا فرد دیگری از گروه مدیران سایت ، قرار ملاقاتی درج بشه ناچارا حذفش میکنیم . اگر دوست دارید ملاقات گروهی ای انجام بشه با مدیران ارشد سایت ، یا حتی بهتر با خود آقای کرامتی تماس بگیرید و اگر زمانی مشخص شد اعلام میشه و هر کسی مایل هست شرکت میکنه . قرار گذاشتن بدون هماهنگی با مدیریت سایت بنام سایت اگر به نحوی مشکل ساز بشه یا افرادی با اعتماد به سایت در محلی حاضر بشن و اتفاقی بیفته اصلا نتایج خوبی نداره و ...مسائل دیگه . ممنونم که درک میکنید .

بنابراین این تاپیک رو قفل میکنم .

مهدی کرامتی
یک شنبه 19 اسفند 1386, 09:03 صبح
ما برای زمانی قبل از اردیبهشت ماه برنامه ای برای همایش نداریم.

اولین همایش برنامه ریزی شده در سال 87 همایش نمایشگاه کتاب میباشد.