PDA

View Full Version : شبکه کردن یک کامپیوتر مجازی

13601360
جمعه 17 اسفند 1386, 09:22 صبح
من در کامپیوتر خودم نرم افزار VMware را نصب کرده ام که یک ماشین مجازی در سیستم ایجاد می کند و در آن ماسین مجازی من یک ویندوز XP دیگر نصب کرده ام حالا می خواهم کامپیوتر خودم را با آن کامپیوتر مجازی شبکه کنم چه کار باید بکنم

رضا عربلو
جمعه 17 اسفند 1386, 15:33 عصر
یک Microsoft Loop Back Network Adapter به سخت افزارهایتان (َAdd/Remove Hardware) بطور دستی اضافه کنید.

13601360
جمعه 17 اسفند 1386, 21:13 عصر
شرمنده ام !
میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید

رضا عربلو
جمعه 17 اسفند 1386, 21:28 عصر
من تا بحال از VMWare استفاده نکرده ام. ولی به جای آن از Microsoft Virtual PC استفاده می کنم که خیلی راحت است. (هر چند می گویند VMWare مجهزتر است).
نحوه ایجاد یک شبکه مجازی با آن به اینصورت است که ابتدا در سیستم عامل اصلی تان به کنترل پنل رفته، Add Harware و سپس یک کارت شبکه Microsoft LoopBack Network Adapter را به سیستم تان اضافه می کنید. این کارت شبکه یک کارت شبکه مجازی است.
سپس یک آی پی به سیستم تان اختصاص دهید (مثلاً 192.168.0.1).
حالا می توانید نرم افزار Microsoft Virtual PC را نصب کنید و آنر را اجرا کنید. گزینه New Machine را انتخاب کنید و ... بقیه کارها زیاد سخت نیست به راحتی یک ویرچوال ماشین ایجاد کنید و سپس یک سیستم عامل بر روی آن. بطبع این ویرچوال ماشین شما یک کارت شبکه از نوع Microsoft LoopBack Network Adapter خواهد داشت که می توانید به آن یک آی پی دیگر در همان رنجی که قبلاً مشخص کرده اید بدهید (مثلاً 192.168.0.2).
شبکه شما آماده است.

شرمنده آنقدر مختصر توضیح دادم. شما جلو بروید اگر مشکلی داشتید می تونم کمکتون کنم.

13601360
جمعه 17 اسفند 1386, 23:48 عصر
از اینکه وقت گذاشتید و جواب سوالات من را دادید ممنون
شاید در اینجا درست نباشد اگر امکان دارد چند تا ebook با موضوع شبکه معرفی کنید باز هم ممنون

elyasssmart
شنبه 18 اسفند 1386, 13:43 عصر
بسیار جالب بود ...
مرسی رضا جان

mortezasmaelii
یک شنبه 18 فروردین 1387, 21:58 عصر
سلام آقا رضا خدا قوت
ببین برادر من تمام کارهای که شما گفتین رو من رفتم و مطمئنم که درسته اما نمی دونم چرا شبکه بین ویندوز اصلی و ویندوز VPC برقرار نمیشه یعنی نمی تونم این دو تا رو ping کنم .
اگر کمکم کنی واقعا ممنو نت می شم
لطفا راه حلت رو به parchamm@gmail.com میل کن

مرتضی
دانشجوی pc

Identifier
دوشنبه 19 فروردین 1387, 07:08 صبح
خود Vmware برای شما VMware Virtual Ethernet Adapter ایجاد میکنه و نیازی به نصب موارد اضافی نیست ، تنها کافی است نوع شبکه را bridge انتخاب کنید.

موفق باشید.

SUNMOON
دوشنبه 19 فروردین 1387, 14:00 عصر
شبکه روی nat تنظیم کنید و از منوی edit برید روی network... اخرین تب و nat رو start کنید هم فکر کنم بشه!

SUNMOON
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 10:37 صبح
این لینک (http://www.sharemation.com/devilhell/_%20VMware%20WorkStation.pdf)هم یه مقاله در مورد شبکه در vmware هستش!

IMANBAJELAN
سه شنبه 27 اسفند 1387, 11:10 صبح
با سلام :چه طور اين Microsoft Loop Back Network Adapter ايجاد كنم چون داخل كنترل پنل و.. پيدا نكردم شرمنده اگه مي توني كمي كامل تر جواب رو به ايمل من (bajelaniman@yahoo.com)بفرست

رضا عربلو
سه شنبه 27 اسفند 1387, 19:54 عصر
در Add / Remove Hardware می توانید این Network Adapter را پیدا کنید.

mskh109
سه شنبه 04 فروردین 1388, 18:51 عصر
شما ميتونيد با ايجاد كانكشنهاي VPN در سيستم خودتان براي ورود به سيستم مقابل كه كانكشن incoming بر روي آن ايجاد شده و نام كاربري تعريف شده است كه در كانكشن Vpn بايد از آنها استفاده كنيد با يك سري تنظيمات پيش فرد ديگر از طريق connection dial-upمي توانيد بصورت مجازي يك شبكه طراحي كنيد اگه اطلاعات بيشتري ميخواهيد اين Id رو ADD كن (Engin8080 ) در خدمتتون هستم

zoofa
جمعه 07 فروردین 1388, 10:38 صبح
با سلام
دوست عزيز
من خودم vmware استفاده كردم
وقتي كه vmware را نصب مي كني در كنترل پنل در قسمت network connection دو عدد كانكشن به نامهاي VMware Network Adapter VMnet1 و VMware Network Adapter VMnet8 برايتان مي سازد.
بر روي VMware Network Adapter VMnet1 راست كليك كرده و بر روي properties كليك كرده و از تب general گزينه Internet Protocol(TCP/IP) را انتخاب و properties را انتخاب كنيد و يك Ip استاتيك به آن بدهيد.

بعد در تنظيمات ethernet در ماشين مجازي كه ساختيد custom را انتخاب كرده و vmnet1(Host only) را انتخاب كرده و در ويندوز ماشين مجازي يك ip استاتيك در كلاس همان ip كه براي VMware Network Adapter VMnet1 قرار داديد، قرار دهيد. مطابق تصوير ضميمه
بعد ping كنيد ببينيد مي شناسند يا نه
نكته: براي شناسايي firewall هر دو سيستم بايد در حالت off قرار داشته باشد
اگر سوالي داشتي درز خدمتم
يا علي

online_mansoor2007
جمعه 07 فروردین 1388, 12:07 عصر
سلام

دوستان این حرفا کدومه؟!!!!!!!!!!! Microsoft Loop Back Network Adapter چیه ؟؟ !!!! اصلاً نیازی به Microsoft Loop Back Network Adapter و چیزای دیکه نیست . شما اون سیستم عامل مجازی رو دقیقا یک کامپیوتر دیگه فرض کن . شما وقتی یک کامپیوتر دیگه داری Microsoft Loop Back Network Adapter رو برای شبکه کردن نصب می کنید؟؟ !!!! معلومه که نه . شما با هر دو سیستم به صورت یک کامپیوتر واقعی کار کن همه چیز حله .

user66
یک شنبه 21 تیر 1388, 22:35 عصر
سلام من چند تا ویندوز در VMware دارم می خواهم این هارو شبکه کنم .متاسفانه نمی تونم ping کنم .
راهنمایی می خواستم

tanha_nabash
دوشنبه 22 تیر 1388, 09:27 صبح
خوب من هم این کارو کردم vmw را نصب کردم داخل vmw لینوکس و ویندوز نصب کردم و ای پی به کارت شبکه هر کدوم دادم ( کار ی به VMware Network Adapterنداشتم ) اما سرور نمی توانست ویندوز را پینگ کند چه ای پی که به صورت دستی دادم چه ای پی که dhcp به ویندوز داده بود

elahe80
شنبه 27 تیر 1388, 21:53 عصر
.

سلام / بچه ها یه شیر مردی بیاد این شبکه مجازی را از اول و کامل با نصبش توضیح بده / تو همه فروم ها فقط بهش اشاره شده / یکی بیاد یه مقاله یا فیلم به نام خودش ثبت کنه و همه را از در به دری نجات بده - ما هم دعاش می کنیم ....... .:بوس:

.

online_mansoor2007
یک شنبه 28 تیر 1388, 07:52 صبح
سلام
من که شیر مرد نیستم اما چشم :چشمک: امشب منتظر باشید

elahe80
دوشنبه 29 تیر 1388, 20:50 عصر
سلام
من که شیر مرد نیستم اما چشم :چشمک: امشب منتظر باشید
.

شیر مرد بودن به سیبل و گردن کلفت و این ادا ادفارا نـــیست / همین که شما دوست گرامی جهت حل مشکب کاربران اقدام و همت کرده اید شیر مرد محسوب می شوید / ما منتظر مطالب پربار جنابعالی هستیم - مسی:بوس::تشویق::بوس:

.

elahe80
جمعه 02 مرداد 1388, 11:14 صبح
.

دوست گرامی online_mansoor2007 : رسم لوتی گری اینه !!! راست میگن مردها فقط وعده میدن ها - 6 روزه در انتظار راهنمایی شما دوست گرام هستیم ........... .

.

online_mansoor2007
جمعه 02 مرداد 1388, 11:17 صبح
.

دوست گرامی online_mansoor2007 : رسم لوتی گری اینه !!! راست میگن مردها فقط وعده میدن ها - 6 روزه در انتظار راهنمایی شما دوست گرام هستیم ........... .

.
سلام
بخدا یکی از اقوامون فوت کردن دستم بند بود . شرمنده بخدا امشب میزارم . باشه ؟؟

omid68
جمعه 02 مرداد 1388, 13:16 عصر
سلام
آقا تسلیت عرض می کنم:ناراحت::افسرده:

elahe80
جمعه 02 مرداد 1388, 17:47 عصر
سلام

.

شرمنده / خدار رحمتشون کنه / بقای عمر شما و خانواده محترم .......... .:افسرده:

.

hghyami
جمعه 02 مرداد 1388, 18:13 عصر
تسلیت عرض می کنم

online_mansoor2007
جمعه 02 مرداد 1388, 23:14 عصر
:چشمک:با سلام به همه دوستان
از ابراز لطف همتون ممنون . انشاالله در شادیهاتون جبران کنیم :لبخند:
بابت بد قولی که کردم از خانوم الهه عذر می خوام .

ببینید دوستان ، در ذهن اکثر افراد این ماشن مجازی شده یه قول !! اما واقعیت امر چنین نیست . بیایید ماشین مجازی را یک کامپیوتر جداگانه در نظر بگیریم . به نظرتون الان راحت تر نمی تونید باهاش کار کنید ؟؟!

وقتی که vmware را نصب می کنید در قسمت Network Connections ویندوز 2 کارت شبکه مجازی با نام VMware Network Adapter VMnet1 و VMware Network Adapter VMnet8 اضافه می شود . این 2 کارت شبکه در واقع رابط ها ویندوز شما با ماشین مجازیست . یعنی برای ارتباط شبکه ای از سیستم عامل اصلی با تمام سیستم عامل های مجازی موجود باید ازین 2 کارت شبکه استفاده کنید . حالا به چه صورت ؟؟؟ اینجا قسمت مهم هست

به این ترتیب عمل کنید :
برین و به سیستم عامل مجازی( هر چی که هست ) آی پی بدهید .
حالا به ویندوز اصلیتون یه آی پی در همون رنجی که به سیستم مجازی دادید آی پی بدین . آی پی رو به کدوم کارت شبکه باید داد ؟؟؟ !!!! به یکی از کارت شبکه های مجازی که ساخته شده . فرقی نمی کنه . به هرکدوم عشقتون می کشه بدین ! :چشمک: دادین ؟؟ خوب بدین دیگه :عصبانی: :لبخند: آفرین گلم :قلب: :لبخند: به VMnet1 دادید یا به VMnet8 ؟؟؟ مهم نیست اما یادتون باشه به کدوما دادید چون الان بهش نیاز داریم .
تا اینجا آی پی ها رو دادیم اما پینگ بزارید از ویندوز به سیستم مجازی . پینگ ندارید! بله درسته . نباید هم داشته باشد . چون باید یه تنظیم کوچولو در vmware انجام بدید .
بریم با هم این تنظیم را انجام بدیم . نیاز نیست برای تنظیم ماشین مجازی را off یا ریستارت کنید . بر روی نام ماشین مجازی کلیک راست کنید . setting را انتخاب کنید . تب Hardware را انتخاب کنید ( پیش فرض انتخاب شده است ) . در قسمت device گزینه ethernet را انتخاب کنید . در قسمت device status دو تا گزینه هست ، هر دو را تیک بزنید (انتخاب کنید ) . در قسمت network conection گزینه Custom را انخاب کنید و از منوی کشویی که فعال می گردد گزینه .......................... را انتخاب کنید . کدوم گزینه ؟؟؟ ! :چشمک: یادتون هست در ویندوز به کدوم کارت شبکه مجازی ای پی دادید؟؟؟ به VMnet1 یا VMnet8 ؟؟؟ به هر کدوم که دادین حالا در این لیست هم همون را انتخاب کنید . :چشمک: حالا ok کنید . نگاه کنید پینگ اومد :چشمک: هوراااااااا:لبخند: مبارک باشه :بوس:

آخ دستم:لبخند:

امیدوارم خوب گفته باشم . شرمنده اگه بد بود . اگر بازم سوالی هست در خدمتم .

elahe80
شنبه 03 مرداد 1388, 01:14 صبح
.

آقا منصور دستتون درد نکنه - خوب بود / اما یه سوال : من از VMware Workstation 6.5.1.126130 استفاده می کنم و در قسمت Network Adapter و Custom برای VMnet1/Host-Only و برای VMnet8/NAT را مشخص کرده حال با توجه به فرمایش شما "به VMnet1 دادید یا به VMnet8 ؟؟؟ مهم نیست" بازم فرقی نمیکنه ؟ بعد راستی چه جوری می شه یه شبکه واقعی با یه ماشین سرور و چند تا کلاینت درست کرد؟؟؟ بازم از لطفتون ممنونم - مسی .

.

online_mansoor2007
شنبه 03 مرداد 1388, 01:20 صبح
.

آقا منصور دستتون درد نکنه - خوب بود / اما یه سوال : من از VMware Workstation 6.5.1.126130 استفاده می کنم و در قسمت Network Adapter و Custom برای VMnet1/Host-Only و برای VMnet8/NAT را مشخص کرده حال با توجه به فرمایش شما "به VMnet1 دادید یا به VMnet8 ؟؟؟ مهم نیست" بازم فرقی نمیکنه ؟ بعد راستی چه جوری می شه یه شبکه واقعی با یه ماشین سرور و چند تا کلاینت درست کرد؟؟؟ بازم از لطفتون ممنونم - مسی .

.

خواهش می کنم . راستش من حال نداشتم host only یا nat رو بنویسم :لبخند: کوتاهی از من بود ببخشید :چشمک: در مورد سوالتونم فردا حواب میدم . باید روی سوالتون فکر کنم :چشمک:

online_mansoor2007
شنبه 03 مرداد 1388, 23:32 عصر
سلام
الهه خانوم امروز روبروی باد کولر خوابیدم دارم از دست درد میمیرم:گریه: اصلاً نمی تونم تایپ کنم . فردا حتما جواب سوالتون رو میدم . فقط اومدم دلیل رو بگم که خدای نکرده شیر مردی ما زیر سوال نره:لبخند:

elahe80
یک شنبه 04 مرداد 1388, 16:16 عصر
.

منصور جان : ما هرشب به امید آموزشهای خوب شما اینجاییم - ممنون .... .

.

Modernidea
دوشنبه 05 مرداد 1388, 08:58 صبح
یه چیز دیگه من بگم که فکر نمی کنم که (microsoft Virtual PC) رو هم بشه به عنوان یک کامپیوتر دیگه فرض کرد.
چون اون دیگه مثل VMWare آداپتور شبکه نمی سازه و مجبوری از یه آداپتور مجازی استفاده کنی.
یه چیز دیگه اینکه VMWare خیلی معرکه تر است نسبت به MVPC. یک از مزیت هاش سرعت فوق العاده بیشتر آن نسبت به VPC است. یعنی واقعا بیشتر است. من تجربه کردم که میگم!

خلاصه یاهوو

elahe80
شنبه 10 مرداد 1388, 23:48 عصر
.

دوستان : چه جوری می شه یه شبکه واقعی با یه ماشین سرور و چند تا کلاینت درست کرد؟؟؟ بازم از لطفتون ممنونم - مسی .

.

omid68
دوشنبه 12 مرداد 1388, 16:11 عصر
دوستان چه حالي به هم مي دن !!!!
اين براي اون دعا مي كنه اوني يكي شب و روز نمي خوابه .

Modernidea
سه شنبه 13 مرداد 1388, 20:39 عصر
.

دوستان : چه جوری می شه یه شبکه واقعی با یه ماشین سرور و چند تا کلاینت درست کرد؟؟؟ بازم از لطفتون ممنونم - مسی .

.

میشه واضح تر بگین؟!

hghyami
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 12:45 عصر
راه زياد هست بستگى داره كه از چى استفاده كنيد. بايد اولا در نظر داشته باشى كه سخت افزار مورد نياز رو دارى. مثلا سرور شما قوى هست يانه. CPU virtualization رو ساپورت ميكنه يانه و گيره. به اين لينك نگاه كنى ميتونى خودت ببينى http://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php?action=base&deviceCategory=server. فرض بگيريم كه شما esxi رو نسب كنى يا حتى xenserver اين جفتِ شون hypervisor هستن. البته esxi بدون نياز به os هست ولى به جاش xenserver خودش به os نياز داره كه هر distro لينوكس ميتونه باشه.(open مرجع version). كارى كه شما ميكنى اين هست كه اگر بگيم ميخواى با vmware كار كنى كه شديدا توصيه ميكنم ميتونى esxi رو install كنى رو سرور. بعدش شروع كنى بقيه اشِ سيستم عامل هات رو install كردن.

elahe80
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 18:59 عصر
میشه واضح تر بگین؟!

.

دوست عزیز من قصد دارم یه سرور مجازیه کامل همچون سرور های واقعی داشته باشم و سیستم عامل اصلی سرور 2003 و یه سری کلاینت روی ماشین مجازی و سرور تعریف کنم / حالا مشکلم اینه که چه جوری روی سیستم عامل اصلیم دامین بسازم و خودم را ادمین و ماشین ها رو کلاینت تعریف کنم و بر سر کلاینتهای بدبخت ادمینی و مدیریت کنم / بابا یکی همت کنه کامل مارو توجیه کنه دیگه !!! ممنون ......... .:عصبانی++:

.

somaye.h
شنبه 17 مرداد 1388, 14:27 عصر
.

دوست عزیز من قصد دارم یه سرور مجازیه کامل همچون سرور های واقعی داشته باشم و سیستم عامل اصلی سرور 2003 و یه سری کلاینت روی ماشین مجازی و سرور تعریف کنم / حالا مشکلم اینه که چه جوری روی سیستم عامل اصلیم دامین بسازم و خودم را ادمین و ماشین ها رو کلاینت تعریف کنم و بر سر کلاینتهای بدبخت ادمینی و مدیریت کنم / بابا یکی همت کنه کامل مارو توجیه کنه دیگه !!! ممنون ......... .:عصبانی++:

.
نمی دونم چرا این پستو اینهمه پیچیده کردین !!!!!:متفکر:
خوب رو vmware هر چند تا ویندوز که می خوای نصب کن (البته دل بخواهی نیست بسته به کشش سیستمت) خوب حالا با روشی که گفته شد IP همه رو ست کن و ping کن تا اینجا را گفته شده.
رو سیستمی که می خوای سرور اصلی باشه (پیشنهاد می کنم سیستم اصلی باشه) یه active directory نصب کن تا یه شبکه domain داشته باشی و user تعریف کن و سیستم های مجازی تو با این user ها به شبکه join کن همین الان تو یه شبکه داری به همین راحتی:گیج:

hghyami
شنبه 17 مرداد 1388, 15:59 عصر
همين طور كه دوست مون گفت كار خاصى لازم نيست بكنى. شما كارى كه ميكنه اينه vmware رو install كن. و tahtesh ماشينِ هاى ديگر و نسب كن.

online_mansoor2007
شنبه 17 مرداد 1388, 19:11 عصر
سلام به همه دوستان مخصوصاً مشتاقان این تاپیک !! علی الخصوص الهه خانوم !!

بابت بد قولی ها منو ببخشید . شدیداً گرفتار بودم .

اما در مورد سوال الهه خانوم : چه جوری می شه یه شبکه واقعی با یه ماشین سرور و چند تا کلاینت درست کرد؟؟؟

اینطور که از محتوای سوال بر میاد این هست که حالا چطور ماشین مجازی ساخته شده در یک شبکه به صورت مجزا فعالین کنه و حوزه کاری اون فقط در حد خود همون سیستم و اصطلاحاً لوپ نباشه . سوال جالبی هست . خیلی از دوستان در مورد این سوال نظرات گوناگونی دادند اما جواب این مسئله هیچ کدام ازونها نبود .

در برنامه Vmware در مورد انجام عمل لوپ توسط یک سیستم قبلاً توضیح دادم . اما این سوال راه دیگری برای حل دارد و آن این است : :چشمک:

در تنظیمات کارت شبکه مربوط به هر کدام از سیستم های مجازی که می خواهید با سیستم های بیرون ارتباط برقرار کنند ، تنظیم را بر روی briged قرار دهید .
بعد از منوی Edit گزینه Vitual network Setting را انتخاب کنید . (در واقع توی این مرحله ما می خواهیم یکی از کارت شبکه های واقعی سیستم را در اختیار vmware قرار بدیم تا بتونه با شبکه ارتباط بر قرار بکنه !) در پنجره باز شده تب Host Vitual Network Mapping را انتخاب کنید . در این قسمت ، در قسمت VMnet0 کارت شبکه مورد نظر رو انتخاب کنید و سپس ok نمایید :چشمک:

چاکریییییییییییییییییم :چشمک:
بای

elahe80
سه شنبه 20 مرداد 1388, 11:27 صبح
.

سلامی مجدد به همه دوستان و عزیزانی که پستهای بنده را حذف می کنند :متفکر: :
دوستان چند سوال :
1- چطوری در ماشینهای مجازی به پارتیشن های دیگ می توان دسترسی پیدا کرد ؟
2- یکی از ماشینهای مجازی من سرور 2003 است و با روشهایی که دوستان فرمودند الان از سیستم اصلی به ماشین Ping می تونم بکنم ولی حتی با انتخاب Nat در سرور 2003 اینترنت ندارم ( رو سرور 2003 شر نمیشه !!)
3- کانکشن Local Area Connection را دستی از کجا بسازم ؟
4- چگونه بین سیستم عامل اصلی و ماشینهای مجازی می توان فولدر Share بدم ؟؟

پیشاپیش سپاسگذارم ... .:بوس:

.

O.Ahmadi
شنبه 02 آبان 1388, 11:02 صبح
سلام به دوستان
شما برای ایجاد یک شبکه مجازی یا به اصطلاح ابر کامپیوتری نیاز به نصب VMware ESX یا ESXi هستید. مابقی نسخه ها بیشتر برای مصارف آموزشی و تست هستش و به درد اجرا در Enterprise نیستند.....

رویا زعفری
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 12:09 عصر
من در کامپیوتر خود نرم افزار وی ام ویر را نصب کرده ام و یک ویندوز سرور و یک ویندوز 2003 روی ان نصب کرده ام حال می خواهم انها را به صورت شبکه در اورم لطفا من را راهنمایی کنید

h791791791
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 12:03 عصر
سلام اين تاپيك تعطيله

FastCode
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 13:12 عصر
سلام.
فوروم تعطیلی نداره.

راهنمای کلی و راهنمای شبکه ۴ قول مجازی سازی رو اینجا میزارم که اگر کسی جست و جو کرد دست خالی نره.
virtualbox:
http://www.virtualbox.org/manual/UserManual.html
http://www.virtualbox.org/manual/ch06.html
vmware:
http://www.vmware.com/support/ws55/doc/ws_net.html
http://www.vmware.com/technical-resources/virtual-networking/resources.html
kvm:
http://www.linux-kvm.org/page/Networking
https://help.ubuntu.com/community/KVM/Networkingxen:
http://bits.xensource.com/Xen/docs/user.pdf
http://wiki.xensource.com/xenwiki/XenRoadMap

amatur_barnamenevis
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 11:48 صبح
سلام به همه دوستان
من متاسفانه در برقراري ارتباط با vmware مشكل دارم هرچي ping ميدوم Request Timeout ميده تمام اون مراحلي رو هم كه تو پست 26 online_mansoor2007 (http://barnamenevis.org/member.php?40115-online_mansoor2007) عزيز توضيح داده رو مو به مو اجرا كردم ولي هنوزم جواب نميده و Request Timeout ميده ديگه نميدونم مشكل از كجاست .

Modernidea
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 15:51 عصر
سلام به همه دوستان
من متاسفانه در برقراري ارتباط با vmware مشكل دارم هرچي ping ميدوم Request Timeout ميده تمام اون مراحلي رو هم كه تو پست 26 online_mansoor2007 (http://barnamenevis.org/member.php?40115-online_mansoor2007) عزيز توضيح داده رو مو به مو اجرا كردم ولي هنوزم جواب نميده و Request Timeout ميده ديگه نميدونم مشكل از كجاست .

سلام
Connection های VMware در ویندوز اصلیتون فعالند؟

amatur_barnamenevis
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 16:39 عصر
آره اون كه فعال همه چيز درسته نميدونم چرا request time out ميده؟؟؟
send داره recieve نداره.چرا نميدونم؟؟؟؟

razeghi_loved
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 19:24 عصر
اگر فایروال هم روشن باشه این مشکل وجود دارد
یه چک بکن

amatur_barnamenevis
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 21:46 عصر
فايروال هم براي هردوتا خاموشه .
نميدونم چرا اينطوري شده حتي virtual pc هم نصب كردم اينطوري شده نميدونم چشه؟
ip شون 192.168.0.1 , 192.168.0.2
ديگه اعصابمو بهم ريخته نميدونم چي كار كنم؟؟؟؟؟؟:گریه::گریه::گریه:

Modernidea
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 00:22 صبح
از ویندوز مجازیتون یک لوپ بک بگیرید ببنید اصلا جواب میده؟!
ping 127.0.0.0

razeghi_loved
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 11:04 صبح
ببین اگر کارت شبکه ات به سویچ وصل هست روی حالت بریج بزار اگر وصل نیست روی هاست اونلی بزار
در ضن به دو تا کارت شبکه مجازی که در هاست اصلی هست هیچ وقت دست نزن

amatur_barnamenevis
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 13:11 عصر
كارت شبكم به مودم adsl وصل connection مودم هم غير فعاله دو تا كارت شبكه اصلي كه خود vmware ساخته رو فقط آي پي هاشونو تغيير دادم.همين

amatur_barnamenevis
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 13:26 عصر
127.0.0.1 يا 127.0.0.0 بايد بدم؟
127.0.0.0 جواب نميده ولي اون يكي جواب ميده.
من از كانكشن هاي خود vmware استفاده كردم جواب نداد خودم loopback ساختم باز جواب نداد؟؟؟

razeghi_loved
جمعه 20 خرداد 1390, 08:52 صبح
خوب عزیز جان زودتر می گفتی به کارت شبکه هایی که خود برنامه ساخته دست زدی
هیچ درست کردنش دردسر داره
پاک کن دوباره نصب کن راحتر هستی مشکلت حل می شه یادت باشه هیج وقت نباید به کارت شبکه های که خودش می سازی دست بزنی اصلا با اونها کاری نداشته باش همین

amatur_barnamenevis
شنبه 21 خرداد 1390, 22:50 عصر
من فقط آي پيشون رو تغيير دادم همين
حالا يعني بايد پاك كنم دوباره نصب كنم؟؟

razeghi_loved
شنبه 21 خرداد 1390, 22:59 عصر
کار سختی نیست فقط خود برنامه را پاک کن همین وقتی دوباره نصب کردی ویندوزهات رو هم داری

bravia2009
شنبه 21 خرداد 1390, 23:34 عصر
من خداییش نخوندم دوستان چی کفتند ولی شما توی ویندوزت یک لوپ اپ مسازی با اون شبکه میکنی به راحتی : با ای پی اگه ولید باشه که عالیه :دی

amatur_barnamenevis
یک شنبه 22 خرداد 1390, 21:43 عصر
يه سوال كوچيك براي نصب انتخاب شبكه رو چي بزنم؟؟
use Bridge Network
use Network Address Translation (NAT)
use Host-only
من سري قبل Bridge رو انتخاب كرده بودم؟؟

amatur_barnamenevis
دوشنبه 23 خرداد 1390, 20:07 عصر
من پاك كردم و دوباره نصب كردم الان از ويندوز مجازي به ويندوز اصلي پينگ دارم ولي از ويندوز اصليم به مجازي پينگ نميده؟؟؟

Modernidea
سه شنبه 24 خرداد 1390, 23:42 عصر
رنج آی پی ها یکی است؟
اگه یکی است سیستم رو ریست کنید ببنید درست نمیشه؟

amatur_barnamenevis
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 09:22 صبح
رنج آي پي ها يكي هست ولي از سيستم اصلي به مجازي پينگ ندارم

amatur_barnamenevis
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 09:55 صبح
ممنون از همه بالاخره درست شد بعد از اينكه پاك كردم و فايروال هارو آف كردم درست شد مرسي از همگي

amin_rj
دوشنبه 03 مرداد 1390, 22:07 عصر
سلام
به نظر شما مشکل من با vmvar حل می شود
http://barnamenevis.org/showthread.php?296790-ip-دادن-به-مانیتورهای-که-به-یک-سیستم-از-طریق-کابل-شبکه-وصل-می-شوند(فوری)

mahyar12
سه شنبه 18 بهمن 1390, 10:12 صبح
سلام واقعا ممنون خیلی خوب بود