ورود

View Full Version : چاپ اطلاعات زیاد

شفیعی
چهارشنبه 31 تیر 1383, 03:54 صبح
سلام
می خواهیم حدود 3 فیلد را چاپ کنیم در بعضی از نرم افزار ها مانند اکسل وقتی تعداد اطلاعات زیاد باشد در قسمت SETUP می توانیم درصد چاپ را کم وزیاد نمود در برنامه چگونه می توان این قسمت را شبیه سازی نمود

hr110
چهارشنبه 31 تیر 1383, 10:50 صبح
با چه ابزاری میخواهید اطلاعات را چاپ کنید؟
منظورتون از درصد چیست؟

شفیعی
پنج شنبه 01 مرداد 1383, 04:09 صبح
سلام
با FASTREPORT .
در نرم افزار اکسل در قسمت PAGE SETUP یک ایتم دارد به نام ADJUST TO دراین جا می توانیم درصد چاپ را کم و زیاد کنیم من میخواهم این قسمت را در برنامه ام شبیه سازی کنم

شفیعی
یک شنبه 04 مرداد 1383, 05:15 صبح
سلام
:?:

hr110
یک شنبه 04 مرداد 1383, 06:48 صبح
علیکم السلام :oops:

شفیعی
یک شنبه 04 مرداد 1383, 18:57 عصر
اگر زحمتی نیست سوال بنده را جواب دهید یک BDF دارم که حدود 61 فیلد دارد می خواهیم به کار بر اجازه دهیم فیلدها را انخاب نموده و سپس اطلاعات را چاپ نماید در ضمن می خواهیم اگر تعداد فیلدها بیش از کاغذ شد اطلاعات را کوچک کند در واقع FIT TO PAGE نماید مانند بعضی از نرم افزار ها که اینکار را انجام می دهند

hr110
دوشنبه 05 مرداد 1383, 13:15 عصر
با سلام
شما میتوانید لیست فیلدها را به کاربر نمایش داده و در هنگام انتخاب هر فیلد width یا پهنای نمایشی هر فیلد را هم از کاربر دریافت کرده و براساس مقادیری که وارد شده است صفحه را طراحی نموده و اندازه تصویر را به عهده کاربر واگذار کنید.
ضمناً نوع کاغذ نیز از مواردی است که باید از کاربر دریافت نمایید تا بتوان هر نوع گزارشی را گرفت : landscape A4,...