View Full Version : با 3dmax چطور میشود بازی طراحی کرد؟
elyasmohaddes
شنبه 18 اسفند 1386, 10:13 صبح
با 3dmax چطور میشود بازی طراحی کرد؟
اگه در این رابطه کسی اطلاعی داره لطفا جواب بده
ممنونم
:لبخندساده:
www.tasbiheab.4t.com (http://www.tasbiheab.4t.com)
mehrzad007
شنبه 18 اسفند 1386, 10:31 صبح
معمولا از تری دی ماکس و مایا و امثالهم بیشتر برای طراحی کاراکتر ها و صحنه ها استفاده میشه و بعد از آن داخل زبانهای برنامه نویسی و توابعی کتابخانه ای مثل دایرکت ایکس و اپن جی ال استفاده میشه . یه جستجوی کوچکی توی همین سایت بکنی به اطلاعات خوبی می رسی
mostafa_C
یک شنبه 19 اسفند 1386, 21:07 عصر
می تونی از اسکریپت نویسی داخل اون ها هم استفاده کنی، ولی بازی ایجاد شده تحت همون ها اجرا میشه. (این رو مطمئن نیستم.؟)
اما بهتره که همچین کاری نکنید چون به هیچ وجه انعطاف پذیر نیستند.
Asad.Safari
دوشنبه 20 اسفند 1386, 00:31 صبح
3d max یک ابزار CAD به شمار میآد و فقط قابلیت طراحی کاراکتر و یا Object های موجوذ در گیم رو می تونه داشته باشه و بس , و اسکریپت نویسی درون مکس ربطی به گیم نداره .
موفق باشید
hbi
دوشنبه 20 اسفند 1386, 14:24 عصر
با سلام
برای طراحی کاراکتر و یا Object ها از تری دی ماکس استفاده بشه بهتره یا از مایا
Nima_NF
دوشنبه 20 اسفند 1386, 14:41 عصر
با سلام
برای طراحی کاراکتر و یا Object ها از تری دی ماکس استفاده بشه بهتره یا از مایا
بستگی به نظر شخصی افراد دارد ، با هر کدام که راحت تر هستید.
نکته دیگری که باید به ان توجه کرد این است که موتور بازی مورد استفاده از فایل های خروجی هر دو پشتیبانی کنند (که در نسخه های اخیر با توجه به یکی شدن شرکت سازنده آن ها ، هر دو همیشه و درکنار هم حمایت می شوند)
echoes
سه شنبه 21 اسفند 1386, 14:54 عصر
برای طراحی محیط 3d قوی تره ولی برای کاراکتر سازی مایا
mostafa_C
سه شنبه 21 اسفند 1386, 15:29 عصر
3d max یک ابزار CAD به شمار میآد و فقط قابلیت طراحی کاراکتر و یا Object های موجوذ در گیم رو می تونه داشته باشه و بس , و اسکریپت نویسی درون مکس ربطی به گیم نداره .
موفق باشید
سلام.
می بخشید دوست عزیز (البته شما استاد بنده هستید!)
درسته که من توی جمله ام یه ذره تردید هم وجود داره، ولی بنده هم با توجه به منابعی این حرف رو زدم و بدون اطلاع پستی نمی دم.
من خودم دیدم بازی هایی که با تری دی مکس ساخته شده باشند.
من این بازی دوستمون که با تری دی مکس هم ساخته شده رو پیشنهاد می کنم ببینید:
اینجا (http://www.persian-designers.com/forum/viewtopic.php?t=1512&highlight=%F8%A8%F8%A7%F8%B2%F9%8A+%F8%B3%F8%A7%F8 %AE%F8%AA%F9%87+%F8%B4%F8%AF%F9%87+%F8%AA%F9%88%F8 %B3%F8%B7+3ds+max)
اما خوب توصیه نمیشه که از 3ds max برای ساخت کل بازی استفاده بشه. بنا به دلایلی که دوستان گفتند
mostafa_C
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 13:13 عصر
شما همه اين پست ها رو كه در اينجا زديد همه مشكل داشتن.
هم اينكه انگليسي نوشتن هم كم از فينگليش نداره و هيچ كدوم از پست هاتون هم بار علمي نداره.
kernel
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 12:18 عصر
خدمت دوستان عزیز این صفحه :
در مورد طراحی بازی باید بگم که کار یک نرم افزار خاص به تنهایی نمیتونه باشه چون بازی سازی فلسفه خودش رو داره و هیچ نرم افزاری به تنهایی قدرت ساخت بازی به طور کامل رو ندارند ، البته نرم افزارهایی مثل FPS وجود داره ولی اگه باهاش کار کرده باشید میدونین که فقط تو یک سبک می تونه بازی بسازه . اما بازی سازی حرفه ای چیزهای دیگه ای رو میطلبه که به چند مورد اشاره می کنم :
1- محیط و پلتفرم اجرای بازی
2- طراحی کاراکترها
3- طراحی محیط
3- تبدیل محیط و کاراکترها برای استفاده در موتور بازی
4- کد نویسی برای موتور بازی
5- طراحی هوش مصنوعی
6- تست بازی توسط گروههای سنی مختلف و در نهایت ساخت فایل اجرایی
البته قبل از این مراحل تهیه سناریوی بازی از همه مهمتر است !
در مورد گزینه اول باید بگم که منظور از محیط بازی همون نوع سیستم عامل هست و تو ایران که همه از ویندوز استفاده می کنند تکلیف مشخص است
در مورد طراحی کاراکتر ها میتونین از هر نرم افزاری استفاده کنین البته کار محدود به طراحی کاراکتر نمی باشد . مثلا اگر بخواهید از 3dmax و maya استفاده کنید بعد از طراحی کاراکتر باید اتفاقاتی را که برای آنها در بازی می افتد مثل افتادن - راه رفتن شلیک کردن و دویدن و .... را به صورت فریمهای پشت سرهم انیمیت کنید و بعد از بافت دهی آن را ذخیره کنید
در مورد طراحی محیط هم کار به صورت مرحله قبل می باشد
میرسیم به تبدیل کاراکتر ها و محیط به فرمت قابل استفاده برای موتور گرافیکی بازی
مثلا اگه بخواهید از DirectX استفاده کنید (معمولا در سطح حرفه ای از همین استفاده می شود ) یک پلاگین برای 3dmax وجود دارد که فایل هایتان را به فرمت X تبدیل می کند
مرحله کد نویسی برای بازی شامل initializ کردن موتور در یک زبان برنامه نویسی (ترجیحا VC++) می باشد.
بعد به مرحله طراحی الگوریتم های بازی و در صورت نیاز به طراحی هوش مصنوعی می پردازیم و ادامه کار
البته تمام مراحل بالا نیاز به تخصص جداگانه دارد و برای ساخت بازیهای حرفه ای استفاده می شود و بهتر است هر کدام از این مراحل توسط تیمی چند نفره انجام شود!
در صورتی که سوال دیگری داشتین میتونین برام میل کنین یا تو وبلاگم تو بخش نظرات بنویسین
وبلاگ : uespro.blogfa.com
elyasmohaddes
شنبه 06 مهر 1387, 16:58 عصر
سلام به همه ی دوستان
بابا دست نگه دارید متن خودم پیدا کردم :تشویق:
دمتون گرم که تا حالا جواب دادین
من یه نرمافزار پیدا کردم به نام 3dGAME Studio که میشه باهاش بازی سه بعدی ساخت .اینم بگم که میشه با 3dmax محیط بازی رو ساخت و object های اون رو هم همینطور ودر اون نرم افزار برنامه نویسیش رو کرد منظورم (3d GAME studio)است
موفق باشید:قلب:
www.3dmax.parsiblog.com (http://www.3dmax.parsiblog.com)
www.3dmax.9f.com (http://www.3dmax.9f.com)
یا علی
kernel
یک شنبه 07 مهر 1387, 13:56 عصر
برای ساخت بازی میتونی غیر از 3dgame studio از Quest 3D و FPS Creator و XNA و ...... خیلی چیزهای دیگه استفاده کنی ، من با همشون کار کردم و در درجه اول XNA رو مد نظر دارم ولی اگه بخوای سریع پیشرفت کنی و قدرت بیشتری رو کار داشته باشی Quest 3D رو پیشنهاد می کنم.
این موتور قدرت کار با SQL و ُSerial Port و Motion capture Device و خیلی چیزهای دیگه هم داره!
مهران21
جمعه 03 آبان 1387, 17:54 عصر
من امتحان کردم ولی جواب نمیده.و با تری دی مکس فقط برای طراحی object می باشد.:لبخندساده:برای ساخت بازی می تونی از 3dgame studio از Quest 3D و FPS Creator و XNA و ...... خیلی چیزهای دیگه استفاده کنی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.