View Full Version : گزارش
YRajabali
دوشنبه 20 اسفند 1386, 06:34 صبح
در یک تیبل 3 فیلد وجود داره که یکی برای ذخیره آدرس عکس و دیگری برای کدملی و یکی دیگه هم برای نام و نام خانوادگی استفاده می شود .
چگونه می تونم گزارشی بگیرم که عکس افراد را در یک صفحه از گزارش بصورت 4 در 5 ( 4 سطر و 5 ستون ) بگیره و در زیر هر عکس کد ملی هر فرد نیز نمایش داده بشه .
amiry54321
دوشنبه 20 اسفند 1386, 07:24 صبح
سلام
تاپیک های زیادی پیدا می توانی
YRajabali
سه شنبه 21 اسفند 1386, 09:04 صبح
گشته ام اما مشکلم حل نشد
YRajabali
شنبه 25 اسفند 1386, 06:08 صبح
کسی بلد نیست
amiry54321
یک شنبه 26 اسفند 1386, 09:43 صبح
سلام
کمی واضحتر توضیح بده تا سوالت را متوجه بشوم
تا جایی که من متوجه شدم مشکل شما عدم نمایش عکس هایتان در گزارش تان است
چند راه وجود دارد یکی این فیلد عکس را از نوع ole انتخاب کنی که در این صورت براحتی عکس ها نمایش داده می شود
که البته نقص این کار این است عکس در فایل اکسس ذخیره می شود حجم فایل زیاد می شود و سرعت دیتابیس افت می کند
اما راه دیگر ذخیره کردن ادرس عکس ها است که بهترین راه است
که باید در قسمت on format گزارش چند خط کد بنویسی که یک که نمونه کامل آن هم در کارهای آپلود شده دوستان موجودند می توانی سرچ کنی
amiry54321
یک شنبه 26 اسفند 1386, 09:51 صبح
این یک نمونه ساده است
باید توجه داشته باشی که ابتدا یک فلدر با نام nn در درایو سی درست کن و چند عکس با پسوند bmp از شماره 1 تا 4 قرار بده تا مشکل پیش نیاید
فردان فردان
یک شنبه 26 اسفند 1386, 12:42 عصر
در یک تیبل 3 فیلد وجود داره که یکی برای ذخیره آدرس عکس و دیگری برای کدملی و یکی دیگه هم برای نام و نام خانوادگی استفاده می شود .
چگونه می تونم گزارشی بگیرم که عکس افراد را در یک صفحه از گزارش بصورت 4 در 5 ( 4 سطر و 5 ستون ) بگیره و در زیر هر عکس کد ملی هر فرد نیز نمایش داده بشه .
فایل گزارش که درست می کنی باید کوچک باشد و فقط برای یک عکس و مشخصات آن. بعد در قسمت page setup از منوی column قسمت number of column را مساوی یک عدد مثل 3 یا 4 یا 5 قرار می دهی. این کار باعث می شود تا صفحه به همان تعداد ستون تبدیل شود.
فایل نمونه
YRajabali
دوشنبه 27 اسفند 1386, 06:04 صبح
آقا امیر با تشکر از حسن توجه شما مشکل من در لود کردن عکسها نبود بلکه در چینش عکسها بود که فردان فردان عزیر به آن اشاره کردن .با سپاس فراوان از هردوی شما .
قله بلند
یک شنبه 25 فروردین 1387, 13:37 عصر
آقا امیر با تشکر از حسن توجه شما مشکل من در لود کردن عکسها نبود بلکه در چینش عکسها بود که فردان فردان عزیر به آن اشاره کردن .با سپاس فراوان از هردوی شما .
با سلام
شما فرمودید که در لود کردن عکس مشکلی ندارید ولی متاسفانه مشکل من دراین زمینه حل نشده است .ازفایل ضمیمه نیز چیزی مشخص نیست .آیا ممکن است دوباره همین فایل ضمیمه را با دکمه مخصوص درج عکس کامل کنید و درهمین تاپیک قرار دهید.
ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.