ورود

View Full Version : مخفی کردن پسورد و صدور پیغام خطا

قله بلند
سه شنبه 21 اسفند 1386, 16:46 عصر
با عرض سلام
من در بانک اطلاعتی خود از جدولی با دو ستون به نام های username وpassword استفاده کرده ام و برای باز شدن قسمت های مورد نظر از کاربر ، رمز عبور و نام کاربر را میپرسم. نام کاربر از جنس Text و قابل رویت برای کاربر است و رمز عبور از جنس number و قابل رویت با ستاره هاست ، بدین صورت که در مشخصات Texbox رمز عبور و در قسمت Inputmask از خاصیت password استفاده کر ده ام. تا اینجا همه چیز باید درست باشد ولی مشکل از اینجا ناشی می شود که وقتی این خاصیت را از Inputmask حذف می کنم و رمز عبور را برای کاربر قابل رویت می کنم ، رمز در پایگاه داده به درستی جستجو شده و خطاهای مناسب را صادر می کند و یا در صورت درستی نام کاربر و رمز عبور ، فرم مربوطه باز می شود ولی با وجود خاصیت ذکر شده در InputMask ، رمز درست را نیز با خطا پیغام می دهد.
دراین بین چه اتفاقی می افتد؟
از تلاش تان واقعا سپاسگزارم

مهدی قربانی
سه شنبه 21 اسفند 1386, 17:33 عصر
سلام
دوست عزیز Data Type‌ فیلد پسورد رو به Text تغییر بدید درست میشه .

قله بلند
جمعه 24 اسفند 1386, 11:28 صبح
با سلام
اگر از نوع داده متن نیز برای رمز عبور استفاده کنم نیز مشکل حل نمی شود. من اینگونه مساله را حل کردم. در Inputmask مربوط به رمز عبور در جدول مخصوص "نام کاربری-رمز عبور" که در پایگاه داده ام ایجاد کردم نیز از password بهره گرفتم. حالا در هر دو حالت به جای اعداد قابل رویت ، ستاره دیده می شود و عمل جستجو نیز با موفقیت انجام می شود.
امیدوارم مفید فایده قرار گیرد.
به هر حال از زحمت دوستان نیز تشکر می کنم