ورود

View Full Version : واکشی اطلاعات

mehran_337
سه شنبه 21 اسفند 1386, 17:08 عصر
با سلام.
در سازمانی که بنده در حال فعالیت می باشم برنامه ای با دستورات نصب ذیل وجود دارد که متاسفانه پشتیبانی نمی شود . مجبور به ساخت برنامه ای هستیم ولی باید در ابتدا اطلاعات قبلی را به دیتابیس خود بریزیم . متاسفانه در زمینه اوراکل هیچ اطلاعاتی ندارم و به راهنمایی اساتید نیازمندم .
مراحل نصب :
1 - نصب اوراکل دیتابیس
2 - نصب develop به همراه فرم و ریپورت
3 - کپی کردن oracle\network\admin\transname.ora را در orant\net80\admin
plus 80 را اجرا می کنیم و مقادیر زیر را بعنوان کد وارد می کنیم system , manager , swfora
از سی دی محتویات اسکریپت را درون plus میریزین (past)
start.bat را اجرا می کیم
فایل expswf.dmp را در روت درایو d کپی می کنیم این فایل ساختار جداول است
رجیتسر می کنیم nls-lang
در cmd داس : imp system /mana
سپس مسیر فایل را می خواهد
فایل اجرایی در d:\single را Open width می کینیم با d:\orant\bin\ifrun60
برای بازیاب اطلاعات باید از منوی برنامه بازیابی را بزنیم و در مسیر آدرس dumpرا بدهیم

علی الظاهر برنامه ای هم که داریم با جاوا نوشته شده هست .
به تنهای چیزی که در اینجا نیاز دارم این است که چطور به جداولو دسترسی پیدا کنم و اطلاعات را درون تکستی یا اکسسی بریزم . متاسفانه خود برنامه هیچ خروجی ندارد.
متذکر شوم که هیچ اطلاعاتی در زمینه اوراکل ندارم حتی نمی دانم چه پسوندهایی دارد و در صورت راهنمایی محل اجرای آیتم ها هم لطفا ذکر کنید.
قبلا از عنایت دوستان سپاسگزارم

aidin300
سه شنبه 21 اسفند 1386, 19:13 عصر
فایل tnsnames.ora رو باز کن و ببین برای اتصال به اوراکل از چه Service Name استفاده می شه (احتمالا swfora که تو sqlplus هم استفاده می کنی )حالا می تونی یه واسط ODBC بسازی و از این Service Name به عنوان نام سرور استفاده کنی و تو اکسس جداول رو از این واسط Import کنی یا می تونی از ابزار هایی مثل PLSQL Developer (http://www.allroundautomations.com/) که امکانات زیادی برای این کارداره کمک بگیری. برای نام کاربری و کلمه عبورهم به ترتیب از مقدار هایی که جلوی imp قرار می دی یا برای ورود با sqlplus استفاده می کنی استفاده کن

mehran_337
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 09:42 صبح
ممنون از راهنمایی شما . می رم تست کنم ببینم چی می شه

mehran_337
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 11:18 صبح
سلامی مجدد !
از اونجایی که برنامه از آسیب پذیری بالایی برخورداره در نصب برنامه ها روی اون کلاینت احتیاط می کنم اما از مجموعه آفیس اکسس را نصب کردم .
سپس این مراحل را طی کردم
IMPORT \ odbc dATABASE() \ USER data source \ MICROSOFT ODBC for oracle
dsn ساخته شد اما user name را نمی دانم باید چی بزارم . همان یوزری که در هنگام کپی اسکریپتها در پلاس مطرح کردم و یا SID که در فایل tnsnames.ora مشاهده کردم را هم گذاشتم اما جوابی نگرفتم .
برای یادآوری تاریخچه مشکل من به این لینک نگاهی بیندازید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=57623
در لینک فوق فایلهای مورد نیاز نیز وجود دارد . البته مشکل آن تاپیک چیز دیگه ای بود که جایش در این بخش نیست اما اکنون باید به دیتابیس برنامه متصل شوم و اطلاعات را بخوانم.
در ضمن تجربه بنده با اتصال ODBC بسیار اندک می باشد
با تشکر

aidin300
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 17:43 عصر
سعی کن با اطلاعات زیر وارد sqlplus بشی اگه با کلمه عبور مشکل داشتی و تغییر کرده بود یه جستجو تو این بخش انجام بده
username: system
password: manager
hoststring: SWFORA

mehran_337
شنبه 25 اسفند 1386, 07:53 صبح
ممنون از راهنماییتون با این موارد وارد شدم . حالا باید چه کار کنم؟ منظورم نحوه دسترسی به جداول و اطلاعات درون اونه و همچنین چطوری باید اسم جداول و یوزر مربوطه به دیتابیس و غیره را بفهمم؟

aidin300
یک شنبه 26 اسفند 1386, 21:53 عصر
می تونی 1 واسط System DSN ODBC بسازی و تو Access داده ها رو import کنی و یا از همین اطلاعات برای ورود به پایگاه با برنامه PLSQL Developer استفاده کنی و اطلاعات رو به فرمت های مختلف مثل Excel ارسال کنی

mehran_337
دوشنبه 27 اسفند 1386, 07:52 صبح
الهی قربونتون برم از روز اول عرض کردم در این امور اطلاعاتی ندارم یعمی روش انجام کار و بلد نیستم. می دونم که خیلی کارها می تونم انجام بدم ولی روششونو نمی دونم.
حالا که زحمت کشیدین جواب دادین روش انجام کار هم بگید دیگه .

این روش ذیل چجوریه؟

از همین اطلاعات برای ورود به پایگاه با برنامه PLSQL Developer استفاده کنی و اطلاعات رو به فرمت های مختلف مثل Excel ارسال کنی

با تشکر

aidin300
دوشنبه 27 اسفند 1386, 09:44 صبح
اول برنامه PLSQL Developer رو از آدرس بالا دانلود کن بعد با همین اطلاعات وارد برنامه شو مرحله بعد از مسیر File>New یک SQL Window باز کن و کوئری دلخواه رو بنویس بعد از این کار با کلید F8 اونو اجرا کن حالا رو نتایج کلیک راست کن و Copy to Excel رو انتخاب کن. می تونی از ویزارد Import، SQL Server هم استفاده کنی و پایگاه داده اوراکل رو به عنوان منبع استفاده کنی