mehran_337
سه شنبه 21 اسفند 1386, 17:08 عصر
با سلام.
در سازمانی که بنده در حال فعالیت می باشم برنامه ای با دستورات نصب ذیل وجود دارد که متاسفانه پشتیبانی نمی شود . مجبور به ساخت برنامه ای هستیم ولی باید در ابتدا اطلاعات قبلی را به دیتابیس خود بریزیم . متاسفانه در زمینه اوراکل هیچ اطلاعاتی ندارم و به راهنمایی اساتید نیازمندم .
مراحل نصب :
1 - نصب اوراکل دیتابیس
2 - نصب develop به همراه فرم و ریپورت
3 - کپی کردن oracle\network\admin\transname.ora را در orant\net80\admin
plus 80 را اجرا می کنیم و مقادیر زیر را بعنوان کد وارد می کنیم system , manager , swfora
از سی دی محتویات اسکریپت را درون plus میریزین (past)
start.bat را اجرا می کیم
فایل expswf.dmp را در روت درایو d کپی می کنیم این فایل ساختار جداول است
رجیتسر می کنیم nls-lang
در cmd داس : imp system /mana
سپس مسیر فایل را می خواهد
فایل اجرایی در d:\single را Open width می کینیم با d:\orant\bin\ifrun60
برای بازیاب اطلاعات باید از منوی برنامه بازیابی را بزنیم و در مسیر آدرس dumpرا بدهیم
علی الظاهر برنامه ای هم که داریم با جاوا نوشته شده هست .
به تنهای چیزی که در اینجا نیاز دارم این است که چطور به جداولو دسترسی پیدا کنم و اطلاعات را درون تکستی یا اکسسی بریزم . متاسفانه خود برنامه هیچ خروجی ندارد.
متذکر شوم که هیچ اطلاعاتی در زمینه اوراکل ندارم حتی نمی دانم چه پسوندهایی دارد و در صورت راهنمایی محل اجرای آیتم ها هم لطفا ذکر کنید.
قبلا از عنایت دوستان سپاسگزارم
در سازمانی که بنده در حال فعالیت می باشم برنامه ای با دستورات نصب ذیل وجود دارد که متاسفانه پشتیبانی نمی شود . مجبور به ساخت برنامه ای هستیم ولی باید در ابتدا اطلاعات قبلی را به دیتابیس خود بریزیم . متاسفانه در زمینه اوراکل هیچ اطلاعاتی ندارم و به راهنمایی اساتید نیازمندم .
مراحل نصب :
1 - نصب اوراکل دیتابیس
2 - نصب develop به همراه فرم و ریپورت
3 - کپی کردن oracle\network\admin\transname.ora را در orant\net80\admin
plus 80 را اجرا می کنیم و مقادیر زیر را بعنوان کد وارد می کنیم system , manager , swfora
از سی دی محتویات اسکریپت را درون plus میریزین (past)
start.bat را اجرا می کیم
فایل expswf.dmp را در روت درایو d کپی می کنیم این فایل ساختار جداول است
رجیتسر می کنیم nls-lang
در cmd داس : imp system /mana
سپس مسیر فایل را می خواهد
فایل اجرایی در d:\single را Open width می کینیم با d:\orant\bin\ifrun60
برای بازیاب اطلاعات باید از منوی برنامه بازیابی را بزنیم و در مسیر آدرس dumpرا بدهیم
علی الظاهر برنامه ای هم که داریم با جاوا نوشته شده هست .
به تنهای چیزی که در اینجا نیاز دارم این است که چطور به جداولو دسترسی پیدا کنم و اطلاعات را درون تکستی یا اکسسی بریزم . متاسفانه خود برنامه هیچ خروجی ندارد.
متذکر شوم که هیچ اطلاعاتی در زمینه اوراکل ندارم حتی نمی دانم چه پسوندهایی دارد و در صورت راهنمایی محل اجرای آیتم ها هم لطفا ذکر کنید.
قبلا از عنایت دوستان سپاسگزارم