ورود

View Full Version : میخوام یه وب سرور راه بندازم . چطور یه آی پی ولید یا همون معنبر براش گیر بیارم

online_mansoor2007
سه شنبه 21 اسفند 1386, 19:04 عصر
دوستان سلام .
من می خوام یه وب سرور برای خودم راه بندازم . مب دونم که نیاز به یه آی پی Valid دارم . حالا موندم چطور یه آی پی ولید گیر بیارم و به سرورم اختصاص بدم .

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید .

raravaice
سه شنبه 21 اسفند 1386, 20:54 عصر
با سلام

شما از همونجایی که داری پهنای باند این وب سرور رو تامین میکنی درخواست IP VALID بده ولی احتمالا رو پهنای باند یکی بهت میدن اگر ندادن بگو بهت بدن هزینه ای نداره حدود 10000 تومان در ماه برای هر ip البته حداکثر قیمت.

البته اگه میخوای چیزی رو تست کنی وب سرور راه بنداز ولی برای استفاده تجاری برات مقرون به صرفه نیست و سرور های کانادا و امریکا خیلی ارزون تر در میان تا این کار خوب راجع به این مسئله فکر کن که هزینه اضافی برات در بر نداشته باشه.

موفق باشید

online_mansoor2007
سه شنبه 21 اسفند 1386, 21:42 عصر
raravaice جان ممنون که جواب دادی . اما عزیز من پهنای باند خاصی ندارم . من فقط می خوام یه تست بزنم و از همون کارت اینترنت معمولی دارم استفاده می کنم . حالا در این صورت که عرض کرم لطف کن و راهنماییم کن . من می خوام یه IP valid برای تست سه سری از مباحث شبکه داشته باشم همین . پهنای باندم کجا بووووووووود !

linux
سه شنبه 21 اسفند 1386, 22:04 عصر
raravaice جان ممنون که جواب دادی . اما عزیز من پهنای باند خاصی ندارم . من فقط می خوام یه تست بزنم و از همون کارت اینترنت معمولی دارم استفاده می کنم . حالا در این صورت که عرض کرم لطف کن و راهنماییم کن . من می خوام یه IP valid برای تست سه سری از مباحث شبکه داشته باشم همین . پهنای باندم کجا بووووووووود !

اگر سخت افزار داری ( هاب و دو تا کامپیوتر) که مشکلی نیست.
اگر هم نداری، می تونی روی یک کامپیوترهم کار کنی و برای یادگرفتن هیچ احتیاجی به ip valid نداری
vmware player را دانلود کن و با آن یک os guest بساز که روی کامپوتر خودت کار کنه

online_mansoor2007
سه شنبه 21 اسفند 1386, 22:11 عصر
linux جان ممنون که جواب دادی . من یه pc دارم . یه laptop . پس حل میشه کارم ؟ توی تست با هر IP جواب میده؟
در واقع می خوام بدونم IP ولید فقط برای اینترنت هست و من برای امتحان از یه شبکه کوچیک هم می تونم استفاده کنم؟

whitehat
سه شنبه 21 اسفند 1386, 23:28 عصر
پاسخ کل سوال ها مثبته
کافیه وب سرور را روی یکی پیکر بندی کنی و از دیگر به اون وصل بشید. حتی با استفاده از تنظیم DNS یک سایت با اسم یاهو دات کام هم درست کنی:)

online_mansoor2007
سه شنبه 21 اسفند 1386, 23:55 عصر
پاسخ کل سوال ها مثبته
کافیه وب سرور را روی یکی پیکر بندی کنی و از دیگر به اون وصل بشید. حتی با استفاده از تنظیم DNS یک سایت با اسم یاهو دات کام هم درست کنی:)
whitehat (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4167) عزیز ممنون که جواب دادید . من شدم امروز عبدالاسله !
اما به عنوان سوال آخرم در کل اگه بخوام یه وب سرور راه بندازم باید Valid Ip را چه جوری بگیرم و برای سرورم ست کنم ؟؟؟؟

whitehat
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 00:22 صبح
شما باید با شرکتهای Hosting تماس بگیری (می تونی یک خط DSL را Valid IP هم بگیرید)