PDA

View Full Version : نمایش عکس در indicator dbgrid مثل نمایش کلید در SQLSERVER

devil00x
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 17:55 عصر
سلام دوستان .
میخوام مثل sqlserver یا access قسمت تعریف جدول وقتی کلید اصلی رو انتخاب می کنه رو indicator کنار آیکن یک کلید قرار می گیره تو DbGride برنامم همچین چیزی رو قرار بدم کسی می دونه چطور میشه این کار رو انجام داد.

devil00x
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 09:01 صبح
از مدیران و حرفه ای ها خواهشمندم اگه کسی می تونه کمک کنه
هر چی هم تو سایت های دیگه search می کنم چیزی پیدا نمی کنم .
حداقل اگه کسی کامپوننتی رو می شناسه که این کار رو انجام میده اعلام کنه متشکر می شم.

AlirezaBahredar
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 10:20 صبح
دوست خوب....
شما می تونید بجای DBGrid از ListView استفاده کنید.
یاد آوری: اکثر برنامه های حرفه ای به جای DBGrid بطور حتم از Listview استفاده می کنند.
با اینکه کار با ListView درقیاس با DBGrid تاحدودی سخت تر است، اما امکانات بیشتری در مقایسه با DBGrid دارد.

vcldeveloper
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 11:34 صبح
اکثر برنامه های حرفه ای به جای DBGrid بطور حتم از Listview استفاده می کنند.
همچین چیزی صحت نداره. کاربرد DBGrid با ListView فرق میکنه، هر چند ممکنه در برخی موارد محدود کاربردهای مشترکی داشته باشند. نکته بعد اینکه حتی اگر به فرض هم حرف شما درست باشه، ListView امکانی که مدنظر این کاربر بود نداره.

رو indicator کنار آیکن یک کلید قرار می گیره
بصورت عادی DBGrid امکان تغییر این آیکن رو نمیده. آیکن های مربوط به Indicator در یک ImageList بصورت Private نگهداری میشند. اگر بصورت Private نبود، میشد با Hack کردن کلاس TCustomDBGrid و فراخوانی متد DrawCell این کار رو کرد. اما چون امکانش وجود نداره، تنها کاری که به ذهن من میرسه اینه که یک کلاس جدید از TCustomDBGrid مشتق بگیرید و متد DrawCelll آن را Override کنید و در داخل آن برای شرایط عادی همون DrawCell مربوط به TCustomDBGrid رو قراخوانی کنید و برای مواقعی که باید تصویر مورد نظر خودتون رسم بشه، خودتون کدی شبیه DrawCell مربوط به TCustomDBGrid بونیسید، با این تفاوت که از تصویر خودتون بجای تصاویر موجود در FIndicator آن استفاده می کنید.

devil00x
یک شنبه 26 اسفند 1386, 22:53 عصر
من یک کامپوننت گیر اوردم که این کارها رو خیلی راحت انجام میده اما کامپوننت تریال هستش می خواستم ببینم که آیا شما نسخه کاملش رو دارین.
اسم کامپوننت xdbgrid هستش.