ورود

View Full Version : تغییر Version info فایلهای exe و dll

ali_mohamadi8928
یک شنبه 26 اسفند 1386, 01:43 صبح
سلام دوستان ... بعد از ساعت ها جستجو در اینترنت به اجبار این تاپیک رو زدم ....

باور کنید هر سایتی رو که مربوط به دلفی بود گشتم ... هیچی پیدا نکردم .... نه کامپوننتی و نه سورس کدی ...

من نیاز شدیدی به یک کامپوننت یا سورس کد برای ایجاد تغییرات در Version info فایلهای dll و exe دارم ...

دوستان اگه در این زمینه کمک کنن و یک سورس کد بزارن یا یک کامپوننت معرفی کنن که به طور کامل این کار رو انجام بده واقعا یک دنیا ازشون ممنون میشم .... :افسرده: راستی من از ( دلفی 7 استفاده میکنم ... مثل خیلی های دیگه )

vcldeveloper
یک شنبه 26 اسفند 1386, 04:06 صبح
Version Information Manipulator Library (http://www.delphidabbler.com/software/vibindata?mid=2)

علاوه بر این کد، مطالب جالب دیگه ایی هم توی این سایت پیدا می کنید.

ali_mohamadi8928
یک شنبه 26 اسفند 1386, 13:06 عصر
سلام اقا علی .... من کتابخانه ی مذکور رو دانلود کردم ... 2 ساعت روش وقت گذاشتم ولی نتونستم به نتیجه برسم .... اگه میشه یکی از دوستان یک نمونه باهاش برای تغییر در Version Info درست کنه خیلی ممنونم میشم ... هم من استفاده میکنم هم بقیه ی دوستان ....

ali_mohamadi8928
دوشنبه 27 اسفند 1386, 01:39 صبح
بچه ها یعنی هیچ کس نمیتونه کمک کنه ... به خدا من دوباره کل موتورهای جستجو رو برای پیدا کردن همچین چیزی زیر و رو کردم .... ولی انگار نه انگار ....

لطفا کمک کنید ..

ali_mohamadi8928
سه شنبه 28 اسفند 1386, 01:12 صبح
من مصالها و کامپونتهای زیادی برای نشان دادن Version info پیدا کردم ولی هیچ مثالی برای تغییر اون پیدا نکردم .....

من برای یک پرژه خیلی زحمت کشیدم و خیلی روش وقتم رو گذاشتم ... فقط گیر همین قسمتش هستم ...

یکی از دوستان لطف کنه یک کمکی بکنه ... به خدا الان 3 روزه دارم جستجو میکنم ولی هنوزم مشکلم حل نشده ...