ورود

View Full Version : username و password

sh2007
یک شنبه 26 اسفند 1386, 07:26 صبح
دوستان سلام
من یه بانک اطلاعات توی sql server 2000 دارم که نمی خوام اگه کسی Enterprice manager رو باز کرد بانک ها رو نبیند چه راهی وجود دارد که کسی این بانک و یا سایر بانکها را نتواند ببیند و نیاز به رمز باشد از دوستان ممنون می شوم که مرا راهنمائی کنند

Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 26 اسفند 1386, 08:59 صبح
اگر جستجو کنین در این مورد بارها بحث شده

sh2007
یک شنبه 26 اسفند 1386, 09:47 صبح
اگر جستجو کنین در این مورد بارها بحث شده

با سلام
Kamyar جان مواردهای فوق در مورد asp.net بود و اکثرا با کد بودند اما بحث من در مورد محیط Enterprice Maneger مربوط به SQL Server 2000 می باشد که در انجا بعد از SQL Server Group رو می خواستی باز کنی اجازه نمی داد و رمز می پرسید اینو من تو یه کامپیوتر دیدم برنامه نویس اون به اینصورت پایگاه داده را محافظت کرده مثل اکسس که برای ورود می توان رمز تعریف کرد تا بتوانی وارد پایگاه داده شوی و آنرا ویرایش و یا داده ها را تغییر دهی
ممنون می شوم مرا در این خصوص کمک کنید

Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 26 اسفند 1386, 13:43 عصر
شما باید برای دیتابیس user تعریف کنین با سطح دسترسی خاص خودش که در sql این سطح دسترسی تا سطح فیلد هم هست و حتی میتونین بگین که فرضا" کاربر میتونه فقط select کنه یا update کنه و یا ....
حالا برای اینکه کاربر بتونه به دیتا بیس وصل بشه نیاز به login name داره که در واقع username و password تو login name تعریف میشه
پست شماره 2 در لینک زیر رو بخونین
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=77584
موفق باشی

sh2007
دوشنبه 27 اسفند 1386, 10:59 صبح
دوستان سلام
من login , username تعریف کردم فکر کنم این قسمت برای اتصال از برنامه ها به sql server 2000 می باشد اما چند سوال :
1: بعد از تعریف login و username برای یک دیتابیس چه مراحلی باید بگذرد که اگر شخصی در محیط Enterprice manger وارد شد و خواست دیتابیس را تغییر بدهد نتواند؟
2 : در صورت اینکار نقش کاربر sa , guest چگونه است و چطور به آنها رمز بدهیم یا غیر فعال کنیم که کسانی که در این محیط تبحر دارند نتوانند دیتابیس را در محیط Enterprice manger ویرایش کنند
3: در کل هدف من علاوه بر رمز و نام کاربری عدم ویرایش و مشاهده دیتابیس در محیط Enterprice manger می باشد مگر اینکه با نام کاربری و رمز باشد
ممنون شما هستیم

_alish_
دوشنبه 27 اسفند 1386, 12:18 عصر
با عرض ادب خدمت دوستان
بر روی سرور راست کلیک و edit sql server .... سپس قسمت Use Sql Server authentication را تیک کنید، هنگام اتصال از طریق EM هم از شما رمز می خواهد

Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 27 اسفند 1386, 14:45 عصر
برای اینکه بتونین کارهای یک user را کنترل کنین باید role تعریف کنین و کاربرتونو عضو اون role کنین

sh2007
سه شنبه 28 اسفند 1386, 07:56 صبح
با عرض ادب خدمت دوستان
بر روی سرور راست کلیک و edit sql server .... سپس قسمت Use Sql Server authentication را تیک کنید، هنگام اتصال از طریق EM هم از شما رمز می خواهد

دوستان سلام
من اینکار رو انجام دادم این خطا رو داد
SQl Server registration Failed becuase of the connection failure
displayed below.Do you wish to modify anyway
login failed fo sh2007 . Reason : Not associated with a trusted SQL Server connection

sh2007
سه شنبه 28 اسفند 1386, 08:03 صبح
دوستان عزیز سلام
این هم عکس اون خطاست
لطفا منو راهنمائی کنید

sh2007
دوشنبه 05 فروردین 1387, 08:51 صبح
دوستان سلام
سال نو مبارک
ظاهرا اطلاعات همه دوستان عزیر ته کشیده کسی نیست در این خصوص منو یاری کنه ممنون می شوم

AminSobati
سه شنبه 06 فروردین 1387, 00:51 صبح
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=12299

sh2007
سه شنبه 27 فروردین 1387, 11:49 صبح
سلام
با توجه به دستورالعملهای گفته شده موفق به این کار نشدم آیا مقاله pdf هست که جزئیات را بگوید تا انجام دهم اونو

_alish_
سه شنبه 27 فروردین 1387, 12:09 عصر
آقای sh2007 شما حتما باید از User های درون خود SQL استفاده نمایید نه User Pass جدید را در آن پنجره اضافه نمایید.