ورود

View Full Version : XP Style یک مشکل

سعید قدیری مقدم
جمعه 02 مرداد 1383, 18:16 عصر
سلام دوستان :)
من دنبال این موضوع بودم که چطور میشه برنامه های خودم با style ویندوز xp ست کنم که هم مطالبی تو این فروم پیدا کردم و یک چیزایی هم تو سایت ماکروسافت پیدا کردم اما با یک مشکل بر خورد کردم اون هم اینکه فقط کنترل هایی که بوسیله comctl32.dll کنترل میشن رو به شکل style ویندوز تبدیل میکنه و نمیتونه مثلا کنترل های مربوط به mscomctl.ocx و یا tabctl32.ocx رو به این نوع تبدیل کنه
البته من بعد از کلی گشت و گذر با google یک ocx پیدا کردم که تقریبا تمام کنترل ها رو تبدیل میکنه اما راستشو بخواید زیاد به دلم ننشست :roll:

می خواستم بدونم آیا راحی هست که به کمک همون Project1.exe.manifest بشه بقیه کنترل ها رو هم به style ویندوز تبدیل کرد؟

Abbas Arizi
جمعه 02 مرداد 1383, 18:34 عصر
خیر.
اگه بخواید این کار به وسیله ویندوز انجام بشه فقط همون کنترلهای comctl32.dll که مال خود ویندوز هستند این قابلیت رو دارند. در غیر این صورت باید از همون ocx ها استفاده کنید.

سعید قدیری مقدم
جمعه 02 مرداد 1383, 23:34 عصر
راستش فکر نکنم اینجوری باشه :roll:
پس چرا وقتی از vb6.exe.manifest برای خود ویژوال بیسیک استفاده میکنیم تمام کنترل های خود بیسیک style ویندوز رو به خودشون میگیرن؟ :mrgreen:

Abbas Arizi
جمعه 02 مرداد 1383, 23:57 عصر
چون کنترلهای ویژوال بیسیک در واقعا همون کنترلهای خود ویندوز هستند و از comctl32.dll استخراج شدن. :mrgreen:

سعید قدیری مقدم
شنبه 03 مرداد 1383, 09:19 صبح
خوب حالا یک سوال؟
چطور میشه به کمک comctl32.dll کنترل های listviewو یا tabel رو ایجاد کرد.؟
چون تو خود بیسیک این 2 تا کنترل بکار رفته و کاملا style ویندوز رو بخودشون میگیرن؟

منظورم همون پنجره new project هست که از هر دو کنترل استفاده شده و style ویندوز رو بخودشون میگیرن :(

Abbas Arizi
شنبه 03 مرداد 1383, 13:36 عصر
به جای mscomctl.ocx از comctl32.ocx استفاده کنید.

سعید قدیری مقدم
شنبه 03 مرداد 1383, 14:49 عصر
آقا منو گرفتی :قهر:

خوب من میدونم که برای ساخت listview و table باید از mscomctl استفاده کنم اما مشکل من اینکه کنترل های mscomctl.ocx از قابلیت style ویندوز استفاده نمیکنه بر خلاف comctl32.dll . این موضوع رو من اول گفتم لطفا با دقت اولین پیامی رو گه نوشتم بخونید :roll:

شما هم در جوابم گفتید فقط کنترل های comctl32.dll قابلیت پشتیبانی style رو داره :roll: خوب من هم گفتم پس خود بیسیک چطور تونسته تو پنجره New Project کنترل listview و Table رو با style ویندوز نشون بده :mrgreen:

لطفا من و راهنمایی کنید نه دست بسر :flower:

free_user
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 14:58 عصر
سلام
شما می تونید از تب کنترل داخل
Microsoft Windows Common Control 5.0 (sp2)
استفاده کنید.
در ضمن دوست عزیزسعید قدیری بهتر است به جای اعتراض از دوستمان تشکر کنیم که در حد توان خود شما را راهنمایی نموده است.
به جای اینکه ثابت کنید که گفته هایشان اشتباه می باشد بهتر است می گفتید که نیاز شما را برآورده ننموده است
با عرض پوزش

دنیای هر کس به وسعت فکر اوست