PDA

View Full Version : مودم gsm



prince-of-persia
یک شنبه 26 اسفند 1386, 12:25 عصر
سلام

باید ببخشید اما جای بهتری برای پرسیدن این سوال پیدا نکردم !!!
می خواستم بدونم سرعت مودم های gsm چقدر هست , یعنی چند تا sms در دقیقه میفرسته یا می گیره
و دوم اینکه برای انتقال یه شماره همراه اول به شماره های 2000 و 3000 باید چه کرد ؟

با تشکر

amironline
دوشنبه 27 اسفند 1386, 07:14 صبح
به نقل از اینجا (http://www.developershome.com/sms/howToSendSMSFromPC.asp#10.1.1.Major%20Drawback%20o f%20Sending%20SMS%20Messages%20through%20a%20Mobil e%20Phone%20or%20GSM/GPRS%20Modem%20--%20Low%20SMS%20Sending%20Rate|outline)بین 6 تا 10 پیام هست

شما نمیتونین شماره همراه اولتون رو به شماره های مخصوص هشت رقمی(یا کمتر یا بیشتر) تبدیل کنین، باید اونا رو از طریق شرکتهایی مثل نوند (http://www.navand.ir/)بخرین یا اجاره کنین

hassan razavi
دوشنبه 27 اسفند 1386, 07:33 صبح
من هر 2 ثانیه یک sms رو شنیده ام.

prince-of-persia
سه شنبه 28 اسفند 1386, 11:53 صبح
آیا شرکت مخابرات همچین امکانی را ارائه می کند ؟

مسابقات تلویزیونی مثل 90 چطوری هستند ؟ مودم gsm دارند یا از طریق اینترنت کار میکنند ؟

raravaice
سه شنبه 28 اسفند 1386, 12:36 عصر
مسابقات تلویزیونی مثل 90 چطوری هستند ؟ مودم gsm دارند یا از طریق اینترنت کار میکنند ؟


شما وقتی شماره های 1000 - 2000 -3000 رو داری اونا یه لینک بهت میدن برای ارسال و یه لینک هم میدن واسه دریافت البته برای هر دریافت هم از شما 3 تومان میگیرن.
لینک دریافت هم به این صورت که در اصل شما یه لینک به اونا میدی که هر وقت پیام برای شما اومد به صورت یه فرم html میفرسته به لینکی که شما دادی.

موفق باشید

prince-of-persia
دوشنبه 05 فروردین 1387, 16:50 عصر
نه من یه مودم gsm دارم که یک سیم کارت معمولی داخلشه حالا می خوام کاربر با یه شماره روند کار کنه و میخوام sms ها رو divert کنم روی اون
دلیل این امر اینه که برای استفاده از اینترنت محدودیت دارم و نباید از اینترنت استفاده کنم.

با تشکر

raravaice
سه شنبه 06 فروردین 1387, 10:11 صبح
نه من یه مودم gsm دارم که یک سیم کارت معمولی داخلشه حالا می خوام کاربر با یه شماره روند کار کنه و میخوام sms ها رو divert کنم روی اون


کار جالبیه ولی من 2 جاشو نفهمیدم.
1.sms رو میخوای divert کنی! چگونه؟
2.کاربر قرار با شماره رند کار کنه؟ شما 1 سیم کارت معمولی داری چطور میخوای به کار برات شماره اختصاص بدی؟

این کار قبلا انجام شده یا هنوز یه فرضیه است؟

موفق باشید

prince-of-persia
شنبه 17 فروردین 1387, 17:54 عصر
بله من یک سیم کارت با شماره معمولی دارم ولی میخوام به کاربرام شماره 2000 بدم
چطوری شو می خوام بدونم دیگه ؟
آیا مخابرات این کار رو انجام می دهد ؟
چون فکر نمی کنم کار خیلی خاصی داشته باشه برای مخابرات و امیدوارم جزء خدماتشون باشه !

raravaice
شنبه 17 فروردین 1387, 19:44 عصر
من یک سیم کارت با شماره معمولی دارم ولی میخوام به کاربرام شماره 2000 بدم



چنین چیزی امکان نداره.
مخابرات فقط رنج 1000،2000،3000 رو در اختیار 3 شرکت قرار داده.
شما فقط میتونی از همون شماره استفاده کنی نمیتونی برای خودت شماره درست کنی برای یه سیم کارت.

موفق باشید