ورود

View Full Version : توضیح در مورد فرق DirectX در Net. و ++C

AliyerEdon
یک شنبه 26 اسفند 1386, 21:44 عصر
DitectX در Net. تنها 50 درصد از سرعت در ++C را دارا می باشه که در حال حاضر هم دیگه پشتیبانی آنچنانی نمی شه و به جای DirectX در Net. واسط جدید XNA اومده که خفن پشتیبانی می شه و کتاب هم زیاد داره و لی باز به ++C نمی رسه چون ++C در حال حاضر DirectX10 و DirectX10.1 رو داره و DirectX11 هم در راهه.:لبخندساده:

mostafa_C
یک شنبه 26 اسفند 1386, 22:28 عصر
ممنون جالب بود.
ولی XNA برخی از قابلیت های DX رو نداره و البته کمی طرفدارش هم به خاطر اینه که با C++ نمیشه باهاش کار کرد.
البته خیلی آسونتر از DX هست ولی باز هم DX یه چیز دیگه است.

AliyerEdon
دوشنبه 27 اسفند 1386, 20:27 عصر
من هم با تو موافقم.فقط ++C

kochol
سه شنبه 28 اسفند 1386, 08:02 صبح
DitectX در Net. تنها 50 درصد از سرعت در ++C را دارا می باشه که در حال حاضر هم دیگه پشتیبانی آنچنانی نمی شه و به جای DirectX در Net. واسط جدید XNA اومده که خفن پشتیبانی می شه و کتاب هم زیاد داره و لی باز به ++C نمی رسه چون ++C در حال حاضر DirectX10 و DirectX10.1 رو داره و DirectX11 هم در راهه.:لبخندساده:

سلام
کی گفته 50% من خودم تست کردم و فقط یه چیزی حدود 2%نهایت کندتر بود.

AliyerEdon
سه شنبه 28 اسفند 1386, 11:15 صبح
من نمی گم که. خود سازندش می گه که خودمونو کشتیم تونستیم 40% برسونیم. 50% اشتباه گفتم. رفتم دیدم که نوشته 40% و بعد نا امید شدن و رفتن سراغ XNA. ولی XNA چند تا بازی سطح بالا داره و کارائیش هم بالاست. سازنده ی بازی XNA Racing یه نفره که تو کتابش نوشته بود دلیل استفاده نکردن سازند های بزرگ از XNA اینه که کل کدنویسی اونا روی ++C است و دیگه نمی تونند بهXNA پورت کنند. بازیه خیلی با کیفیته.مثل Need For Speed.
کتاب : Profissional XNA Game Programming
من نظرم اینه که ++C و DX از XNA راحت تره.:لبخندساده:

mostafa_C
سه شنبه 28 اسفند 1386, 12:26 عصر
من نظرم اینه که ++C و DX از XNA راحت تره.
بنده هم با حرف آقا kochol موافقم. در ضمن، XNA از هر لحاظ از بقیه (OpenGL, DX, OGRE) خیلی آسونتره که اکثر مبتدی ها دنبالش میرن. (یه دلیلش هم اینه که از C# استفاده می کنه که فوق العاده آسونتر از Cpp هستش.)

AliyerEdon
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 10:24 صبح
راحت نیست که. سازنده های خودش می گن راحته. کلا #C حال به هم بزنه. چون همه ی کدها رو توی یه فایل قرار می ده که اگه بخواهی که تو کدها یه کد کوچولو رو نگاه کنی باید کل فایلو بگردی و لی ++C فایل هدر داره که کد رو از ساختار کد جدا می کنه و کد خیلی جذاب تر می شه! اگه می خوای بدونی ++C بهتره یا XNA از یکی بپرس که دو تاشونو کار کرده نه یکی که فقط XNA یا ++C . من دو تاشونو کار کردم و از XNA به جایی نرسیدم.:لبخندساده:

mostafa_C
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 10:50 صبح
بنده هم با هر دوشون کار کردم. XNA فوق العاده قابل فهم تره برای تازه کاران، فوق العاده هم آسونتره.
این حرفیه که همه میزنند، نه سازندگانش. این رو از افراد مبتدی بپرسید ببینید چی جواب می دن، معلومه که حالا که ما این همه کتاب در مورد OpenGL یا DirectX خوندیم برامون خیلی آسون به نظر میرسه.

اگه می خوای بدونی ++C بهتره یا XNA
در ضمن، نمیشه XNA رو با C++ مقایسه کرد. چون یکیشون زبان برنامه نویسی و دیگری توابعی گرافیکی که با استفاده از همون زبان برنامه نویسی (C#) می تونی ازش استفاده کنی.

AliyerEdon
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 11:33 صبح
در ضمن، نمیشه XNA رو با C++ مقایسه کرد. چون یکیشون زبان برنامه نویسی و دیگری توابعی گرافیکی که با استفاده از همون زبان برنامه نویسی (C#) می تونی ازش استفاده کنی.

من منظورم از ++C همون DirectX در ++C بود.

AliyerEdon
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 11:37 صبح
اگه ما بخواهیم از XNA استفاده کنیم به خاطراینکه راحته ، که اینجین حاضری بهتره. مثل TV3Dکه تاپیک زدم.(برو ببین). تازه تو که می گی XNA کار کردی و خیل راحته آره درست می گی ولی برای کار های بزرگ خیلی پیچیده و سخته به همون دلیلی که گفتم.

AliyerEdon
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 11:39 صبح
اگه ما بخواهیم از XNA استفاده کنیم به خاطراینکه راحته ، که اینجین حاضری بهتره. مثل TV3Dکه تاپیک زدم.(برو ببین). تازه تو که می گی XNA کار کردی و خیل راحته آره درست می گی ولی برای کار های بزرگ خیلی پیچیده و سخته به همون دلیلی که گفتم. من با XNA مخالف نیستم و اگه کسی دوسش داره بره باهتش کار کنه. ++C و DirectX ش به خاطر سختیش دوست داشتنی و تا باهاشون کار نک.نی و یاد نگیری این مطلبو نمی گیری.:لبخندساده:

AliyerEdon
جمعه 02 فروردین 1387, 14:29 عصر
راستی برنامه هایی که با دات نت یا XNA نوشته می شن یه برنامه هست که EXE ی مربوط به برنامه ی نوشته شده با دات نت رو می گیره و کد کامل اونو نشون می ده!!!!!!!
نام برنامه : Reflector.NET
سایت دانلود با حجم چند کیلوبایت : http://www.aisto.com/roeder/dotnet

سپول
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 12:57 عصر
XNA برای بازی های کوچیک مناسب هست ولی برای بازی های بزرگ و موتورهای قدرتمند اصلا مناسب نیست.
در موردی که سرعت دایرکت ایکس در .NET و C++ ؛ من تست نکردم ولی سرعت call کردن توابع در همون حد چند درصد که کوچول گفت فرق داره، اما تفاوت جایی مشخص می شه که بخواهید یک موتور درست و حسابی با >NET بنویسید اون موقع از در و دیوار سرعت کم میارید به خاطر اینکه مانند C++ کنترل مستقیم روی حافظه نداریم و زبان C# هم زبانی نیست که مانند C++ به اسمبلی کامپایل بشه و مستقیما روی سخت افزار اجرا بشه و یک زبان میانی هست در نتیجه در کدهای پیچیده تر که احتیاج به سرعت هست قطعا کم میاره.
البته به قول Tim Sweeny برنامه نویس موتور unreal شاید C# در 10 سال دیگه شروع کنه به عوض کردن استاندارد برنامه نویسان بازی ولی در حال حاضر همچین چیزی نیست.