ورود

View Full Version : ایجاد یک دیتاسنتر ساده با استفاده از خطوط ADSL

hrmprog
دوشنبه 27 اسفند 1386, 15:11 عصر
سلام
من در حال بررسی اجاره سرور اختصاصی بودم . مقایسه ای کردم و دیدم با این ترافیک ماهیانه ای که برای ارزان ترین آنها ارائه می شود ، می توان گفت پهنای باندی که به صورت اختصاصی در اختیار ما قرار می دهد در حد ADSL است . حالا سوال من این است که می توان از یک سرویس ADSL اختصاصی برای این منظور استفاده کرد ؟ برخی شرکت ها را دیده ام که IP مجاز دارند و وب سایت و یا سیستم های مورد نیاز خود را در شرکت قرار داده اند . به نظر شما این کار چه مزایا و چه معایبی دارد و اصلا آیا کار یک دیتاسنتر را انجام می دهد ؟:عصبانی++:

someCoder
دوشنبه 27 اسفند 1386, 19:42 عصر
سلام
من در حال بررسی اجاره سرور اختصاصی بودم . مقایسه ای کردم و دیدم با این ترافیک ماهیانه ای که برای ارزان ترین آنها ارائه می شود ، می توان گفت پهنای باندی که به صورت اختصاصی در اختیار ما قرار می دهد در حد ADSL است . حالا سوال من این است که می توان از یک سرویس ADSL اختصاصی برای این منظور استفاده کرد ؟ برخی شرکت ها را دیده ام که IP مجاز دارند و وب سایت و یا سیستم های مورد نیاز خود را در شرکت قرار داده اند . به نظر شما این کار چه مزایا و چه معایبی دارد و اصلا آیا کار یک دیتاسنتر را انجام می دهد ؟:عصبانی++:

اگر دیتاسنتر قراره ایجاد بشه، اولین شرطش پهنای باند تضمین شده است که تو ایران کسی بهت هم بگه تضمین میکنه، دروغ گفته!
البته نگفتی دقیقا برای چی میخوای، اما تا واقعا دلیل منطقی نداری که خودت مستقیما پهنای باند بگیری، این کار رو نکن و از یک دیتاسنتر درست و حسابی سرویس بگیر.

Identifier
دوشنبه 27 اسفند 1386, 20:19 عصر
گر دیتاسنتر قراره ایجاد بشه، اولین شرطش پهنای باند تضمین شده است که تو ایران کسی بهت هم بگه تضمین میکنه، دروغ گفته!
قبل از ارائه نظر های فضایی کمی با دقت بررسی کنید و از آلودگی گفتاری خود داری نمایید.

hrmprog
سه شنبه 28 اسفند 1386, 10:06 صبح
می خواهم یک سرور سفارشی ایجاد کنم ، چون خیلی از دیتاسنتر ها حاضر نیستند به راحتی نرم افزار اضافی نصب کنند ! البته شاید حق هم داشته باشند . خارجی ها که مشکل کپی رایت دارند داخلی ها هم به سختی نصب می کنند .

cybercoder
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 18:47 عصر
می خواهم یک سرور سفارشی ایجاد کنم ، چون خیلی از دیتاسنتر ها حاضر نیستند به راحتی نرم افزار اضافی نصب کنند ! البته شاید حق هم داشته باشند . خارجی ها که مشکل کپی رایت دارند داخلی ها هم به سختی نصب می کنند .

می تونی یه Valid IP برای خودت بگیری و پهنای باند البته بستگی به نوع سایت و میزان ترافیکش انتخاب ها فرق می کنه. اگه قصد و نیت سایتت رو مطرح کنی می شه تا حدودی تخمین زد.

موفق باشی

hrmprog
شنبه 10 فروردین 1387, 09:11 صبح
می خواهم یک سرور اختصاصی برای خودم ایجاد کنم که برنامه هایم را روی آن به صورت واقعی تست کنم و امکان سرویس دهی به سایر دوستانم را داشته باشد . ولی هدف اصلی ام از این پست ، مشخص شدن تفاوت های موجود بین یک دیتاسنتر و گرفتن یک Valid IP با پهنای باند مناسب روی سیستم خانگی ام است ؟

online_mansoor2007
شنبه 10 فروردین 1387, 11:13 صبح
می خواهم یک سرور اختصاصی برای خودم ایجاد کنم که برنامه هایم را روی آن به صورت واقعی تست کنم و امکان سرویس دهی به سایر دوستانم را داشته باشد . ولی هدف اصلی ام از این پست ، مشخص شدن تفاوت های موجود بین یک دیتاسنتر و گرفتن یک Valid IP با پهنای باند مناسب روی سیستم خانگی ام است ؟

سلام . والا به نظره من کاره جالبی . دیتاسنتر ها هم چیزایه خاصی نیستن . کسایی هم که اونا را راه انداختن یه روز برای خودشون کاربرای معمولی بودن . تلاش کردن یاد گرفتن دیتاسنتر راه بندازن . گرچه خیلی هاشون هیچی بلد نیست و براشون راه انداختن ! شما هم کاره جالبی داری انجام می ده . تجربه خوبیه . ادامه بده . راه اندازی دیتا سنتر هیچ کاری نداره . یه پهنای باند خوب بگیر . رو پهنای باند چندتا آی پی ولیدم بهت می دن . سخت افزارشم تهیه کن و بسم الله . پهنای باند قیمت خواستی میل بزن بهت بگم . شرکت ما میفروشه . اما اگه اینجا بگم از قانون سرپیچی کردم . پی خواستی میل بزن . باهات ارزون حساب می کنیم !:چشمک:

cybercoder
شنبه 10 فروردین 1387, 13:13 عصر
همین خطوط ADSL متقارن با ترافیک نامحدود 256/256 جواب می ده تا حدودی برای این کار

دیتاسنتر ها هم چیزایه خاصی نیستن . کسایی هم که اونا را راه انداختن یه روز برای خودشون کاربرای معمولی بودن . تلاش کردن یاد گرفتن دیتاسنتر راه بندازن . گرچه خیلی هاشون هیچی بلد نیست و براشون راه انداختن ! شما هم کاره جالبی داری انجام می ده . تجربه خوبیه . ادامه بده . راه اندازی دیتا سنتر هیچ کاری نداره
به به! به به! چه اعتماد به نفسی !!!