PDA

View Full Version : مایکروسافت شرکت تبلیغاتی Rapt را می‌خرد



Empyrium
دوشنبه 27 اسفند 1386, 15:47 عصر
money.cnn.com

شرکت مایکروسافت طی بیانیه‌ای اعلام کرد که قصد دارد شرکت Rapt که در زمینه ارایه خدمات مدیریت تبلیغات به شرکت‌های رسانه‌ای فعالیت می‌کند را خریداری کند.
اگر چه هنوز جزئیات مذاکرات بین این دو شرکت اعلام نشده است، اما مدیران مایکروسافت خاطر نشان کرده‌اند که از چند ماه آینده به صورت رسمی مدیریت Rapt را برعهده خواهند گرفت.
غول نرم‌افزاری جهان اعلام کرد که فناوری Rapt که اطلاعات و مشاوره‌های تبلیغاتی را در اختیار شرکت‌ها می‌گذارد،‌ با بخش atlas publisher suite مایکروسافت ادغام خواهد شد.
به دنبال انتشار این خبر، ارزش سهام مایکروسافت در تالار بورس نیویورک افزایش یافت. طبق اخبار رسیده، هر سهم مایکروسافت در روز گذشته 62/28 دلار معامله شد.
مایکروسافت اعلام کرده است که با خرید این شرکت تبلیغاتی، مهم‌ترین گام‌ را در حوزه تبلیغات دیجیتالی و آنلاین خواهد برداشت.
شرکت نرم‌افزاری مایکروسافت که تاکنون در حوزه تبلیغات دیجیتال و آنلاین بسیار ضعیف بوده است، قصد دارد با این اقدام، دور جدید رقابت‌های خود را با یاهو و گوگل آغاز کند.

----------------------------------------------------------------------------------------------



انقلاب نرم‌افزاری مایکروسافت در راه است .
ukpress.google.com


"بیل گیتس"( Bill Gates) مدیرعامل مایکروسافت به "نیگل دادز"( Nigel Dodds) وزیر اقتصاد ایرلند شمالی گفت: «مایکروسافت قصد دارد سرمایه‌گذاری‌های خود را در بخش تحقیق و توسعه افزایش داده و یک انقلاب نرم‌افزاری به‌وجود آورد.»
وزیر اقتصاد ایرلند شمالی که از دموکرات‌های مهم این کشور محسوب می‌شود، طی سفر خود به آمریکا با "بیل گیتس" مدیرعامل مایکروسافت مذاکراتی را انجام داد تا بستر لازم برای افزایش سرمایه‌گذاری‌های مایکروسافت در ایرلند فراهم شود.
"نیگل دادز" پس از مذاکرات خود با گیتس گفت: «شرکت مایکروسافت اعلام آمادگی کرده است تا همکاری‌های خود را با ایرلند افزایش دهد. در این میان، مایکروسافت در حال ایجاد یک انقلاب نرم‌افزاری است تا بتواند بیش از گذشته به نیاز کاربران در سراسر دنیا پاسخ گوید.»
وی همچنین خاطر نشان کرد: «مایکروسافت قصد افزایش سرمایه‌گذاری‌های خود را در بخش تحقیق و توسعه دارد تا از این طریق بتواند نسل جدید نرم‌افزارهای خود را با کیفیت بهتری به دست کاربران برساند.»
----------------------------------------------------------------------------------------------


سقوط سنگین صنعت نرم‌افزاری بریتانیا
contractoruk.com

به دنبال بروز مشکلات اقتصادی فراوان در بریتانیا، کارشناسان پیش‌بینی کردند که صنعت نرم‌افزاری این کشور با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.
با انتشار اخبار جدید مبنی بر بروز مشکلات اقتصادی در بریتانیا، شرکت‌های نرم‌افزاری این منطقه تصمیم گرفته‌اند که طرح‌های بزرگ خود را در سال جاری تعدیل و یا متوقف کنند.
بر اساس پیش‌بینی برخی کارشناسان، صنعت نرم‌افزار بریتانیا در سال 2008 نیز تا اندازه‌ای رشد خواهد داشت، اما مشکلات اقتصادی این منطقه شرایط سختی را بر صاحبان این صنعت تحمیل خواهد کرد.
مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی Ovum اعلام کرد، در حالی که میزان رشد صنعت نرم‌افزار بریتانیا در سال گذشته 4/9 درصد بوده است، این رقم برای سال جاری به 2/6 درصد کاهش خواهد یافت. به گفته محققان، هیچ یک از صنایع بریتانیا در سال 2008 به اندازه صنعت نرم‌افزار سقوط نخواهد کرد.
روند نزولی اقتصاد بریتانیا تعداد مشاغل جدید ایجاد شده در بخش‌های نرم‌افزاری را نیز در سال 2008 کاهش خواهد داد.
طی سال گذشته بخش‌های خصوصی 26 درصد از بازار نرم‌افزاری بریتانیا را در دست گرفته بودند که احتمال می‌رود این رقم هم برای سال جاری به میزان قابل توجهی کاهش یابد.