ورود

View Full Version : نظر بدید در مورد : TV3D Engine.Net

AliyerEdon
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 10:37 صبح
این انجین برای ساخت بازی در دات نت است و بهترین انجین در دات نت به شمار می رد و طرفداران زیادی نیز دارد. به سایت رفته و آن را دریافت کنید و عکساشو ببینید و کارائی شو تست کنید و در این قسمت نظر بدید.
سایت : http://www.truevision3d.com

AliyerEdon
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 11:29 صبح
راستی این انجین به صورت COM است و در همهی زبان ها اجرا می شود. قدرت بالایی داره حتما نگاه کنید. یه Map Editor هم یکی براش ساخته که خیلی باهاله.:کف:

kochol
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 21:54 عصر
سلام
من بررسیش کردم ولی اگه نظر منو بخوای ogre خیلی قدرتمند تره.

AliyerEdon
پنج شنبه 01 فروردین 1387, 10:56 صبح
خب TV خیلی راحت تره. من کتاب OGRE رو خوندم ولی خیلی سخته و تازه سورس بازه ولی TV تجاریه و تو سایت DevMaster.net هم بعد از Torque اوله. شیدر ها رو هم خیلی خب و کامل ساپورت می کنه.یه محیط ساز خوب هم داره که دیگه کامله. ولی من بیشتر به خاطر سادگیشبرای مبتدی ها از اون پشتیبانی می کنم و همه ی زبان ها می تونند از اون استفاده کنند. پروژه های ساخته شده با اون هم که هست و اونا کاملا تضمین می کنند.:لبخندساده:

kochol
جمعه 02 فروردین 1387, 10:41 صبح
از نظر اسونی حق با تو هست ولی از نظر فابلیت ogre خیلی جلوتره.

AliyerEdon
جمعه 02 فروردین 1387, 10:54 صبح
هدف اصلی من از معرفی این انجین برای مبتدی ها بود. وهمچنین کسانی که با دات نت کار می کنند و می خواهند بازی سازی را شروع کنند نه شما که خودت انجین می نویسی.راستی می خوام خودم یه انجین بنویسم!:قلب:

mostafa_C
جمعه 02 فروردین 1387, 13:10 عصر
من کتاب OGRE رو خوندم ولی خیلی سخته و تازه سورس بازه ولی TV تجاریه
خوب این هم یکی از مزیت های OGRE نسبت به TV هست دیگه. ما که نمی تونیم بریم اینجور انجینی بگیریم، میایم با OGRE که OpenSource هم هست استفاده می کنیم تا بشه (اگه خدا بخواد) بازی ای که درست کردیم رو به بازار خارج هم بفرستیم.

AliyerEdon
جمعه 02 فروردین 1387, 14:16 عصر
اگه ما خدایی کرده اونقدر توانایی پیدا کنیم که بتونیم بازی تجاری بسازیم فکر می کنی پرداخت 150 هزار تومن برای بازی زیاده ؟

AliyerEdon
دوشنبه 12 فروردین 1387, 14:44 عصر
در کل Ogre قدرتش بیشتره ولی برای مبتدی ها زیاد مناسب نیست.