PDA

View Full Version : مشکل با FarsiLibrary



peymannaji
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 15:48 عصر
با سلام
اول از همه سال نو رو تبریک میگم

و اما مشکل بنده :
من میخوام با کمک کامپوننتهای FarsiLibrary اقدام به ایجاد یک دیت پیکر کنم اما مشکلاتی که من دارم به اینصورت هست که وقتی کامپوننت رو درگ میکنم رو صفحه و سپس پروژه رو راه انداز میکنم مطابق شکل (یک) حاصل فقط یک تاریخ میلادی است که در یکی از پستها یکی از دوستان اشاره کرده بودن که اگه قطعه کد زیر استفاده بهشه مشکل حل میشه اما بعد از استفاده این کد حاصل کار شد شکل (دوم )




Thread.CurrentThread.CurrentCulture = New CultureInfo("fa-IR");
Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = Thread.CurrentThread.CurrentCulture;

اما من میخوام نتیجه کار دقیقا بشه بصورت شکل سوم که یک تقویم کاملا فارسی است . از شما دوستان خواهشمند است مشکل بنده را حل کنید .
با تشکر

peymannaji
شنبه 03 فروردین 1387, 13:30 عصر
کسی جواب سوال بنده رو نمیدونه ؟

hdv212
یک شنبه 04 فروردین 1387, 11:03 صبح
مطمئنی توی ویندوزت، اون قسمت زبان فارسی رو نصب کردی ؟ من دارم باهاش کار میکنم، نشکلی نداره.

peymannaji
یک شنبه 04 فروردین 1387, 20:07 عصر
با سلام من همه چیزو رو فارسی ست کردم زبان فارسی هم قبلا اضافه شده بد اما بازم کار نکرد ! آیا میتونید محبت کنید یک project برای من با این datepicker ایجاد کنید که درست کار کنه ؟

hdv212
یک شنبه 04 فروردین 1387, 22:41 عصر
من ساختم و مشکلی نداشت، نمونه ش رو برات گذاشتم که ببینی، ولی اگه دیدی برای شما سال میلادی رو نشون میده، به احتمال قوی مشکل از تنظیمات ویندوزه.

peymannaji
سه شنبه 06 فروردین 1387, 01:27 صبح
سلام دوست عزیز .
مشکل حل شد . کامپوننت رو پاک کردم دوباره کامپوننت شما رو اضافه کردم درست شد ...

peymannaji
سه شنبه 06 فروردین 1387, 14:01 عصر
راستی شما میدونید چگونه میشه تکست باکس datepicker رو readonly کرد به شکلی طرف مستقیما" نتونه تاریخ رو وارد کنه ؟

peymannaji
جمعه 09 فروردین 1387, 18:40 عصر
کسی نیست جواب بده ؟

hdv212
جمعه 09 فروردین 1387, 19:34 عصر
در Property Window گزینه ی IsReadOnly رو معادل True قرار بده.

Mrs.Net
شنبه 10 فروردین 1387, 08:28 صبح
این مثالی که فرستادید برای من هم میلادی نشون میده


در Property Window گزینه ی IsReadOnly رو معادل True قرار بده.
اینکار که اونو غیر فعال میکنه و باز هم میلادی.

یه سوال دیگه
آیا این تقویم فارسی این قابلیت داره که تاریخ بنویسم و نذاره اشتباه بنویسم؟

hdv212
شنبه 10 فروردین 1387, 12:06 عصر
این مثالی که فرستادید برای من هم میلادی نشون میده
مثل دوست قبلی، یکبار دیگه کامپوننتی که در فایل من هست رو نصب کنید، البته قبلش مطمئن بشید که زبان فارسی روی سیستمتون نصب هست.

اینکار که اونو غیر فعال میکنه و باز هم میلادی.
ظاهرا غیر فعال میکنه ولی اگه روش کلیک کنید، تقویمش میاد.

آیا این تقویم فارسی این قابلیت داره که تاریخ بنویسم و نذاره اشتباه بنویسم؟
متاسفانه فکر نمیکنم داشته باشه، شما باید خودتون دستی کدش رو بنویسید.

smt_414
یک شنبه 11 فروردین 1387, 17:39 عصر
سلام hdv212 جان
Farsilibarary که شما استفاده کردین ورژن 1.6 اما توی سایت codproject ورژن 1.9 اون هست
وبر طبق FORM4(Culture) اون می خوام هر 3 نوع DatePicker رو داشته باشم اما اونجا از MonthView برای تغییر نوع تاریخ استفاده کرده که البته در DatePicker ها به جای سال قمری و میلادی سال شمسی رو نشون میده !
سوالم اینه چطور میشه 3 تا DatePicker داشت که هر کدوم نوع خاص(شمسی ، قمری ، میلادی) رو نشون بدن



مطمئنی توی ویندوزت، اون قسمت زبان فارسی رو نصب کردی ؟ من دارم باهاش کار

میکنم، مشکلی نداره.
امکان داره بیشتر توضیح بدید؟

smt_414
دوشنبه 12 فروردین 1387, 10:21 صبح
سلام
کسی نیست جواب بده؟

hdv212
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 19:40 عصر
Farsilibarary که شما استفاده کردین ورژن 1.6 اما توی سایت codproject ورژن 1.9 اون هست
خب من با ورژن جدیدش کار نکردم ولی اگه کارتون رو راه میندازه، خب از همین ورژن 1.6 استفاده کنید.

سوالم اینه چطور میشه 3 تا DatePicker داشت که هر کدوم نوع خاص(شمسی ، قمری ، میلادی) رو نشون بدن
متاسفانه من هرچی سعی کردم نتونستم تقویم فارسی رو به میلادی تبدیل کنم، تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که برای تاریخ میلادی از DatePicker خود دات نت استفاده کنید(قمری رو دیگه نمیدونم)

امکان داره بیشتر توضیح بدید؟
منظورم همون زبان فارسی مربوط به ویندوزه دیگه!
البته ممکنه ربطی به کامپوننت مورد نظر نداشته باشه، ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه.

peymannaji
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 21:04 عصر
منم آخرین ورژن رو استفاده کردم که با مشکل برخورد کردم نظر بنده اینه که از همون ورژنی که دوست عزیز hdv212 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=14084) لطف کردن گذاشتن استفاده کنی

smt_414
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 22:47 عصر
سلام

منم آخرین ورژن رو استفاده کردم که با مشکل برخورد کردم نظر بنده اینه که از همون ورژنی که دوست عزیز hdv212 لطف کردن گذاشتن استفاده کنی

براتون امکان داره که کامپوننت farsilibrary1.6 رو اینجا قرار بدید


متاسفانه من هرچی سعی کردم نتونستم تقویم فارسی رو به میلادی تبدیل کنم، تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که برای تاریخ میلادی از DatePicker خود دات نت استفاده کنید(قمری رو دیگه نمیدونم)

با این اوصاف چطور ممکنه حاصل DatePicker فارسی رو به معادل قمری اون تبدیل کرد ؟

با تشکر

peymannaji
جمعه 16 فروردین 1387, 14:15 عصر
در پست شماره 5 همین تاپیک میتونی دانلود کنی ... البته یک پروژه هم همراهش هست و تو فولدر Bin میتونی کامپونت ها را بگیری و استفاده کنی 3 تا هم هست .

muhremehr
جمعه 23 فروردین 1387, 09:10 صبح
من اینجوری با fadatepicker کار می کنم. شاید مفید باشه!

1) fadatepicker رو drag می کنم رو فرم.
2)چون نمیشه cultur و calender اش رو از طریق property های خودش عوض کرد(نمیدنم چرا!...یا اینکه بلد نیستم از کجا!!!) یه famonthview رو هم drag می کنم رو فرم. چون کاری باهاش ندارم visible=false می کنم.
3) توی متد AjabFormi_load این کد ها رو می ذارم:(همون میگذارم!)

faMonthView1.DefaultCalendar = faMonthView1.PersianCalendar;
faMonthView1.DefaultCulture = faMonthView1.PersianCulture;
faDatePicker1.SelectedDateTime = DateTime.Today

4) این جوری تقویم فارسی میشه.
5) این روش با 1.6 و 1.9 کار می کنه.
امتحان کنید.راستی این testAPP با visual 08 درست شده. نمیدونم با 05 کار میکنه یا نه.

hana2064
سه شنبه 13 اسفند 1387, 14:33 عصر
با سلام
من چند روزیه که متوجه شدم ایم کامپونت روز رو اشتباه محاسبه می کنه مثلا تاریخ امروز که 13 اسفند و سه شنبه هست رو یکشنبه نشون می ده . مثال کاربر muhremehr هم همین مشکلو داره .
اما مثال اقای hdv212 این مشکلو نداره . احتمالا ورژن اون فرق می کنه .
مثل اینکه باید از همون ورژن قبلی استفاده کرد.

hana2064
سه شنبه 13 اسفند 1387, 15:12 عصر
به نظر شما امکان داره این کامپننت یه دفعه قاط بزنه و همه تاریخ ها و ر وزها رو اشتباه کنه ؟؟
با توجه که سورس اون هم در دسترس نیست اونوقت تکلیف پروژه هایی که انجام شده باهاش چیه ؟؟؟؟

hana2064
شنبه 17 اسفند 1387, 10:44 صبح
مرسی از توجه شما !!
یعنی هیچ کس با این مشکل روبرو نشده .
چطور میشه از نسخه جدید استفاده نکرد و قبلی رو ...
امکان داره که نسخه قبلی هم قاط بزنه ؟؟؟؟؟؟