ورود

View Full Version : هینت اختصاصی

حاجی مسعود
شنبه 03 مرداد 1383, 17:17 عصر
حتما در بعضی برنامه های ویندوز دیده اید که یه آیکن علامت سوال روی فرم دارند و اگر آنرا انتخاب کنید و بعد روی یه آیتم خاص فرم کلیک کنید توضیحی (مثل همان Hint خودمان) نمایش داده میشود. اضافه کردن این آیتم به فرم دلفی ساده است (BorederStyle = bsDialog و biHelp باید به مجموعه آیکنها اضافه شود). ولی من جایی برای نوشتن و نمایش پیام کمک مربوط به این آیتم ندیدم (شاید اینجا یه Message خاص را باید در زمان انتخاب شدن آیکن علامت سوال گرفت و با آن کار کرد؟) شما چیزی میدانید؟
در ضمن در هلپ دلفی به یه کلاس به اسم THintWindow اشاره شده که بعضی پارامترهای هینت رو میتونه اختصاصی کنه. شاید به این هم ربط داشته باشه.
:wink:

vcldeveloper
شنبه 03 مرداد 1383, 18:36 عصر
شما باید اول یه فایل Help برای برنامه داشته باشید، بعد موضوعات داخل Help رو Index گزاری کنید. این ایندکس رو به شی مورد نظز نصبت بدید تا اون Hint هایی که گفتید فعال بشه.

پریسا دوستدار دلفی
شنبه 03 مرداد 1383, 18:48 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=9755&highlight=%D3%C7%CE%CA

حاجی مسعود
دوشنبه 05 مرداد 1383, 18:30 عصر
من سوال و جوابهای قبلی را خواندم. ولی فکر نمیکنم روش اصلی ساخت چنین هینتهایی روشی باشد که شما گفتید. مسلما وقتی روی آن دکمه کلیک میکنید و شکل اشاره گر تغییر میکند یک پیام ویندوز صادر میشود (ظاهرا psn-helpاست ) من در بکار بردن این پیام مشکل دارم. :wink: