PDA

View Full Version : چطور می توان یک برنامه اجرایی بدون نیاز به فریم ورک ساخت؟



mohsen306
جمعه 02 فروردین 1387, 03:07 صبح
سلام:
دوستان من یکی از تازه کارایه سی شارپم ، یک برنامه ایجاد کردم که دارای بانک اطلا عاتی sqlاست و می خوام یک فایل اجرایی قابل نصب بدون وابستگی به دات نت فریم ورک داشته باشم ، میشه کمکم کنید . :عصبانی++:

مهدی رحیم زاده
جمعه 02 فروردین 1387, 07:41 صبح
سال نو مبارک
دوست گلم یه سرچ کوچولو انجام بده قبلا در باره این موضوع بحث شده بود . اما اینکه کلا بدون نصب دانت فریم ورک برنامه رو بتونی اجرا کنی فکر می کنم که نمیشه ، حداقل باید یک سری Dll رو کپی کنی .
موفق باشید .

mohsen306
شنبه 03 فروردین 1387, 00:14 صبح
دوست عزیز:
من یک برنامه نوشتم ، اما نمی تونم هر سری بری کسی که برنامه رو میخواد فریم ورک نصب کنم. تازه اونا از فریم ورک چیزی نمیدونم پاک کنن گاه و بیگاه وقت منومیگیرن

خواهش می کنم یه راهنمایی درباره dll به من بدید


پیشا پیش مرسی

ایام به کام.

razavi_university
شنبه 03 فروردین 1387, 01:14 صبح
واسه برنامه‌ات یه برنامه نصب با مثلا Install Shield بساز و توی اون SQL و NET Framwork رو قرار بده.
بدون اینکه کاربر متوجه بشه اینها نصب می‌شوند.
نیازی هم نیست کاربر چیزی از فریم ورک و ... بدونه

amironline
شنبه 03 فروردین 1387, 10:38 صبح
در تایید پست شماره 4
با خود VS هم میشه برنامه نصبی درست کرد که Net Framework. و MS SQL (یا هر چیز دیگری که برای اجرای برنامه لازمه) رو بصورت خودکار موقع نصب برنامه اصلی، نصب کنه

mohsen306
دوشنبه 05 فروردین 1387, 02:27 صبح
سلام:
جناب امیر یا سایر دوستان آیا گفته ی امیر درسته ، اگه درسته بگید ما هم از آن استفاده کنیم.

ضمنا دوستان عزیز منت نهادین پاسخ دادین

mehdi_kamari
دوشنبه 05 فروردین 1387, 09:26 صبح
دوستان اینجا رو نگاه کنید :
http://www.xenocode.com

mohsen306
دوشنبه 05 فروردین 1387, 19:47 عصر
دوستان سلام:

بزارید اول از همه شما تشکر کنم. بعد من یک پیشنهاد دارم اونم اینکه من خودم تلاش میکنم ، دوستانه دیگر هم تلاش کنن یک آموزش برای این برنامه واسه ارتقاء سطح بچه های برنامه نویس تهیه کنن.

مردی که کوه را جا به جا کرد.کسی بود که شروع به جمع آوریه سنگ ریزه ها کرده بود.

خوب فکر کنید.

amironline
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 11:36 صبح
سلام:
جناب امیر یا سایر دوستان آیا گفته ی امیر درسته ، اگه درسته بگید ما هم از آن استفاده کنیم.

ضمنا دوستان عزیز منت نهادین پاسخ دادین

شما ابتدا پروژتونو با VS کار میکنین
بعدش میخواین یه برنامه نصب برای این پروژتون درست کنین
حالا یه پروژه از نوع Setup با VS ایجاد میکنین و برنامه قبلی رو بهش اضافه میکنین
بعد مشخص میکنین که موقع نصب چه چیزهایی کنترل بشه، که اگر روی سیستم نصب نیود، بصورت خودکار نصب بشه
اگه بازم اشکالی بود بگین