View Full Version : کمک در مورد راه اندازی forum
Aminch.pc
جمعه 02 فروردین 1387, 12:17 عصر
سلام
امیدوارم دوستان مرا ببخشند چون نمی دانستم در کدام قسمت از برنامه نویسی های تحت وب سؤالم را مطرح کنم.
اگه من بخوام یک انجمن مثلاً مثل همین انجمن برنامه نویسی راه اندازی کنم باید چه کارهایی را انجام دهم و به چه سورس هایی نیاز است. آیا سایتهایی وجود دارند که مختص همین کار باشند؟
twelve
شنبه 03 فروردین 1387, 19:44 عصر
برای راه اندازی انجمن ها می توانید از انجمن ها قدرتمندی که با زبانهای گوناگون برنامه نویسی موجود هست استفاده کنید ، معمولا برای اینکار از انجمن های تحت php ( مانند همین انجمن ) استفاده میشه به این دلیل که انجمن های تحت php اکثرا حالت open source دارند و کار با اونها هم بسیار راحته و از جمله قابلیتهای بسیار مهم و تحسین بر انگیز اونها حمایت کامل از زبان فارسی و سایر زبانهای غیر انگلیسی است. برای استفاده از این گونه انجمن ها کافی است یکی از آنها را بر روی وب سرور خود نصب کرده و با برقراری ارتباط با پایگاه داده ، و انجام تغییرات دلخواه --- و البته قانونی --- از اون استفاده کنید
البته انجمنی که این سایت از اون استفاده میکنه open source نیست ( تا اونجا که من می دونم ) و باید اون رو خریداری کنید برای استفاده از انجمن های رایگان میتونید از انجمن های PHPBB ، Mambo و ... استفاده کنید .
ehsan2007
یک شنبه 04 فروردین 1387, 10:04 صبح
www.freecms.ir (http://www.freecms.ir)
forum داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.