ورود

View Full Version : دزدیدن و استفاده از yahoo messenger & Yahoo Email

SReza1
شنبه 03 مرداد 1383, 23:07 عصر
سلام دوستان
یکی از دوستان من به یک مشکلی برخورد کرده که خیلی براش داره گرون تموم میشه. یک آدم که قصد تخریب لین دوست ما رو داشته بدون اجازه به کمک messenger و Email اون یک سری اطلاعات رو محرمانه رو فرستاده و همه چی گردن این دوسته ما افتاده شده. خوب به نظر شما چه کار میشه کرد؟ راهی وجود داره که بشه فهمید این اطلاعات از طریق این کامپیوتر ارسال نشده ؟ :?
ممنون

مهدی کرامتی
یک شنبه 04 مرداد 1383, 00:05 صبح
چک کردن History های IE و Yahoo Messenger.

whitehat
یک شنبه 04 مرداد 1383, 00:35 صبح
بدون اجازه به کمک messenger و Email اون یک سری اطلاعات رو محرمانه رو فرستاده و همه چی گردن این دوسته ما افتاده شده
این سوال کمی به نظر من عجیب است ! چون این اطلاعات به کجا رفته !؟ و چگونه معلوم شده که دوست شما فرستاده ؟
اگر آن طرفی که اطلاعات را گرفته خبر داده خب میشه از روی هدر های email سرور ادرس ip و ... را فهمید .در مورد مسنجر هم باید ببنید آیا message archive شما فعال است یا خیر .اگر از قبل فعال باشه میشه ثابت کرد که دوست شما این اطلاعات را نفرستاده .(اگر کمی بیشتر توضیح دهید شاید بتوانم کمک کنم)
موفق باشید

SReza1
دوشنبه 05 مرداد 1383, 00:32 صبح
چک کردن History های IE و Yahoo Messenger.
خوب اول اینکه طرف حتما از طریق کامپیوتر دو.ست ما این کار رو نکرده!! حای اگر این کار رو هم کرده باشه میتونه اونارو پاگ کنه! از طرفی history messenger هم قابل پاک کردن است! :?

SReza1
دوشنبه 05 مرداد 1383, 00:36 صبح
بدون اجازه به کمک messenger و Email اون یک سری اطلاعات رو محرمانه رو فرستاده و همه چی گردن این دوسته ما افتاده شده
این سوال کمی به نظر من عجیب است ! چون این اطلاعات به کجا رفته !؟ و چگونه معلوم شده که دوست شما فرستاده ؟
اگر آن طرفی که اطلاعات را گرفته خبر داده خب میشه از روی هدر های email سرور ادرس ip و ... را فهمید .در مورد مسنجر هم باید ببنید آیا message archive شما فعال است یا خیر .اگر از قبل فعال باشه میشه ثابت کرد که دوست شما این اطلاعات را نفرستاده .(اگر کمی بیشتر توضیح دهید شاید بتوانم کمک کنم)
موفق باشید
خوب وقتی email به کسی زده میشه معلوم میشه از کجا اومده!
چطور از روی header میشه کمک گرفت؟ این به نظر سرنخه خوبیه!
فرض کنید یکی با استفاده از email شما چیزی رو فرستاده! چطوز میشه فهمید از کامپیوتر شما فرستاده نشده!

whitehat
دوشنبه 05 مرداد 1383, 00:58 صبح
خوب وقتی email به کسی زده میشه معلوم میشه از کجا اومده!
پس شما به کسی که email را دریافت کرده دسترسی دارید درسته؟
کسی که email را گرفته در کجا email دارد؟
هر موقع که email برای کسی فرستاده می شود بهمرا ه آن یک هدر نیز فرستاده می شود و در آن اطلاعاتی مثل ip فرستنده نوع سرور فرستنده و .... و جود دارد در یاهو و هات میل در منوی option هر دو شما می توانید قسمت نمایش دادن هدر را فعال کنید و اطلاعات را ببنید . حتی اگر شما میل ها را با outlook می بینید بر روی هر یک می توانید راست کلیک کرده و properties آنرا ببنید . پس اگر به شخص گیرنده دسترسی دارید می توانید از این طریق ثابت کنید :)
امید وارم که بتوانید مشکل را حل کنید
موفق باشید

SReza1
دوشنبه 05 مرداد 1383, 22:25 عصر
از راهنماییت ممنونم!! ببینم :) به کمک شما میتونم مشکلشو حل کنم یا نه!

سار
یک شنبه 11 مرداد 1383, 23:34 عصر
اگر دنبال برنامه ای هستی که این کار رو بشه باهاش کرد باید بگم با مجیک پی اس میشه.
اگر طرف رمزش رو ذخیره کرده باشه تو رجیستر ثبت میشه.
این برنامه هم از همونجا پیداش میکنه.

whitehat
دوشنبه 12 مرداد 1383, 01:26 صبح
اگر طرف رمزش رو ذخیره کرده باشه تو رجیستر ثبت میشه
دوست عزیز magic ps از این روش استفاده نمی کنه :wink:
مشکل دوست ما چیز دیگری است نه بدست آوردن پسورد یاهو :)

oracle
شنبه 11 مهر 1383, 20:05 عصر
magic PS یک فرم مجازی روی فرم یاهو ایجاد می کنه .
در واقع ما پسورد را در صفحه (:D) مجیک می زنیم بد که اینتر می کنیم این پسورد به یاهو انتقال داده می شه و یاهو را لاگین می کنه.

jirjirakk
شنبه 11 مهر 1383, 22:39 عصر
مطمئنی اوراکل :-/

houtanal
یک شنبه 12 مهر 1383, 00:44 صبح
مطمئنی اوراکل :-/ :mrgreen:

oracle
یک شنبه 12 مهر 1383, 07:22 صبح
اگر شما مطمن نیستید پس شما بفرمایید چطوری اینکار انجام می شود؟ ما هم بدونیم و یاد بگیریم. چون اگه با مجیک کار کرده باشید می بینید که 1 گزینه داره که می گه Disable SAve Password یعنی اینکه کاربر باید پسورد رو وارد کنه که مجیک بتونه او رو سند کونه. :|