ورود

View Full Version : راه اندازی شبکه محلی در شهرستان

ali_md110
شنبه 03 فروردین 1387, 21:41 عصر
راه اندازی یک شبکه محلی اینترانت در سطح شهر ستان کوچک که اتصال کاربران به سیستم سرور از طریق مودم میباشد و تعداد خطوط تلفن موجود 10 خط میباشد چه منابعی مورد نیاز است ایا از روتر باید استفاده کرد ایا روش اون مانند isp ها هست

mehrzad007
یک شنبه 04 فروردین 1387, 08:44 صبح
این شبکه قراره چه سرویس هایی رو ارائه بده ؟ اگه دسترسی به اینترنت مد نظر نیست پس نیازی به روتر هم نداری . کلا بستگی داره به سرویس هایی که روی این قرار می گیره ...

ali_md110
یک شنبه 04 فروردین 1387, 13:29 عصر
دسترسی به اینترنت نیاز نیست
asp.net یا چیزی شبیه به همین انجمن برنامه نویس میخوام راه اندازی کنم

online_mansoor2007
یک شنبه 04 فروردین 1387, 20:23 عصر
علی جون سلام .
الان به خدا وقت ندارم اما فردا صبح مطمئن باش حتما برات راهشا می نویسم .

mehrzad007
یک شنبه 04 فروردین 1387, 22:02 عصر
هیچ چیز خاصی لازم نیست ! فقط یه سیستم مثل isp . با این تفاوت که نیازی به روتر نداری . بعد باید دو تا سرویس اضافه رو ران کنی . یکی IIS و بعدی DNS server . برای تماس کاربران هم اگر نیاز به اکانتینگ داری که معلومه اما اگه سطح دسترسی مهم نیست و خیلی هم کاربری نداری می تونی حتی از اینکامیگ کال استفاده کنی ....

ali_md110
دوشنبه 05 فروردین 1387, 00:13 صبح
دوست عزیر مهرزاد ممنون از راهنمایی کردی منظورت از اینکامینگ کال همون کانکشن اینکامینگ هستش ایکامینگ کال نیاز به نصب چند مودم برروی سیستم میشه و باید به ازای هر شماره تلفن یک مودم نصب کرد و شماره های زیادی به کاربران معرفی کرد من برای 10 خط تلفن که دارم باید 10 کانکشن اینکامینگ درست کنم ولی من این کار رو نمیخوام بکنم من میخوام مانند isp ها یک شماره کانکت رو بدم و از طریق اون چند کاربر بتونند کانکت بشن و ممکنه کاربرای زیادی داشته باشم

saeedIRHA
دوشنبه 05 فروردین 1387, 05:12 صبح
دوست عزیر مهرزاد ممنون از راهنمایی کردی منظورت از اینکامینگ کال همون کانکشن اینکامینگ هستش ایکامینگ کال نیاز به نصب چند مودم برروی سیستم میشه و باید به ازای هر شماره تلفن یک مودم نصب کرد و شماره های زیادی به کاربران معرفی کرد من برای 10 خط تلفن که دارم باید 10 کانکشن اینکامینگ درست کنم ولی من این کار رو نمیخوام بکنم من میخوام مانند isp ها یک شماره کانکت رو بدم و از طریق اون چند کاربر بتونند کانکت بشن و ممکنه کاربرای زیادی داشته باشم

در این صورت باید با مخابرات هماهنگ کنی, و آنها این سرویس رو در اختیارت میزارن

online_mansoor2007
سه شنبه 06 فروردین 1387, 01:13 صبح
سلام علی جان . طبق قولی که داده بودم در حد توان راهنماییت می کنم .
اینطور که من متوجه شدم شما قصد دارید سروری راه بندازید تا دیگران بتونن به اون وصل بشن و از سایتی که شما روی اون قرار دادید استفاده کنند و هیچ هدف دیگری ندارید . در واقع یه اینترانت . بین عزیز، فرض کنیم که شما یه خط تلفن داری . شما باید روی سیستمتون یه آی پی دلخواه تعریف کنی . IIS را هم نصب کنی و سایتتا با همون آی پی سرورت روی IIS ایجاد کنی . در واقع با این کار اگر شخصی به سیستم شما وصل بشه می تونه با زدن آی پی در مرورگر اون سایتا به راحتی ببینه . بعد سیستم DNS راه بندازی برای نگاشت آی پی به دامین . چون حفظ آی پی برای مردم سخته ! بعد سیستم DHCP را نصب کن . DHCP برای این هست که هر کسی اومد به سرور شما وصل بشه یه آی پی از سرور شما بگیره تا بتونه توی شبکه شما شناخته شه . تا اینجا همه چیز آمادس . اما میمونه راه اندازی سیستمی که اجازه بده کاربران با شماره گیری خط شما به سیستمون وصل بشن که اسم اون سرویس در ویندوز 2003 هست RRAS . (تمام سیستم هایی که گفتم آموزش هاش روی سایتا هست . یه سرچ بزن . این سایته هم خوبه : www.computernews.ir (http://www.computernews.ir) . دیدم مقالات جالبی برای همین امر داشت .اما تجهیزاتتون علاوه بر یه سیستم نیاز به یک مالتی پورت دارید تا بتویند خطوط تلفونتون را بهش وصل کنید . در حالت قبل یک خط بود اما حالا فرض 10 خط هست و ما که نمیتونیم 10 تا مودم بزاریم رو سیستم . در مورد سرویسی که فرمودید اگه خط اشغال بود بره روی خط بعدی ، یه سرویسی هست که اسمشا یادم رفته ، مخابرات براتون فعال می کنه . نمیدونم توجیه شدید یا نه . می دونم سریع توضیح دادم اما اگه سوالی بود حتماً جواب می دم . اگه پستما خوندید یه جوری خبرم کن . خوشحال می شم دوستا ایراداتم را هم بفرمایند .

ali_md110
سه شنبه 06 فروردین 1387, 03:40 صبح
دست مریزاد
دوست عزیز منصور ممنون از راهنمائیتون
یعنی با نصب DNS روی سیستم کاربران با یک ادرس مثل HTTP//MYSITE وارد میشن و دیگه نوشتن IP ادرس خبری نیست

mehrzad007
سه شنبه 06 فروردین 1387, 10:11 صبح
بعد سیستم DNS راه بندازی برای نگاشت آی پی به دامین
اگر تعداد سایت های شما اندکه مثلا یک تا ده تا و فقط از یک سرور یخوایید استفاده کنید می تونید از فایل های هاست استفاده کنید که خیلی ساده تره .

در مورد سرویسی که فرمودید اگه خط اشغال بود بره روی خط بعدی ، یه سرویسی هست که اسمشا یادم رفته ، مخابرات براتون فعال می کنه .
کال دایورت هستش . که مخابرات می تونه برات خیلی ساده اونو فعال کنه و کاربر اونوقت از شما فقط و فقط یه شماره داره ...

بعد سیستم DHCP را نصب کن .
برای تعداد سیستم های پایین (کاربر)می تونید از از این سرویس هم استفاده نکنید . RRAS اجازه میده از یه رنج آدرس استفاده کنی . و اونها رو به کاربرانت نسبت بدی. فقط دقت کن رنج آی پی کاربران با ای پی هایی که داخل سیستم داره استفاده میشه یکی باشه . مثلا اگه برای وب سایتت 192.168.0.1 رو استفاده کردی برای کاربرات هم مثلا از 100 تا 120 رو قرار بدی.

برای 10 خط تلفن که دارم باید 10 کانکشن اینکامینگ درست کنم
تا اونجا که من یادمه نیازی نیست . فقط یک کانکشن کافیه . اینکامینگ کال بیش از یه مودم رو برای هر کانکشنش ساپورت می کنه و در نتیجه در یک لحظه بیش از یک کاربر رو پشتیبانی می کنه ...
* - البته دقت کن کارایی که من می گم بیشتر برای ساده کردن راه اندازی و استفاده و مدیریته . اگه هدفت صرفا یادگیریه توصیه می کنم دقیقا از سرویس ها و امکانات موجود استفاده کن .

online_mansoor2007
سه شنبه 06 فروردین 1387, 13:04 عصر
دست مریزاد
دوست عزیز منصور ممنون از راهنمائیتون
یعنی با نصب DNS روی سیستم کاربران با یک ادرس مثل HTTP//MYSITE وارد میشن و دیگه نوشتن IP ادرس خبری نیست

کوچیکتم علی جون . بله علی جان اصلاً کار dns همین هست و با این کار تنها با زدن آدرس سایتت وارد اون میشن . حتی می تونی اسمشا بزاری www.yahoo.com (http://www.yahoo.com) ! چون شما به شبکه اینترنت متصل نیستی در نتیجه این نام برای شبکه شما منحصر به فرده . همونطور که دوست عزیز mehrzad007 نیز اشاره فرمودند شما باید آی پی هایی که به کاربران می دی با آی پی سایتت توی یه رنج باشه . در غیر اینصورت کسی نمیتونه سایتتا ببینه .

سوالی بود با کمال منت در خدمتم .

ali_md110
سه شنبه 06 فروردین 1387, 23:04 عصر
مرسی از مهرزاد عزیز
من میخوام هرکس حتی کاربرانی که نمی شناسم از هر جای ممکن در سطح مثلا یک شهر 20000 نفری به سایت با ادرس مثلا Yahoo.com وارد بشن چگونه میشه در این سیستم DHCP به کاربران آی پی توی یه رنج خاص ا اختصاص داد چون کاربران معلوم و مشخص نیستند ممکن تعدادشون زیاد باشه
با تشکر

online_mansoor2007
سه شنبه 06 فروردین 1387, 23:46 عصر
مرسی از مهرزاد عزیز
من میخوام هرکس حتی کاربرانی که نمی شناسم از هر جای ممکن در سطح مثلا یک شهر 20000 نفری به سایت با ادرس مثلا Yahoo.com وارد بشن چگونه میشه در این سیستم DHCP به کاربران آی پی توی یه رنج خاص ا اختصاص داد چون کاربران معلوم و مشخص نیستند ممکن تعدادشون زیاد باشه
با تشکر

دوباره سلام علی جان . ببین علی جان شما داری اینترانت راه میندازی . طبق گفته خودت 10 خط هم بیشتر نداری . هر کسی هم بخواد سایته شما را ببینه باید به اینترانت شما وصل بشه . پس در بهترین حالت امکان ارتباط همزمان بیش از 10 نفر وجود نداره چون 10 خط داری . پس نیازی هم به 10 آی پی بیشتر نداری !!! هر کسی هم از هر جای دنیا بخواد به شبکه شما وصل بشه باید با شماره شبکه اینترانت شما تماس بگیره . نه؟ شما کافیه یه رنج 20 تایی که تازه زیاد هم هست تعریف کنی . با این کار هر 10 نفر که آنلاین میشن یه ای پی میگیرن .
باور کن این شبکه که می گی از آب خوردن هم راحت تره ! اگه کار داره برات سخت میشه بگو یه فکره دیگه ای بکنیم .

ali_md110
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 00:22 صبح
منصور جان سلام مثل اینکه هردومون انلاین هستیم
منظور تو رو فهمیدم یه کم گیچ بازی دراوردم
چون تا حالا با این سیستمها کار نکردم ممنون از شما

online_mansoor2007
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 11:51 صبح
علی جان باور کن راه اندازی یه همچین سیستمی از آب خوردن هم راحت تره . قبل از انجام هر کاری بهش خیلی خیلی فکر کن ! این یه اصله . رمز موفقیت یک چیزه : تلاش ! پس خواستن توانستن هست . اگه تازه کاری بهت پیشنهاد می کنم فعلاً سراغ کتاب های آموزشی مثل آموزش windows server 2003 نرو . چون مطالب زیاده و شما هم نمیتونی اصلی هاش را پیدا کنی . اینترنت منبع های ساده و کلی خوبی داره . یه سرچ بزن DNS , DHCP , Active Directory , RRAS , VPN , Valid Or Invalid IP و غیره ... . چیزایه جالبی بهت میده . بای

ali_md110
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 02:22 صبح
منصور جان سلام
من هنوز اقدام به چنین کار ی نکردم ولی ممکنه مدتی دیگه شروع کنم الان دارم تحقیق میکنم حتما به راهنمائی شما نیاز دارم

mehrzad007
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 10:36 صبح
بهترین راهنمایی که من سراغ دارم اینه که شروع کن ! تا شروع نکنی هر چی ما بگیم ارزشی نداره . تا عملا با قضایا درگیر نشی خیلی از این موارد برات نامفهومه ...

cybercoder
پنج شنبه 08 فروردین 1387, 12:32 عصر
کار عجیبیه !!! هاست و دامین اگه بخری ارزونتر در میاد که؟ ( حتی اگر فقط از چند مودم و ras استفاده بشه )
مگه این که بخوای اینترانت رو به دلایل راه اندازی اینترانت راه بندازی، در غیر این صورت توجیهی نداره!