ورود

View Full Version : مشکل در اجرای Net Manager و Database Configuration Assistant

maisam57
دوشنبه 05 فروردین 1387, 11:29 صبح
سلام
قبل از اینکه این تاپیک رو بنویسم خیلی خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
اراکل 10 رو میخوام روی xp سرویس پک 2 نصب کنم
از طریق ویزارد ابتداد advance install و بعد enterprise رو انتخاب کردم در مرحله بعدی create database رو زدم پیش فرض رو برای نام(orcl) و sid قبول کردم توی مرحله بعدی یک pass برای همه user دادم و نصب بخوبی انجام شد البته به آخرش که رسید دو بار پیغام windows installer رو داد که ok کردم وقتی تموم شد از configure network ایرد گرفت که این هم تموم شد حالا وقتی Net Manager و Database Configuration Assistant رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته
sqlplus‌رو که اجرا میکنم یوزر و پسورد رو که میده protocol adapter error میده وقتی توی قسمت host name چیزی وارد میکنم مثلا ip سیستم رو no listenear رو میده
دوستان گفتند که باید سرویساش رو run کنی که اصلا سرویسی تو قسمت sevices من ندیدم
حالا خواهش میکنم که راهنمایی بفرمایید چکار کنم

aidin300
دوشنبه 05 فروردین 1387, 20:02 عصر
این طور که معلومه مشکل پیکربندی شبکه داری پس بهتره اول مطمئن بشی که یک listener ایجاد شده برای این کار از ابزار Net Configuration Assistant استفاده کن بعد که از وجود listener مطمئن شدی سرویس مربوطه رو start کن، اگه به هر دلیلی (مثلا ip دینامیک یا ...) نتونستی listener رو ایجاد کنی پیام خطا رو اینجا بذار .
مرحله بعد با ابزار Net Manager یک Service Name ایجاد کن(از این Service Name باید تو بخش host name استفاده کنی).
اگه باز مشکلت حل نشد فایل های log مربوط به نصب و پایگاه داده و پیکربندی شبکه رو اینجا بذار.

maisam57
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 11:26 صبح
آقا حل شد فقط یه کار کوچیک انجام دادم که حل شد regional setting رو از فارسی به english تغییر دادم بعد نسخه personal اراکل رونصب کردم الان مسه ساعت کار میکنه اگه دوستانمشکل داشتن تاپیک بزنن من در خدمتشونم

aidin300
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 17:40 عصر
البته این مشکل فقط تو نسخه 10g R1 وجودداشت و تو نسخه های بعدی حل شد. اگه یه کم تو همین بخش جستجو کرده بودی زود تر به جواب می رسیدی و به خیلی خیلی سرچ هم نیازنبود.:چشمک: