ورود

View Full Version : بازگرداندن اطلاعات و اضافه کردن آن به انتها

mohinsoft
سه شنبه 06 فروردین 1387, 11:34 صبح
با سلام خدمت دوستان
من بانک اطلاعاتی خودم رو روی 3تا کامپیوترattach کردم و کاربران هریک اطلاعات خودشون رو وارد کردن حالا میخوام اونها رو یکی کنم وهمه رو یک در بانک دیگه ذخیره کنم البنه با کد نویسی،اگه از کد

restore database [mydatabase] from disk='c:\bkupcomputer1.bak'
restore database [mydatabase] from disk='c:\bkupcomputer2.bak'
restore database [mydatabase] from disk='c:\bkupcomputer3.bak'

استفاده کنم چون با restore کردن اطلاعات قبلی همراه با ساختار حذف ،و اطلاعات جدید جایگزین میشه من فقط اطلاعات کامپیوتر 3 رو دارم و نمیتونم روی تمامی اطلاعات مدیریت داشته باشم،البته من backupگیری رو با کد نویسی انجام میدم یعنی همه روال میخوام با کد نویسی انجام بشه
از تمامی دوستان به خصوص آقای ثباتی ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنند

AminSobati
سه شنبه 06 فروردین 1387, 13:05 عصر
سلام دوست عزیزم،
هر بار Restore به منزله ساخته شدن دیتابیس از ابتدا هستش، لذا به این شکل نمیشه اطلاعات رو تجمیع کرد. امکان Replication ندارید؟

mohinsoft
سه شنبه 06 فروردین 1387, 13:23 عصر
آقای ثباتی ممنون از راهنمایی تون
آیا راه حلی برای این مشکل دارین؟
من هنگام backup گیری توی EM گزینه ای به نام Append to media دیدم ولی کاربردش خوب برام جا نیفتاده اگر منظور از این گزینه اضافه کردن اطلاعات به انتهای فایل backup موجود باشه آیا روال زیر منو کمک میکنه در صورتی که 3 فایل backup جدا داشته باشیم؟
1-restore کردن فایل backup اولی
2-backup گیری و انتخاب overwrite و ذخیره ان به نام master
3-restore فایل backup دومی و backup گیری از اون و انتخاب append to mesia و انتخاب فایل master
4-restore فایل backup سومی و backup گیری از اون و انتخاب append to mesia و انتخاب فایل master
5-restore فایل master
من این راه به ذهنم رسیده به نظر شما منطقی هست؟

mohinsoft
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 21:31 عصر
اساتید بزرگوار کمک
یعنی هیچ راه حلی نیست؟
دوست عزیز آقای ثباتی.................

AminSobati
جمعه 09 فروردین 1387, 01:18 صبح
Append یعنی هر Backupی که تهیه میکنین، به انتهای یک فایل اضافه بشه. مثلا اگر 5 بار Backup بگیرین و همیشه Append کنین، حالا به جای 5 فایل، 1 فایل دارین. عمل Backup و Restore شما رو در این زمینه کمک نمیکنه. امکانات Replication رو بررسی کنید

mohinsoft
یک شنبه 24 آذر 1387, 15:30 عصر
سلام دوستان
در مورد Replication اگه کسی مطلب جامع یا مقابه داره ممنون میشم در این تاپیک بزاره