ورود

View Full Version : Unit چیه؟

اوبالیت به بو
سه شنبه 06 فروردین 1387, 18:26 عصر
سلام
Unit به مجموعه ای از زیربرنامه ها و توابع هستش و با کلمه کلیدی Uses تعریف میشه.
حالا به چه دردی می خوره چی جوری میشه ازش استفاده کرد؟

m-khorsandi
سه شنبه 06 فروردین 1387, 21:09 عصر
هر یونیت با کلمه‌ی کلیدی Unit شروع میشه،

راهنمای دلفی‌:

The unit heading specifies the unit's name. It consists of the reserved word unit, followed by a valid identifier, followed by a semicolon. For applications developed using Borland tools, the identifier must match the unit file name. Thus, the unit heading

unit MainForm;

would occur in a source file called MAINFORM.pas, and the file containing the compiled unit would be MAINFORM.dcu or MAINFORM.dpu.

Unit names must be unique within a project. Even if their unit files are in different directories, two units with the same name cannot be used in a single program.

ANATOMY OF A DELPHI UNIT (http://delphi.about.com/od/beginners/l/aa051199.htm)

اوبالیت به بو
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 22:42 عصر
البته کلمه کلیدی Uses در پاسکال!

m-khorsandi
جمعه 09 فروردین 1387, 15:59 عصر
هم تو دلفی و هم توی پاسکال، Uses را برای استفاده از یک یونیت به کار می‌برند و برای پیاده‌سازی یک یونیت از کلمه کلیدی Unit استفاده می‌شود.

dana74
جمعه 09 فروردین 1387, 17:51 عصر
سلام
Unit به مجموعه ای از زیربرنامه ها و توابع هستش و با کلمه کلیدی Uses تعریف میشه.
حالا به چه دردی می خوره چی جوری میشه ازش استفاده کرد؟
اینکه به چه دردی میخوره که معلومه: کد تمام فرم ها در داخل یونیتهای مربوطه قرار میگیرند منظورم پروسیجرها و فانکشنها و متغیرها و... هستند.
علاوه بر یونیتهای مربوط به فرمها، من معمولا یک یونیت به نام global در برنامه هام ایجاد می کنم که هر چی متغیر سراسری و هر چی تابع و روال سراسری هست رو توش تعریف میکنم و در یونیتهای دیگه ازش استفاده میکنم.